نظر شما ؟!

سلام با وجود اینکه اشکالات زیادی که داره اما دوس دارم نظر بدین یکی از بزرگترین اشکالاتش اینه که خنده بر لبانم جاریه :sad: واسه اینه که چون سرم توی عکس اصلی خیلی تاریک بود از یه عکس دیگه کله بریدم :D
منتظر نظرات ...

آخرین ویرایش:

P.A.Y.T.O.N

Active Member
کلاهشو اگه تابلو تر در میوردی بهتر بود اینجوری انگار کلت نصوس اگه wallpaper هستش باید 180 درجه می چرخوندیش چون اینجوری میوفته زیر آیکونا!

mostafa_az

Well-Known Member
قشنگه اما چرا عکست رو متناسب با طرحت ایجاد نکردی ؟ یعنی شکستگی ها و حالات درتی رو روی عکست هم ایجاد کن .
اما در کل طرح قشنگی شده .

مخلصیم
مصطفی

hamid ir

Well-Known Member
ببین بکت خوب شده
اون آدمه یکمی کارتو خراب کرده.یه جوارایی متناسب با بقیه طرحت نیست.روی چشمش میتونی بیشتر کار کنی
اگه بیشتر روی آدمه کار کنی خیلی بهتر میشه

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر طرحت رو قصد داشتی دارک ارت کار کنی باید روی رنگها هم بیشتر کار میکردی. رنگهای روشن کمتر تو دارک ارت استفاده میشن. بیشتر رنگهای پررنگ و تیره باید استفاده میکردی.

ولی در کل خوب شده اگر اون اشکالات رو برطرف کنی.

hamid ir

Well-Known Member
اگه برای دارک آرت باشه که وقت بیشتری باید براش بزاری

واقعا لذت بردم بعضی از بچه ها به چیزایی اشاره کردن که تو کیفیت کار خیلی موثر هستش ممنونم از همه اما من مقصودم بیشتر این بود که ببینم بچه ها به طرح (طرح نمیشه گفت) من نظر میدم و آیا کسی هست که به اشکالات آدم جواب بده یا نه که جوابمو گرفتم میشه گفت پایه و اساس این سایت روی کمک به دیگران هست و نه زیاد ایراد گرفتن و ضایع کردن اونا ...
راستی این عکس هم مال خودمه با دوربین ضایع خودم گرفتم اما کلمو از یه عکس دیگه آوردم.
- این کار حدود 1 ساعت اینا روش کار شده با عکس گرفتن و همه کاراش و این یکی از دلایل ضایع بودن طرحه - هر چه قدر روش بیشتر کار کنی میشه طرح بهتری بدست آورد.
اگه وقت کنم امروز یه اصلاح شدشو کار میکنم ...
فعلا بای

این چطوره ؟
کلاهش هم از این تابلو تر نمیشه چون کلاه رو هم از یه جایه دیگه آوردم

NaviD.R.R

Member
خوبه .
ولی سعی کن از تک رنگی در بیای . تو کار دومت اگه یکم از رنگهای سوخته مثل قهوه ای و نارنجی و زرد با Blending Mode های مختلف استفاده می کردی بهتر می شد .

GFX Master

این یکی خیلی بهتر شد رنگاش جالب تر شده.

موفق باشی

Mandana

Active Member
P.A.Y.T.O.N گفت:
آدمه چیه عکس خودشه! :cool:
خودش جزو آدما حساب نمیشه یحتمل؟
24.gif

قشنگ شده آقا منم میگم رو صورتش کار کن.دارک آرت هم حتما نباید رنگهای تیره باشه هاش خانوم
283.gif

به نظر من رو اجزای صورت کار کن خشنگ تر میشه
241.gif

واسه کله اش هم یه فکری بکن بی زحمت
294.gif
.قربون دستت
281.gif

طرح دوم یکم خود صورت حالت بلور داره به بقیه اجزای طرح نمیاد.والا قشنگ شده.موفق باشی

آخرین ویرایش:

GFX Master

abtin_khosravi گفت:
قشنگ شده آقا منم میگم رو صورتش کار کن.دارک آرت هم حتما نباید رنگهای تیره باشه هاش خانوم
283.gif

آبی به نظر تو آخه این چهره با رنگای جیگولی صورتی و نارنجی میخوره؟!!؟! خوب این چهره با کارایی که روش شده
hippie5.gif
باید رنگاش تیره باشه دیگه

وگرنه خودم میدونم دارک ارت فقط تیره نیست!
ghostface.gif

Mandana

Active Member
صورتی؟
184.gif
نارنجی؟
wha[1].gif
حق داری منم تا ساحت 4 بیدار باشم هذیون میگم
evil_grin.gif

دختر جان کجای این طرح صورتی و نارنجی داره؟من منظورم این بود که حتی از رنگهای روشن هم میشه استفاده کرد برا دارک آرت.دقت داشته باش گفتم روشن نگفتم خز
teef.gif

GFX Master

خوب مگه صورتی و نارنجی نمیتونن روشن داشته باشن؟!
doh.gif

واقعا که نابغه ای جریان همونی که میگن چه رنگی رو دوس داری میگه کمرنگ!
242.gif

بعدشم کی گفته نارنجی خزه؟!!؟!؟!
tiredsmiley[1].gif

Mandana

Active Member
بابا من طرحو گفتم.توش صورتی و نارنجی دیدی؟اگه دیدی بزن زیر گوش من
snoozer_08.gif

من میگم
evil_grin.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا