Fa نظر سنجی برای پلاگین هگز

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام خدمت دوستان و اساتید انجمن
راستش من دارم رو پلاگین هگز کار میکنم تا توی این انجمن قرارش بدم و همه بتونن ازش استفاده کنن و حداقل بتونه یکم از ضعف های بیلدر رو بپوشونه و بشه باهاش خیلی برنامه های کاربردی رو نوشت و دیگر بتوان براحتی متنهای فارسی فایلهای Unicode رو خواند

من چندین قابلیتهایی رو جز گرفتن و ویرایش هگز رو که باید داشته باشه رو مد نظرم دارم که از قبیل :
- گرفتن CRC فایلها
- ساخت پوشه , تغییر نام و حذف پوشه های خالی و پر
- چک کردن Writabe بودن فایل و گرفتن و ثبت خصوصیت فایلها (Read-Only - Hidden - Attrib)
- گرفتن حجم فایل بر اساس تمامی واحدها بسته به نظر کاربر (بایت , کیلوبایت , مگابایت و گیگابایت)
- کپی , حذف , انتقال , تغییر نام و ساخت فایل Ansi و Unicode و تبدیل فایلهای Ansi به Unicode و بالعکس و ساخت فایلهای بیهوده
کلا تو نظر دارم که برای تمامی کارایی ها چک کردن فایل یا پوشه رو اضافه کنم تا در صورت نیاز دیگه احتیاجی به چک کردن خود کاربر نباشه و مثلا برای تغییر یا گرفتن هگز فایل وقتی دستور صادر شد اگه فایل مد نظر وجود نداشت تو پلاگین Get عدد 2 رو بفرسته

حالا میخواستم بدونم به نظر دوستان و اساتید کدوم قابلیت ها اضافی یا به عهده خود کاربر هست و چه قابلیتهایی باید اضافه بشه تا دیگه اولین ورژن این پلاگین کامل و بدون نقص و نیازی به ورژن بعدی و اضافه کردن قابلیت به آن و مهمتر از همه دیگه نیازی به استفاده از چندین پلاگین برای رسیدن به یک هدف نباشه

در آخر بعد از ساخت پلاگین هم اون رو روی تمامی ویندوزها گرفته از XP , Vista , 7 و حتی 8 هم تست میکنم تا با خیال راحت استفاده کنید :green:

Free Man

سلام دوست عزیز ،

کاری قابل تحسین و بارزشی است.

موارد قابل ذکر:

-موارد کاربردی خوبی بیان نمودید

-اکثر قابلیتهایی که نام بردید می توان در چند پلاگین یافت کرد*

-نام پلاگین به کاربرد آن نمی خورد

-ساخت فایلهای بیهوده (منظورتان فایلهای Temp می باشد؟)**

-با این نظر که "اولین ورژن این پلاگین کامل و بدون نقص و نیازی به ورژن بعدی و اضافه کردن قابلیت"
مخالف هستم، حتی اگر بتوان تقریبا اثری بدون نقص و کامل در یک محدوده زمانی ارائه نمود،
روند گذر زمان، اثر را به تدریج مشمول نواقصی خواهد کرد و کمبودها آشکار خواهند شد.

* اگر هم پاسختان این است: "نیازی به استفاده از چندین پلاگین برای رسیدن به یک هدف نباشه"
می توانم با یک مثال بحث را روشن کنم:
فرض کنید هدف، مدیریت انبوهی از اطلاعات می باشد.
مدیریت (دخیره سازی ، نمایش ، چاپ ...)

می توانیم از این پلاگین ها استفاده نماییم:
1- SQLite جهت کار با بانک داده
2- Useful Objects جهت نمایش اطلاعات
3- SysTools برای عکس برداری از UO جهت چاپ اطلاعات

بله طبق ایده ای که بیان نمودید می توانیم پلاگینی بنویسیم که تمام موارد را شامل شود !!

** اگر فایل Temp معمولی را می گویید که نیازی نیست،

اما اگر منظورتان transaction files*** می باشد ، بله کار جدید و با ارزشی است.

transaction files
فایلهایی هستند که روند تغییرات را ذخیره می کنند ، و به کاربران امکان Undo و Redo را می دهند.
در اکثر ویراستارهای حرفه ای یافت می شوند (مانند Microsoft Office Word)

موفق و سلامت باشید. :rose:

loo30fer

سلام دوست عزیز ،

کاری قابل تحسین و بارزشی است.
سلام ممنون لطف دارین شما خیلی خوشحال شدم که نظرتون رو گفتین آخه از اون وقتی که این تاپیک رو ایجاد کردم فقط دیدم دوستان میومدن تاپیک رو میخوندن و میرفتن نمیدونم چرا نظرشون رو نمیگفتن اینجور مواقع آدم واقعا افسوس میخوره :sad:به هر حال بیخیال ....
موارد قابل ذکر:

-موارد کاربردی خوبی بیان نمودید

-اکثر قابلیتهایی که نام بردید می توان در چند پلاگین یافت کرد*

-نام پلاگین به کاربرد آن نمی خورد
من برای اسمش HexPlug در نظر دارم ولی هر اسمی رو که شما انتخاب کنید و میدونید بهتره من اون اسم رو براش میذارم
-ساخت فایلهای بیهوده (منظورتان فایلهای Temp می باشد؟)**
بذارین منظورم رو دقیق بگم کلا کاربر حجم دلخواهش رو بگه و کارکتری که میخواد تو فایل برای پر کردن حجم فایل استفاده بشه رو با محل انتخابیش بگه و اون فایل ساخته بشه حالا چه کاربردی میتونه داشته باشه اگه توجه کرده باشین فایلهایی وجود دارن که بیشترین حجمشون رو یک کارکتر خاص گرفته برای مثال فایلهای Iso که بیشترین حجمش هگز 00 هست پس اگه کاربر بخواد یک فایل Iso رو بسازه براش سخته و باید مدادم اون هگز دلخواهش رو بریزه تو فایل تا بشه اون چیزی که میخواد و کد نویسی تو برنامش هم زیاد میشه پس میتونه یک فایل با حجم دلخواهش با هگز 00 تولید کنه و سپس اون قسمتهای دلخواهش رو تغییر بده و در نتیجه به اون فایل Iso دلخواهش برسه حالا اگه به نظر اضافی و بیهودست من مشکلی ندارم بهش اضافه نمیکنم چون تو حجم پلاگین تاثیراتی داره
-با این نظر که "اولین ورژن این پلاگین کامل و بدون نقص و نیازی به ورژن بعدی و اضافه کردن قابلیت"
مخالف هستم، حتی اگر بتوان تقریبا اثری بدون نقص و کامل در یک محدوده زمانی ارائه نمود،
روند گذر زمان، اثر را به تدریج مشمول نواقصی خواهد کرد و کمبودها آشکار خواهند شد.
بله کاملا حرف شما درسته ولی کلا میخوام که یک پلاگین در حدی کامل باشه که شاهد مشکلات زیاد پلاگین و کمبود کارایی نباشم ولی مطمئنا اگه بعد از ارائه پلاگینم تو انجمن مشکلات و نقص هایی رو بهمراه داشت من همه اون نقص ها رو برطرف میکنم و ورژن بعدیش رو باز ارائه میکنم تا وقتی که پلاگین من هیچ مشکل و نقصی نداشته باشه
* اگر هم پاسختان این است: "نیازی به استفاده از چندین پلاگین برای رسیدن به یک هدف نباشه"
می توانم با یک مثال بحث را روشن کنم:
فرض کنید هدف، مدیریت انبوهی از اطلاعات می باشد.
مدیریت (دخیره سازی ، نمایش ، چاپ ...)

می توانیم از این پلاگین ها استفاده نماییم:
1- SQLite جهت کار با بانک داده
2- Useful Objects جهت نمایش اطلاعات
3- SysTools برای عکس برداری از UO جهت چاپ اطلاعات
منظور بنده دقیقا این هست که پلاگینی برای کار با فایل تقریبا کامل باشه که مثلا اگه برنامه ویرایشگری یا .... خواست درست کنه دیگه برای کپی و حذف و گرفتن CRC و ... نیاز به استفاده از پلاگینهای دیگه برای رسیدن به این اهداف نداشته باشه و اگه پلاگین رو خواست Embedd کنه حجم پروژش بالا نره
بله طبق ایده ای که بیان نمودید می توانیم پلاگینی بنویسیم که تمام موارد را شامل شود !!

** اگر فایل Temp معمولی را می گویید که نیازی نیست،

اما اگر منظورتان transaction files*** می باشد ، بله کار جدید و با ارزشی است.

transaction files
فایلهایی هستند که روند تغییرات را ذخیره می کنند ، و به کاربران امکان Undo و Redo را می دهند.
در اکثر ویراستارهای حرفه ای یافت می شوند (مانند Microsoft Office Word)
این ایده transaction files جالب و خیلی کارا هست به احتمال زیاد این امکان رو اضافه میکنم اگرم نه مطمئنا تو ورژن بعدی چون تو نظرم با یک روش خودم قاطیش کنم برای همین خیلی زمان بر خواهد بود

بازم یک دنیا ممنون بابت نظرتون :wink:

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت شما دوست عزیز ، شما می توانید به بنده یک پست خصوصی بزنید و توضیحاتی کامل در مورد کاری که می خواهی انجام بدی ، به من بگی تا بیشتر بتونم بهت کمک کنم

Free Man

با سلام خدمت شما دوست عزیز ، شما می توانید به بنده یک پست خصوصی بزنید و توضیحاتی کامل در مورد کاری که می خواهی انجام بدی ، به من بگی تا بیشتر بتونم بهت کمک کنم

!!!!!!!!!!!!!

:shock:

فکر کنم دلیل ایجاد انجمن همین کمک ها و راهنمایی ها باشد،

پیغام خصوصی برای چه؟!؟

loo30fer

- اگر براتون امکان داره کار با فایل های xml رو هم اضاف کنید.
برای این پلاگین فرقی نمیکنه چه فایلی باشه و قادر به خواندن و تغییر تمامی فایلهاست چون این پلاگین که میخوام درست کنم قابلیت گرفتن و ویرایش حداکثر 200 کارکتر رو داره کلا میتونه کاربر تعریف کنه که بایت دوم فایل رو تا طول 11 رو بر اساس هگز یا کارکتر بگیره یا تغییر بده که اگه اون فایل MBD باشه و بر اساس کارکتر بخواد میشه MMBuilder30 و هگزش هم 4D4D4275696C6465723330 , ضمنا برای نحوه تعریف کردنش در بیلدر هم در نظر دارم به این شکل باشه :
کد:
*** C To Get Byte To Charecter ***
*** H To Get Byte To Hex ***
*** to Read Byte ***
Set$ = 'C:\MyFile.mbd|1,11|C|'
PluginSet("PlugIn","Set$")
PluginRun("PlugIn","ReadByte")
*** to Write Byte ***
Set$ = 'C:\MyFile.mbd|:MMBuilder14:|1,11|C|'
PluginRun("PlugIn","WriteByte")
به هرحال اگه متوجه مشکلی یا کمبودی و کارایی بیشتری یا هرچیزی هستین بگین تا تغییرش بدم

به خاطر اینکه نظر دادین هم ممنون , موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

behjati mohamma

کاربر VIP
بازم داری گل میکاری
جدا mmb به همچین پلاگینی احتیاج داره فقط دوست من همین حالا که داری روی آن کار میکنی مثالها رو هم به شکل کامل در نظر داشته باش و به نظرم اگر به شکل مرحله به مرحله منتشرش کنی دوستان بهتر بتونن نظر به دهند.
منتظر کار خوبتون هستم

موفق باشی عزیز

m javad

کاربر متخصص
برای این پلاگین فرقی نمیکنه چه فایلی باشه و قادر به خواندن و تغییر تمامی فایلهاست
دقیقا فرق میکنه. قرار نیست فقط تاریخ ساخت و ... عوض بشه.
البته این کار دقیقا نیاز با آشنایی ساختار فایل xml داره که چیز پیچیده ای نیست و اطلاعات ساختاری اون منتشر شده و با یکم جستجو بدست میاد
میشه لطف کنید و تمام کارهایی که پلاگین قراره انجام بده رو بگید.منظورم اون 200 کارکتر هست
راسش با خواندن پست اولتون یکم گیج شدم:
- گرفتن CRC فایلها
- ساخت پوشه , تغییر نام و حذف پوشه های خالی و پر
- چک کردن Writabe بودن فایل و گرفتن و ثبت خصوصیت فایلها (Read-Only - Hidden - Attrib)
- گرفتن حجم فایل بر اساس تمامی واحدها بسته به نظر کاربر (بایت , کیلوبایت , مگابایت و گیگابایت)
یکم موندم که این کارها دقیقا معنی هگز رو نمیده ، یا شایدم منظورتون رو متوجه نشدم
و یه سوال دیگه:

... و ویرایش حداکثر 200 کارکتر رو داره کلا میتونه کاربر تعریف کنه که بایت دوم فایل رو تا طول 11 رو بر اساس هگز یا کارکتر بگیره

اون عدد11 توسط کاربر قطعا قابل تغیره دیگه؟نمیدونم چرا حس کردم یه داده ی ثابت هست
به هر جهت کار خوبی هست.
موفق باشید

loo30fer

بازم داری گل میکاری
جدا mmb به همچین پلاگینی احتیاج داره فقط دوست من همین حالا که داری روی آن کار میکنی مثالها رو هم به شکل کامل در نظر داشته باش و به نظرم اگر به شکل مرحله به مرحله منتشرش کنی دوستان بهتر بتونن نظر به دهند.
منتظر کار خوبتون هستم
ممنون دوست عزیز همه سعیم رو میکنم که زودتر پلاگین رو ارائه کنم و نظر دوستان رو در موردش بدونم , در مورد ارئه مرحله به مرحلش اگه دیدم واقعا لازم و ضروری هست حتما اینکار میکنم
با تشکر از اینکه نظرتون رو در مورد پلاگین من گفتین :rose:

loo30fer

چرا فرق می کنه...
فکر نمیکنم فرقی بکنه تو پست بعدی توضیح میدم که چرا ولی باز اگه همین نظر رو داشتین ممنون میشم یک توضیحات کاملی رو بدین , با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
فکر نمیکنم فرقی بکنه تو پست بعدی توضیح میدم که چرا ولی باز اگه همین نظر رو داشتین ممنون میشم یک توضیحات کاملی رو بدین , با تشکر

منظور بنده این بود که توابع لازم برای کار با فایل های XML رو نیز در صورت امکان تعبیه کنید. توابعی از قبیل

- تنظیم خصوصیات گره ها
- ایجاد گره و فرزندان و فراخوانی و...
- کار با گره های XML و ...

توابع مورد نیاز یک فایل xml تنها ریختن و خواندن ساده نیست. به توابع موجود برای XML در سایر زبان ها توجه کنید.

loo30fer

دقیقا فرق میکنه. قرار نیست فقط تاریخ ساخت و ... عوض بشه.
البته این کار دقیقا نیاز با آشنایی ساختار فایل xml داره که چیز پیچیده ای نیست و اطلاعات ساختاری اون منتشر شده و با یکم جستجو بدست میاد
در مورد ساختار فایلهای XML میدونم ولی پلاگین من پلاگین هگز هست و با هگز فایل کار داره نه نوع فایل درست مثل برنامه Winhex که میدونین اصلا کاری نداره فایل شما یک Text , XML , Dll , Exe , MBD یا ... هست چون همونطور که میدونید کارش نمایش Hex فایل و در صورت خواست کاربر تغییر Hex فایله , پلاگین منم برای اینکار داره ساخته میشه درسته که به پای Winhex نمیرسه ولی خیلی مشکلات رو میتونه رفع کنه و کاراها رو راه بندازه و باهاش برنامه مختلفی ساخت که خودم یک برنامه رو در نظر دارم که اگه وقت کردم و تمومش کردم شاهدش خواهید بود , اجازه بدین خیلی واضح در مورد نحوه کار پلاگین توضیح بدم برای مثال من میخوام یک فایل XML که در نظر دارم رو بر اساس کارکتر بخونمش و اون رو ویرایش کنم یا اصلا کارکتری رو توش پیدا کنم :

attachment.php

اگه بخوام کارکتری رو بگیرم پس باید اینطور تعریف کنم :
کد:
Set$ = 'C:\MyFile.mbd|7,7|C|'
PluginGet("PlugIn","GetChar$")
پس $GetChar چیزی رو که به من میده version هست حالا 7 اول و 7 دوم تو متغیر Set برای چیه ؟
تو Winhex و زبانهای برنامه نویسی Hex اول 0 تعریف شده ولی من برای راحتی و درک بهتر اون رو 1 تعریف کردم پس 7 اول یعنی هفتین کارکتر که میشه v و 7 دومی مانند نحوه کار دستور StrCopy عمل میکنه طول مقدار گرفتن کارکتر پس میشه همون version و این محدودیتی رو که گفتم 200 کارکتر یعنی بیشتر از طول 200 کارکتر رو نمیشه گرفت , حالا اگه من خواستم اون Version رو به ccccccc تغییر بدم باید اینطور تعریف کنم :
کد:
Set$ = 'C:\MyFile.mbd|:ccccccc:|7,7|C|'
PluginRun("PlugIn","WriteByte")
PluginGet("PlugIn","Get")
Get = 0 In Change
Get = 1 In No Change
حالا اگه من خواستم یک هگز یا کارکتری رو تو فایل XML پیدا کنم چی ؟
خوب باید اینطور تعریف کنم :
کد:
x = x + 200
CHAR$ = CHAR(x)
Set$ = 'C:\MyFile.mbd|' + CHAR$ + ',200|C|'
PluginGet("PlugIn","GetChar$")
Search = POS('Create With',GetChar$)
If (Search <> 0) Then
  MessageEx("","Find")
Else
  ScriptTimer("Timer1=Script","1")
End
فقط بعدا باید یک جستجوی قوی و حرفه ای برای پیدا کردن کارکتر براش پیاده کنم تا بشه باهاش یک جستجوی حرفه ای ساخت و هم کار کاربر رو خیلی راحت کرد .

تمام این کارایی که در نظر گرفتم به نظرم در کار با فایل احتیاج پیدا میکنه مثلا CRC فایل که این هگز دو فایل با هم یکی هستن تشخیص Writable بودن فایل برای اطلاع از توانایی در تغییر فایل و گرفتن حجم فایل بر اساس بایت برای تشخیص وضعیت یا مقداری که باید تایمر دور بزنه تا ما کارکتر ما پیدا بشه یا اصلا فایل برای گرفتن یا تغییر کارکتر حجمی رو داره و ........
فکر کنم با توضیحاتی که دادم جواب بقیه سوالاتون رو داده باشم

به هر جهت کار خوبی هست.
موفق باشید
ممنون دوست عزیز تشکر بابت همه چیز

پیوست ها

• Hex XML.jpg
    Hex XML.jpg
    74.3 کیلوبایت · بازدیدها: 35

loo30fer

نظور بنده این بود که توابع لازم برای کار با فایل های XML رو نیز در صورت امکان تعبیه کنید. توابعی از قبیل

- تنظیم خصوصیات گره ها
- ایجاد گره و فرزندان و فراخوانی و...
- کار با گره های XML و ...

توابع مورد نیاز یک فایل xml تنها ریختن و خواندن ساده نیست. به توابع موجود برای XML در سایر زبان ها توجه کنید.
یعنی منظور شما اینه که بشه با پلاگین تمام کارایی و خصوصیاتی رو که تو XML تعریف شده رو گرفت و اگه کاربر تابعی رو برای اعمال و خاصیت دلخواهش درخواست کرد توی فایل بریزه و اعمال کنه , اگه منظور شما اینه یکجورایی میشه مثل Dreamweaver و ساخت PHP که مخصوص یک زبان خاص هست نه کار با فایلها ولی در صورت اضافه شدن کار با XML در پلاگین هم میتونه خیلی کارا و مفید باشه
چطور مگه آخه مگه Winhex هم بی فایدست چون برای کار با XML و خصوصیاتش ساخته نشده البته پلاگین خودم رو با Winhex مقایسه نمیکنم , کلا من انتقاد پذیرم و اگه شما و دوستان همین نظر رو دارین که بی فایدست من مشکلی ندارم از ساختش صرف نظر میکنم و سعی میکنم پلاگین بهتر و کارا تری رو ارائه بدم

m javad

کاربر متخصص
سلام
منم به همین خاطر گیج شدم
شما یه جا میگید پلاگین قراره همه نوع فایلی رو بشناسه و براش فرقی نمیکنه
یه جا میگید قراره اطلاعات Attributes مثل Directory,ReadOnly,SystemFile,Volume ID,Archive,AnyFile or Hidden
و تازیخ ساخت و ... را بدست بیاره.
حالا میگید پلاگین فقط یه هگز ادیتور ساده هست.
خب این که میشه یه چیزی تو مایه های پلاگین filemanager آقای نصیری.
پلاگین شما فقط داره اطلاعات داخل یه فایل {Binary} رو میخونه،اونم به صورت متنی و 200 کارکتر ، 200 کارکتر.
اگه قراره فقط به صورت متنی باشه که اصلا به درد هم نمیخوره.
اگه قراره بتونه کارکترهای غیر متنی رو هم بخونه و تغییر بده که تازه میشه پلاگین filemanager.
تازه باید حتما محدودیت 200 کارکتر رو بردارید، چون یه لحظه فکر کنید که بخواهید یه فایل 5 مگابایتی رو اطلاعاتش رو بخونید و در صورت لزوم تغییر توش بدید.
سه ساعت طول میکشه که بخواد 200 بایت ، 200بایت بخونه
البته این چیزی بود که من دستگیرم شد. شایدم درست متوجه نشدم.

loo30fer

سلام
منم به همین خاطر گیج شدم
شما یه جا میگید پلاگین قراره همه نوع فایلی رو بشناسه و براش فرقی نمیکنه
یه جا میگید قراره اطلاعات Attributes مثل Directory,ReadOnly,SystemFile,Volume ID,Archive,AnyFile or Hidden
و تازیخ ساخت و ... را بدست بیاره.
حالا میگید پلاگین فقط یه هگز ادیتور ساده هست.
خب این که میشه یه چیزی تو مایه های پلاگین filemanager آقای نصیری.
پلاگین شما فقط داره اطلاعات داخل یه فایل {Binary} رو میخونه،اونم به صورت متنی و 200 کارکتر ، 200 کارکتر.
اگه قراره فقط به صورت متنی باشه که اصلا به درد هم نمیخوره.
اگه قراره بتونه کارکترهای غیر متنی رو هم بخونه و تغییر بده که تازه میشه پلاگین filemanager.
تازه باید حتما محدودیت 200 کارکتر رو بردارید، چون یه لحظه فکر کنید که بخواهید یه فایل 5 مگابایتی رو اطلاعاتش رو بخونید و در صورت لزوم تغییر توش بدید.
سه ساعت طول میکشه که بخواد 200 بایت ، 200بایت بخونه
البته این چیزی بود که من دستگیرم شد. شایدم درست متوجه نشدم.
شرمنده دوست عزیز : کار اصلی این پلاگین که من دارم درست میکنم خواندن اطلاعات یک فایل هم به صورت کارکتر و هم به صورت Hex که اونش به انتخاب کاربره مثلا کاربری میخواد بایت دوم تا 12 فایل MBD رو با حالت کارکتری بگیره که میشه MMBuilder30 و اگه بخواد به شکل Hex بگیره که میشه 4D 4D 42 75 69 6C 64 65 72 33 30 تا اینجاش شد پلاگینی برای خواندن اطلاعات یک فایل به صورت کارکتری و هم به صورت hex .

دیدم بهتره امکان ویرایش رو داشته باشه تا کاربر بتونه اطلاعات بایت دوم تا 12 یک فایل MBD که MMBuilder30 هست رو بر اساس کارکترش تغییر بده به MMBuilder14 حالا اگه خواست بر اساس داده هگزش تغییر بده که این رو به پلاگین میده 4D 4D 42 75 69 6C 64 65 72 31 34 پس تا اینجا هم شد پلاگین هگز برای خواندن و ویرایش اطلاعات به صورت کارکتر و Hex
بله الانم شد یک هگز ادیتور ساده که با پلاگین filemanager آقای نصیری برابری میکنه ولی باز امکان گرفتن و ویرایش اطلاعات رو بر اساس Hex نداره

ولی باز امکاناتی رو براش در نظر گرفتم که بهش اضافه کنم چون بنظرم برای این پلاگین لازمه چون پلاگین هگز (کار با فایل)
- ساخت فایل Unicode و Ansi و تبدیل Unicode به Ansi و بالعکس
- کپی , انتقال و تغییر نام فایل
- کپی , حذف و ساخت پوشه
- چک کردن وضعیت Writable بودن فایل و همینطور گرفتن و امکان ثبت خصوصیات فایل (Read-Only - Hidden - Attrib)
- گرفتن حجم فایلها
و شایدم گرفتن اطلاعات عکس یا همون Exif رو هم بهش اضافه کنم اگه تو این ورژن اضافه نکردم تو ورژن بعدی حتما اینکار میکنم چون فعلا باید رو چیز دیگه هم کار کنم و زودتر تمومش کنم و چشم محدودیت رو هم بر میدارم

خوب پس الان شد همون پلاگین هگز که کارش خواندن و ویرایش اطلاعاته ولی با امکانات جانبی که کار رو براش راحت کنه اگه در هنگام کار نیاز به یکی از این امکانات داشت دیگه نیاز نباشه از پلاگین دیگه ای استفاده کنه فکر کنم دیگه منظور رو خوب رسونده باشم

ضمنا پلاگین من که نمیتونه همون اول بهترین پلاگین باشه و همه امکانات رو داشته باشه باید کم کم با اضافه کردن امکانات و گرفتن نقایص این اتفاق بیفته ولی من باز تاکید میکنم اگه به نظر شما و دوستان کارایی لازم رو نداره و بی فایدست که نظر جناب Silvercover که اینطور بود قیدش رو میزنم و سعی میکنم پلاگین بهتر و کاراتری رو ارائه بدم

JavidX

Apadana Developer
با سلام به دوستان عزیز
به نظر بنده هر کاری ارزش خودشو داره و این کار میتونه مقدمه و تجربه ای برای کارهای بزرگتر و پلاگین های بهتر باشه.
فقط اینکه محدودیت 200 کاراکتری رو اگه بشه برداشت خیلی خوب میشه چون سرعت رو خیلی پایین میاره. نکته ی دیگه اینه که فکر کنم توی بیلدر متغیر های عددی از نوع Int هستن و این خودش برای سایز فایل محدودیت ایجاد میکنه چون پلاگین شما از اول فایل به اندازه ی عدد داده شده Seek میکنه و اگه Int64 بود بهتر بود هر چند میتونید برای پلاگینتون Seek Position رو هم تعبیه کنید که این مشکل حل بشه.
دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه. ممنون که نظرم رو خوندید.
موفق و پیروز باشید

m javad

کاربر متخصص
منظور من این نیست که پلاگین فایده ای نداره.
تازه قرار این بیس کار باشه و کم کم ارتقاء پیدا کنه.
یه سوال : آیا دلیل خاصی داشت که 200 کارکتر رو گذاشتید؟
ببینید شرط اول برای این پلاگین سرعت هست، پس تا اونجایی که میتونید رو این قسمت کار کنید.
پلاگین فایل منیجر هم بزرگترین مشکلش اینه که 64 تا 64 تا میخونه.
من به نظرم اگه رو یه سری فایل خاص کار کنید بهتر هست.
نمیگم این کارهایی که قراره بکنه رو کم کنید.
میگم تو نسخه های بعدی این قسمتهارو اضافه کنید.
مثلا بتونه اطلاعات کامل فایلهای صوتی رو بگیره و تغییر بده: از عکسی که تو فایل صوتی برای آلبوم قرار میگیره تا ...
فایل صوتی یه مثال بود.منظورم کامل کردن پلاگین تو یه جهت خاص هست.
به هر جهت شما این پست رو زدید تا نظرات دیگران رو بدونید.
موفق باشید. منتظر نسخه ی اولش هستم.

جدیدترین ارسال ها

بالا