نظر سنجی : smf بهتر است یا my bb

enterpc

New Member
با درود

من خواستم بدونم به نظر شما کدوم بهتره smf یا my bb

هم از نظر امنیت و هم کارایی

باتشکر

IranPardakht

Well-Known Member
smf خیلی بهتره... mybb اونقدر اشکال فنی داره که وقتی بخواهید به vb تبدیل کنید خیلی مشکل براتون پیش خواهد آمد.

ramin_soft

Member
مگه قرار شده هرکی smf یا mybb نصب کنه بعد مدتی باید به vb تبدیل کنه؟!
اگه از MyBB استفاده کنید بهتره
من MyBB رو پیشنهاد میکنم (بهتره)

IranPardakht

Well-Known Member
mybb در بحث مدیریت فایل خیلی ضعیف عمل میکنه.
ضمن اینکه به هرحال آخرش کاربر میاد تبدیل میکنه به vb. حالا دیر و زود داره اما سوخت و سوز نه :)

شما یک حساب سرانگشتی کنید ببینید تعداد انجمنهایی که smf هستند چند تاست و در مقابل چند تا mybb. جدا از قضیه تبدیل به Vb، انجمن ساز mybb ضعیف عمل کرده تا حالا و گسترش چندانی در بین کاربران نداشته.

LordEfazati

Member
دوستان اين بحثها هيچ وقت پايان خوشي نداشته ...

براي همين هر كس راه خودش رو بره بهتره و در ضمن
enterpc عزيز ... شما مي تونيد اسكريپت هر دو رو بگيرد و با هر دو كار كنيد و از هر كودوم كه خوشتان اومد از همون استفاده كنيد !

مي تونم اين نويد رو هم بهتون بدم كه هر دو از انجمن هاي قوي هستند و از نظر امنيتي مشكلي برايتان ايجاد نمي كند !

موفق باشيد !

mamoolhacker

Active Member
من شخصا SMF زو پیشنهاد میکنم چون امنیتش نسب به MyBB خیلی بیشتره
ب

arianhost

Member
من با اس ام اف خيلي راحت ترم درسته كه كار با ماي بي بي راحت تره ولي اس ام اف هم امكاناتي داره كه ماي بي بي نداره مثل تيني پورتال...

moon_spell

Member
نظر من اينه که يکم ولخرجی کنيد ويبولتين نصب کنيد ! اين سيستم های رايگان هميشه ايراد دارن و اينو بدونيد ظاهر اصلاً مهم نيست کارايی و ويرايشگر مهمه که ويبولتين داره !​
smf​
و mybb هم فانتزی هستند و برای تازه کار ها خوبن !

4bagh

Member
MyBB خيلي بهتره و راحتتر ! به هيچ وجه هم ضعيف نيست ؛ البته در حد VB هم نيست !!

IranPardakht

Well-Known Member
یک انجمن mybb نشون بده که 10000 تا پست داشته باشه؟ اصلا نمی کشه. برای انجمن کوچیک بله خوبه (عالیه) اما انجمن بزرگ نه.

moon_spell

Member
یک انجمن mybb نشون بده که 10000 تا پست داشته باشه؟ اصلا نمی کشه. برای انجمن کوچیک بله خوبه (عالیه) اما انجمن بزرگ نه.

سلام داداش لطف کن يه نظری به ياهو بنداز کار واجب !!

آره الان فقط ويبی رو بورسه ! انجمن سبک و قوی !!

دمت گرم​

GreyWolf

New Member
گفتید انجمن بزرگ که با MyBB راه اندازی شده باشه؟ 10.000 پست که چیزی نیست دوست من!

parsclubs.com
avaxnet.com
asheghi.ir
و کلی سایت دیگه که فعلا یادم نیست ...

Amenocy

Member
phpbb از همه بهتره جون امکانات امنیت پشتیبانی عالی داره در اپن سورس هم هست ولی اگه پولی بخوای IPB و VB هستن

DaRiOuShJh

Member
چون با smf کار کردم و براش قالب زدم به نظرم نسبت به انجمن های رایگان دیگه انتخابه بهتریه

کم حجم هم که هست

با فارسی هم مشکلی نداره اونطور

mamoolhacker

Active Member
هه !
phpbb و امنیت
بیشترین باگ رو توی انجمن ساز ها phpbb داده!
SMF از لحاظ امنیت بهترینه

جدیدترین ارسال ها

بالا