نظر شما در مورد سايت شرکت پارس سرورز

parservers

Member
با عرض سلام و وقت بخير بحضور دوستان محترم ،

مدير واحد برنامه ريزي و طراحي گرافيک شرکت پارس سرورز هستم و وب سايت شرکت نيز يکي از سري کارهايي است که انجام داده ايم . اين بار براي نوسازي وب سايت پارس سرورز از تکنولوژي آژاکس بهره برديم که خوشحال خواهيم شد با بازديد شما از سايت و شنيدن نظرات ، انتقادات و پيشنهادات شما اهداف و برنامه ريزي کاري خودمون رو قوي تر کنيم .
خود ما سعي کرديم در طراحي اين وب سايت جنبه گرافيک رو بيشتر مورد توجه قرار بديم و سعي شده از امکانات و آيتم هاي نو و جديدي در کار استفاده کنيم .

منتظر نظرات و پيشنهادات سازنده شما هستيم ... پيروز باشيد

سایر صفحات سایت شما در گوگل جون ایندکس نمیشه
در نتیجه سایت شما هیچ ارزشی نداره

اگر جاوا اسکریپت غیر فعال باشه فقط می شه به صفحه اول دسترسی دشت

'گرافیکش خوبه

parservers

Member
سایر صفحات سایت شما در گوگل جون ایندکس نمیشه

اگر جاوا اسکریپت غیر فعال باشه فقط می شه به صفحه اول دسترسی دشت

'گرافیکش خوبه

همان طوري که همه چيز در حال تغيير و تحول و به سوي پيشرفت است ، انسان ، علم ، دانش و تکنولوژي هم به سوي تکامل حرکت ميکنن . منطق سخن شما مانند اينه که بگيم مثلا نسخه جديد ويندوز مايکروسافت خيلي بي ارزشه چون نياز به امکانات بالا ( رم - گرافيک و ... ) داره و خيلي از PC هاي خونگي اين امکانو ندارن پس خيلي بي ارزشه !!! به نظر شما اين بهتر نيست که ما هم تکامل و پيشرفت رو قبول کنيم و سعي به پيشرفت در اين زمينه داشته باشيم تا خود ما هم از ثمره اون لذت و بهره ببريم . استفاده از جاوا در سيستم هاي تحت وب که ديگه يه چيز متداول و پيش پا افتاده اي هست و يه چيز ناشناخته اي هم نيست که خيلي ها از اون محروم باشن !!!

به جاي آنكه به تاريكي لعنت بفرستيد ، يك شمع روشن كنيد.

كنفسيوس

eAmin

Well-Known Member
سلام.

mohseni12345 جون فقط یک نظر داد تا به شما بفهمونه که سایت شما یک ایراداتی داره که باید برطرف شه حالا شما چرا نارحت می شید. ما باید جنبه ی انتقاد پذیری رو داشته باشیم!

خوبه که خودتون هم گفتید نظرتون رو...

parservers

Member
سلام.

mohseni12345 جون فقط یک نظر داد تا به شما بفهمونه که سایت شما یک ایراداتی داره که باید برطرف شه حالا شما چرا نارحت می شید. ما باید جنبه ی انتقاد پذیری رو داشته باشیم!

خوبه که خودتون هم گفتید نظرتون رو...

آخه اين دوست گرامي ما همين نظرشونو تو چندتا از پست هاي متفاوت فروم فقط Copy و Paste ميکنن !!! در ضمن دوست گرامي ما هم اصلا از نظرات حضار ناراحت نميشيم فقط سعي ميکنيم يک جواب منطقي بديم .

emad.h

Member
نقد کردن هم روش خاص خودش رو داره ! نه اینجوری ؟!!!!!!!!!!!!!!!! ((( بی ارزشه !))))

ali_sed

New Member
طراحی جالبی داره معلومه وقت گذاسته شده البته اگه از قالب آماده بدون رعایت کپی رایت استفاده نکرده باشید البته امیدوارم اینطور نبوده باشه.

در ضمن حجم صفحه اول 411 کیلو بایت است بهتره اونو کم کنید من 150 را در حال حاضر ترجیح می دم برای سایت شما کمه از تصاویر زیاد استفاده کردید یک سایت تجاری هست و بصورت طبیعی به غیر از خودتان کم تر کسی هر روز به اون سر می زنه خیلی حجم بالایی نیست ولی می شه کمترش کنید از برنامه های فشرده سازی حجم تصاویر استفاده کنید.می تونید به 300 برسونیدش آخه تصویر 3 تا کیس می شه 30 کیلو بایت.

در ضمن استفاده از آجاکس جای خودش رو داره کلا جالبه ولی معمولا از آجاکس در یک سیستم مثلا برنامه چت یا مدیریت میل یا ...
استفاده می شه که هم سرعت را بالا می بره البته فقط در ایران و هم حالتی مانند application را بوجود میاره.

ازطرفی بهتره که متن را بجای نمایش در یک لایه جدا روی بقیه لایه ها در یک بخش از صفحه اصلی جا می دادید در کنار بقیه .

YTERROR

Active Member
به نظر من زیادی تاریکه واسه ی سایت فروش هاست و دامین و طراحی

+ استاندارد نیتس استفاده از افکتی که در باز شدن صفحات جانبی استفاده شده به نظر من اصلا جالب نیتس و یوزر پسند نیست برای کل سایت بلکه فقط برای چند قسمت استفاده می کنند نه همه قسمتها و تا حدی که من اطلاع دارم به غیر از اون افکت چیز دیگه آژاکس کار نشده هر چند دیگه استفاده این طور از آژاکس بر افتاده و .......

ولی در کل نتیجه گیری بخوام بکنم بهتره رنگ آمیزی تغییر بکنه و سایر صفحات در یک منطقه از خود سایت لود بشه

موفق و پیروز باشید

parservers

Member
طراحی جالبی داره معلومه وقت گذاسته شده البته اگه از قالب آماده بدون رعایت کپی رایت استفاده نکرده باشید البته امیدوارم اینطور نبوده باشه.

در ضمن حجم صفحه اول 411 کیلو بایت است بهتره اونو کم کنید من 150 را در حال حاضر ترجیح می دم برای سایت شما کمه از تصاویر زیاد استفاده کردید یک سایت تجاری هست و بصورت طبیعی به غیر از خودتان کم تر کسی هر روز به اون سر می زنه خیلی حجم بالایی نیست ولی می شه کمترش کنید از برنامه های فشرده سازی حجم تصاویر استفاده کنید.می تونید به 300 برسونیدش آخه تصویر 3 تا کیس می شه 30 کیلو بایت.

در ضمن استفاده از آجاکس جای خودش رو داره کلا جالبه ولی معمولا از آجاکس در یک سیستم مثلا برنامه چت یا مدیریت میل یا ...
استفاده می شه که هم سرعت را بالا می بره البته فقط در ایران و هم حالتی مانند application را بوجود میاره.

ازطرفی بهتره که متن را بجای نمایش در یک لایه جدا روی بقیه لایه ها در یک بخش از صفحه اصلی جا می دادید در کنار بقیه .

با سلام و وقت بخير ؛
ممنون از پيشنهاد سازنده شما دوست عزيزم ، خود ما هم تاکيد بخصوصي روي برنامه نويس اي جکس براي يک وب سايت نداريم فقط اين بار براي تنوع در سيستم برنامه نويسي سايت شرکت از اين تکنولوژي استفاده کرديم .

موافق و پيروز باشيد ...

alionline1366

Active Member
قالب تیره همونطور که عادل گفت زیاد برای هاستینگ جالب نیست لود سایت خیلی پائینه کد نویسی استاندارد نیست و نوع باز شدن زیر سفحه ها جالب نیست یعنی متونست بهتر از اینم باشه

دوست من ، من که مرض ندارم بیام اینحا از سایت شما بد بگم
من می تونستم مثل خیلی های دیگه یه نگاه به این تاپیک بندازمو برم.

این سایت شما ایراد داره .
اگه هدف شما آژاکسی کردن سایت هست، که هیچ. ولی اگر هدف شما بهینه سازی و بالا بردن ارزش سایت هست، این کار شما اشتباهه
نمی خوام بگم استفاده از اژاکس بی ارزشه ،ولی ارزش اون خیلی کمتر از یه سایت با قابلیت ایندکس ، هست. شما یه چیز با ارزش رو فدای یه چیز کم ارزش کردی

شاید شما از انتقاد من الان ناراحت بشی . ولی چند وقت دیگه به حرف من می رسی
خود من هم قبلا این اشتباه رو کردم
در زمانی که تازه Css یاد گرفته بودم ، سایتی طراحی کردم که از نظر خودم کاملا بدون نقص بود. ولی الان که کدهامو نگاه می کنم ، فقط بهش می خندم.

شما که در مورد ویندوز مثال زدی: حرف شما مثل این می مونه که بگیم الان اخرین ورژن ویندوز ، ویستا هست و نرم افزاری که طراحی می کنیم باید با ویستا سازگار باشه و اگه با ایکس پی سازگار نبود مهم نیست چون ویستا جدید تره.
تو همین ایران خدا می دونه چند نفر هنوز از ویندوز 98 و ملنیوم استفاده می کنند.

{در مورد کپی پیست کردن متن هم: به خاطر این بود که کیبورد نداشتم و با onscreen keyboard متن می نوشتم . به خاطر همین کم نوشتم و کپی پیست کردم)

آخرین ویرایش:

EleRam

Well-Known Member
آقا اين پارس سرورز هاست ما رو يه ماهه كه بسته و به هيچ عنوان هم جواب كسي رو نميده... يعني رسما دودمان ما به باد رفت... بد بخت شدم خداييش با كلي اطلاعات... جواب مشتري رو نمي دونم چي بدم كه دو ميليون واسه سايتش خرج كرده بود تا حالا... لطفا اگه كسي از اين بنده خدا خبري چيزي داره بده و بگه چطوري مي تونم باهاش ارتباط داشته باشم (كه جواب بده)...

شرمنده كه تاپيك قديمي رو آوردم بالا. خيلي روم فشار اومده به خدا.:cry:

EleRam

Well-Known Member
آره متاسفانه... تمامي صفحات مشتري هاشون هم همين مياد... حالا من چيكار مي تونم بكنم؟! اگه اينا بر نگردن من يا بايد دو ميليون رو بر گردونم به صاحب كار يا اينكه همه رو از پايه شروع كنم دوباره... (كه هيچ كدوم از توانم ساخته نيست...) :cry:

EleRam

Well-Known Member
اين يعني چي؟؟ من الان كاري مي تونم بكنم؟ كاري از دستم بر مياد؟ لااقل با اون شركتي كه اين پارس سرورز ازش خريد كرده، بك آپ از فايل هام بگيرم؟ خيلي مهمه اين اطلاعات آخه...

جدیدترین ارسال ها

بالا