پشتیبانی (نظر سنجی) کدوم واقعی تر به نظر میرسه؟

Saeed2vfx

Member
سلام. برای یک کار کوتاه دارم کاراکتر طراحی میکنم از روی رفرنس واقعی.
دوست دارم هم کاراکترم خیلی واقعی به نظر برسه و هم اینکه خیلی شبیه به نمونه واقعیش باشه.

این نتیجه یک هفته کارم هست. 2 هفته دیگه هم وقت دارم که بدنش رو کار کنم.
ممنون میشم نظرات خودتون رو دریغ نفرمایید.

10.jpg

خودم اصلاً ازش راضی نیستم !!!
به نظرم اصلاً واقعی نیست :cry:

darklight

کاربر فعال
خیلی کار جالبی شده.
یه نکته بگم آموزشیه:
دیروز داشتم یه ویدیو آموزشی میدیدم (البته فقط پارت یکش رو دیدم و فهمیدم فعلا برام زوده برم سراغش) در مورد ساخت چهره بود. یه نکته گفته بود که به نظرم خیلی مهم بود و توی کار شما هم اولین چیزی که دقت کردم همون بود و به نظرم اگه رعایت کنید خیلی بهتر میشه.
حالا نکته اینه: هیچ وقت برای مدل کردن سر انسان که از عکس به عنوان رفرنس استفاده می کنید، ویوپورت نباید در حالت اورتو قرار بگیره چون عکس ها هیچ کدوم در حالت اورتو گرفته نشده اند. برای همین همیشه باید حالت پرسپکتیو باشه و زاویه هم بهتره هر چه نزدیک تر به FOV دوربین عکاسی که باهاش عکس رفرنس تهیه شده باشه ولی اگه نشد روی حالت ۴۵ درجه خوبه و جواب میده.

حالا مشکل عکس شما هم اینه که در کار شما قسمتی از صورت که روبه روی دوربین بوده خیلی عالی شده (بینی) ولی قسمتهایی که در کنار صورت بودن و با دوربین زاویه داشتن توی مدل انگار کمی به وسط کشیده شدن و اطراف صورت هم انگار پهن تر شده.
اسم ویدیوی آموزشی هم اینه: Digital Tutors - Creative Development- Rendering a Photorealistic Female in 3ds Max

امیدوارم این نکته به دردت بخوره و کمکت کنه.
موفق باشی.

راستی یادم رفت بگم که من اونی که با پوست سبزه تر هستش رو بیشتر می پسندم....

Saeed2vfx

Member
خیلی کار جالبی شده.
یه نکته بگم آموزشیه:
دیروز داشتم یه ویدیو آموزشی میدیدم (البته فقط پارت یکش رو دیدم و فهمیدم فعلا برام زوده برم سراغش) در مورد ساخت چهره بود. یه نکته گفته بود که به نظرم خیلی مهم بود و توی کار شما هم اولین چیزی که دقت کردم همون بود و به نظرم اگه رعایت کنید خیلی بهتر میشه.
حالا نکته اینه: هیچ وقت برای مدل کردن سر انسان که از عکس به عنوان رفرنس استفاده می کنید، ویوپورت نباید در حالت اورتو قرار بگیره چون عکس ها هیچ کدوم در حالت اورتو گرفته نشده اند. برای همین همیشه باید حالت پرسپکتیو باشه و زاویه هم بهتره هر چه نزدیک تر به FOV دوربین عکاسی که باهاش عکس رفرنس تهیه شده باشه ولی اگه نشد روی حالت ۴۵ درجه خوبه و جواب میده.

حالا مشکل عکس شما هم اینه که در کار شما قسمتی از صورت که روبه روی دوربین بوده خیلی عالی شده (بینی) ولی قسمتهایی که در کنار صورت بودن و با دوربین زاویه داشتن توی مدل انگار کمی به وسط کشیده شدن و اطراف صورت هم انگار پهن تر شده.
اسم ویدیوی آموزشی هم اینه: Digital Tutors - Creative Development- Rendering a Photorealistic Female in 3ds Max

امیدوارم این نکته به دردت بخوره و کمکت کنه.
موفق باشی.

راستی یادم رفت بگم که من اونی که با پوست سبزه تر هستش رو بیشتر می پسندم....

خیلی ممنونم از نظرت دوست من.

اتفاقاً focal دوربینم رو دقیقاً با focal دوربین در زمان عکاسی مطابقت دادم ولی توی این render ها یکم زاویه رو تغییر دادم.
به جرات میتونم بگم مدلش با صورت واقعی مو نمیزنه. فقط مشکلم توی Texture و Render هست.

این آموزشی که معرفی کردی فک کنم خیلی مفید باشه. میزارمش دانلود بشه ولی فکر نکنم حالا حالا ها دانلودش تموم بشه. شاید برای کارهای بعدی !
بازم ممنون از لطفت :rose:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
به جرات میتونم بگم مدلش با صورت واقعی مو نمیزنه. فقط مشکلم توی Texture و Render هست.

بیشترین اشکال در مدل هست . برای رئال شدن باید خیلی راه رفت ! خیــــلی ! مدل اصلا شبیه نیست .
و رندر هم باید شما از SSS استفاده کنید اما نه اینکه متریال SSS بدید ، یعنی باید تک تک لایر هارو بسازید !
و اینکه Highlight های تکستچر صورت رو بگذارید . و یک پیشنهاد هم دارم اگر دوست داشتید فایل مدل و تکستچر رو بگذارید تا دقیق تر براتون در موردش توضیح بدم .

Saeed2vfx

Member
بیشترین اشکال در مدل هست . برای رئال شدن باید خیلی راه رفت ! خیــــلی ! مدل اصلا شبیه نیست .
و رندر هم باید شما از SSS استفاده کنید اما نه اینکه متریال SSS بدید ، یعنی باید تک تک لایر هارو بسازید !
و اینکه Highlight های تکستچر صورت رو بگذارید . و یک پیشنهاد هم دارم اگر دوست داشتید فایل مدل و تکستچر رو بگذارید تا دقیق تر براتون در موردش توضیح بدم .

متاسفانه سفارش دهنده چنین اجازه ای رو به من نمیده. ولی در همین حد هم که راهنمایی کردی، ازت ممنونم دوست من :rose:

homayoon_fattah

Well-Known Member
به نظر من خیلی شبیه خودش شده ، به نظرم پرسپکتیو رندر یکم بالاس ، به هر حال فکش باید کم عرض تر بشه و چشماش یکم از هم دورتر و پلک بالا هم افتاده تر باشه طوری که سایش رویسفیدی چشم بیافته ، پیشونی هم بلندتر باشه بهتره . به نظر میاد توی زیبراش اتیدش نکردین ، شاید بد نباشه یه دستی روش بگشن توی زیبراش .

آخرین ویرایش:

elya3

Well-Known Member
سلام خسته نباشین خیلی خوب شده. روی مدلسازی چشم ها و شیدر های پوست برای رندر بیشتر کار کنین عالی میشه!

ahura3d

Active Member
آقا کارت عالی شده. کسایی که گیر میدن هم ایکاش یه چندتا نمونه کار از خودشون میگذاشتند :green:

Saeed2vfx

Member
به نظر من خیلی شبیه خودش شده ، به نظرم پرسپکتیو رندر یکم بالاس ، به هر حال فکش باید کم عرض تر بشه و چشماش یکم از هم دورتر و پلک بالا هم افتاده تر باشه طوری که سایش رویسفیدی چشم بیافته ، پیشونی هم بلندتر باشه بهتره . به نظر میاد توی زیبراش اتیدش نکردین ، شاید بد نباشه یه دستی روش بگشن توی زیبراش .
خیلی ممنونم از نظرت دوست من.
نه هنوز توی زیبراش نبردم ولی فکر هم نمیکنم فرصت بشه. همینکه بتونم کلیت کار رو در بیارم ، هنر کردم ! جزئیات پیش کش :D
در مورد افتادگی پلک و دید چشمها هم حق با شماست ، سعی میکنم برطرف کنم.

سلام خسته نباشین خیلی خوب شده. روی مدلسازی چشم ها و شیدر های پوست برای رندر بیشتر کار کنین عالی میشه!
ممنونم دوست من. متاسفانه اطلاعاتم در مورد ساختن لایه های sub surface خیلی کمه. نمیدونم لایه های مختلف رو با چه طرحی باید بسازم.

آموزشی هم که دوستمون معرفی کردن با عنوان "Rendering a Photorealistic Female in 3ds Max" اصلاً کمکی بهم نکرد و به نظرم اصلاً کار واقعگرایانه ای نبود کاری که توی آموزش ساخته شد.

آقا کارت عالی شده. کسایی که گیر میدن هم ایکاش یه چندتا نمونه کار از خودشون میگذاشتند :green:

لطف داری دوست من ولی به نظر من " دوست آن است که بگریاند " :wink:

LinkinForEver

آقا کارت عالی شده. کسایی که گیر میدن هم ایکاش یه چندتا نمونه کار از خودشون میگذاشتند
هست دوست داشتید برید نیگاه کنید :wink:

آموزشی هم که دوستمون معرفی کردن با عنوان "Rendering a Photorealistic Female in 3ds Max" اصلاً کمکی بهم نکرد و به نظرم اصلاً کار واقعگرایانه ای نبود کاری که توی آموزش ساخته شد.
دقیقا دیجیتال تاتورز اشغال ترین اموزش هارو میده !!!
من سر این قضیه شاید 1 سال کامل تلاش کردم اما خوب خیـــــــــــلی موارد میتونن تاثیر بگذارند الان اتفاقی کار جدید اقای حسین دیبا رو دیدم ! خیلی عالی کار کردن ایشون رابرت دنیرو رو !
9.jpg

666.jpg

Saeed2vfx

Member
دقیقا دیجیتال تاتورز اشغال ترین اموزش هارو میده !!!
من سر این قضیه شاید 1 سال کامل تلاش کردم اما خوب خیـــــــــــلی موارد میتونن تاثیر بگذارند الان اتفاقی کار جدید اقای حسین دیبا رو دیدم ! خیلی عالی کار کردن ایشون رابرت دنیرو رو !

wow ! چقدر کارشون خوبه !!

فکر میکنم مقدار زیادی بر میگرده به توانائی های "هنرهای تجسمی" فرد. مثل طراحی/نقاشی. که من زیاد دستم توی طراحی روون نیست.

در مورد Sub Surface هم هیچ مطلب جامعی نتونستم پیدا کنم.
تنها چیزیم هست که با سعی و خطا نمیشه یادش گرفت !!

elya3

Well-Known Member
به نظرم باید یه مبحث باز کنیم فقط در موزد کازاکتر و ساخت شیدر و رندر و.. صحبت کنیم_منظورم اینه فقط روی کاراکتر بحث کنیم_من به تازگی کاری رو شروع کردم تموم شد نتیجه کار رو با هم نقد میکنیم

shervin55

Member
Woow بابا این برادران دیبا چه می کنند . واقعا کارایشون عالیه. هم مدلسازی هم رندر ( رندر که نیست انگار از یارو عکس گرفتند:D.) من کاراشونو برای اولین بار تو cgart دیدم و عاشق کاراشون شدم. واقعا با واقعیت مو نمیزنه اقای ابراهیم دیبا در بخش اموزش های سایت cgart یه اموزش قرار داده که دیدنش رو به شما توصیه می کنم واقعا خیلی بدرد می خوره .

Saeed2vfx

Member
Woow بابا این برادران دیبا چه می کنند . واقعا کارایشون عالیه. هم مدلسازی هم رندر ( رندر که نیست انگار از یارو عکس گرفتند:D.) من کاراشونو برای اولین بار تو cgart دیدم و عاشق کاراشون شدم. واقعا با واقعیت مو نمیزنه اقای ابراهیم دیبا در بخش اموزش های سایت cgart یه اموزش قرار داده که دیدنش رو به شما توصیه می کنم واقعا خیلی بدرد می خوره .

ممنونم از راهنماییت دوست من. ولی قسمت آموزش سایت cgart.ir گویا هنوز راه اندازی نشده !
منظورتون cgartacademy ئه دیگه؟

LinkinForEver

اون مخصوص گیم هسا برای این کار خوب نیست اما اموزش خوبیه !

خوب کار به نظرم اولی رئال تر بود تا این رندر های جدیدتون
به جسم باید Specular بدید !

پست اول به نظر من خیلی خوب بود.
لذت بردم.
این رابرت دنیرو رو صرف چه مدت زده! کپی برابر اصله!!

جدیدترین ارسال ها

بالا