نظر شما چیه ؟؟

deamondisk

Member
سلام بچه ها
این یه اینترو هستش برای وبسایتی که کارشون سقف کاذب / دیوار پوش / کف پوش و .... هستش

من فقط از یک پترن آماده استفاده کردم که سعی کردم به شکل کف و دیوار درش بیارم بقیه کار خودمه :) که البته چیز خاصی هم نیست :paint:

به نظرتون چطوره ؟

ممنونم بابت نظرات خوبتون بچه ها طبق صحبتی که با مشتری انجام دادم قرار شده یه لوگو واسشون بسازم که اینقدر طرح گنگ نشه
بعد از ساخت لوگو و ویرایش این طرح دوباره توی همین تاپیک تغییرات رو میزارم :)

پیوست ها

• index2.jpg
    index2.jpg
    183.7 کیلوبایت · بازدیدها: 50
آخرین ویرایش:

hdnsoft

Well-Known Member
سلام کار قشنگیه ، خسته نباشین
فقط دو تا سوال :
1- اون حروف Smc بیانگر حرف خاصیه ؟ بهتر نیست در یک جای کل عبارت رو هم معرفی کنی ( اگر مخفف حرف خاصی هست البته )
2- در اون سه قسمت ، قراره چیزی قرار بگیره 0( مثلن تازه ترین کارها، طرح ها ، اخبار و ... ) با نه کلن همین طوری میمونه ؟

rohnaz

Well-Known Member
سلام کار قشنگیه ، خسته نباشین
فقط دو تا سوال :
1- اون حروف smc بیانگر حرف خاصیه ؟ بهتر نیست در یک جای کل عبارت رو هم معرفی کنی ( اگر مخفف حرف خاصی هست البته )
2- در اون سه قسمت ، قراره چیزی قرار بگیره 0( مثلن تازه ترین کارها، طرح ها ، اخبار و ... ) با نه کلن همین طوری میمونه ؟
سلام.طرحت زیباست اما ناقصه ،با نظر دوستمون موافقم.
اگه اشتباه نکنم اون منوهایی که ساختی همون انواع محصولاتشه نه؟ در مورد جزئیاتشم توضیح بدی عالی میشه
ممنونم

king75

Member
خوب شده ولی

1- اون 3 تا پنجره مانندی که باز کردی وسط صفحه اگه کمی مات تر بود بهتر بود

2- اون قسمت هایی که درست کردی تا مثل شیشه بشه بالا سمت چپ هر کدوم از اون 3 تا پنجره اگه fill اون ها رو کمتر می گرفتی بهتر بود

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کار قشنگی شده امیر جان

منم با نظر hdnsoft موافقم، بهتره جایی نام کامل هم درج بشه.
و اینکه انگار کمی غلط املایی داره، آخه گفتین مربوط به دیوار پوش و کف پوش و اینا میشه، گمان میکنم Ceiling درستش هست
و اگر منظورتون از Tale کاشی و اینها بوده، Tile درستش هست

امیدوارم همیشه موفق باشی

Tsobh.com

Well-Known Member
دوستم اگه قرار باشه تصاوير واقعي توش بياد موضوعا اطرحت دچار پارادوكس مي شه اون هم بخاطر تركيب رنگ ها و فانتزي بودن تركيبات اونها
محصولات رو داخلش بيار بعد حتما رو سايت بذار واسه نظرخواهي
اون قسمتي هم كه يك لايت مورب انداختيتوي box ها كمي بلور كن و قسمتي بالايي رو محو كن تا بهتر بشه
روي لوگو بالاي box ها هم يه فكري بكن

موفق باشي دوست خوبم
كار خوبيه :rose:

R-med

Well-Known Member
به نظرم اون ترک هایی که دوتا کاغذ زرد ازش اومده بیرون یه کم جای کار داره
اصلا شبیه ترک نیست

deamondisk

Member
ممنونم بابت نظرات خوبتون بچه ها طبق صحبتی که با مشتری انجام دادم قرار شده یه لوگو واسشون بسازم که اینقدر طرح گنگ نشه
بعد از ساخت لوگو و ویرایش این طرح دوباره توی همین تاپیک تغییرات رو میزارم :)

جدیدترین ارسال ها

بالا