نظر شما براي من شرطه (حتماٌ ببينيد)

سلام

درمورد طرح من چه نظري داريد ؟

لطف كنيد اگر از اين قسمت ديدن كرديد حتماٌ نظرتون رو براي من ارسال كنيد.

چيزي نيستا : فقط نظر بديد.

به نظرتون اشكالاتش چيه؟

واگر چكار كنم بهتر ميشه؟

منتظرم . مخلص همه شما : رضا 8)

mola

Member
فکر کنم قرمزیهای اطرافشو نزدیکتر و گرد تر کنی بهتر بشه !
البته این خودشه فکر کنم کامل باشه .

Mily

Member
فونتي كه انتخاب كردي به نظر من خيلي زاويه دار و خشكه!

آخه من تازه ويندوز نصب كرده بودم براي همين فرصت نكردم سي دي فونت هام رو از دوستم بگيرم.

شرمنده.

ImanYari

Member
تركيب بندي اين كار اشكال داره
سوژه رو دقيقا وسط گذاشتي و اين چشم رو اذيت ميكنه. مخصوصا كه دو قسمت متقارن چپ و راست به اين تمركز بيجا كمك كرده

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
همونطور كه ايمان جان اشاره كرد از اصول طراحي به دوره كه سوژه در مركز تصوير باشه . البته بنا به نوع طرح يه طراح ميتونه هر كاري رو كه فكر ميكنه منظورش رو بهتر ميرسونه انجام بده (البته من با پست مدرن زياد ميونه خوبي ندارم . پس منظورم از هر كاري به اون وادي نيست ) .
اگه شما سوژه خاصي رو ميخواهي در طرح نشون بدي بهتره كه اين سوژه 3/2 از يك لبه كادر (از كل عرض و طول ) فاصله داشته باشه .يعني مثلا در عرض ؛3/1 از راست و 3/2 از چپ نسبت به كل عرض فاصله داشته باشه .در ارتفاع هم بهمين صورت .

موفق باشيد .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
همونطور كه ايمان جان اشاره كرد از اصول طراحي به دوره كه سوژه در مركز تصوير باشه . البته بنا به نوع طرح يه طراح ميتونه هر كاري رو كه فكر ميكنه منظورش رو بهتر ميرسونه انجام بده (البته من با پست مدرن زياد ميونه خوبي ندارم . پس منظورم از هر كاري به اون وادي نيست ) .
اگه شما سوژه خاصي رو ميخواهي در طرح نشون بدي بهتره كه اين سوژه 3/2 از يك لبه كادر (از كل عرض و طول ) فاصله داشته باشه .يعني مثلا در عرض ؛3/1 از راست و 3/2 از چپ نسبت به كل عرض فاصله داشته باشه .در ارتفاع هم بهمين صورت .
اما كار شما از نظر من خوب شده و ضعفهاي اون هم قابل اغماضه .

موفق باشيد .

جدیدترین ارسال ها

بالا