نظر دوستان درباره این Header
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Nov 7, 2009 #2 فکر میکنم که تازه کار باشی تو کار طراحی،چون نتونستی افکت هارو خوب جلوه بدی./موفق باشی دوست عزیز.
S sajjadtiger New Member Nov 8, 2009 #3 اینم ورژن! دوم این Header امام حسین (ع):کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند خدا ورژن! سومی را بخیر بگذرونه به احتمال زیاد باید اون نوشته مجید آنلاین را منفجرش کنم
اینم ورژن! دوم این Header امام حسین (ع):کسی که تو را دوست دارد، از تو انتقاد می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید می کند خدا ورژن! سومی را بخیر بگذرونه به احتمال زیاد باید اون نوشته مجید آنلاین را منفجرش کنم
yaiiaj کاربر VIP Nov 9, 2009 #7 درود بر تو رفیق به نظرم از یه طرح دیگه برای دست استفاده کنی بهتر میشه آخه می دونی حالت دست یه کم برا این افکتا خونسرده امیدوارم منظورمو رسونده باشم در کل ایده خوبیه موفق باشی
درود بر تو رفیق به نظرم از یه طرح دیگه برای دست استفاده کنی بهتر میشه آخه می دونی حالت دست یه کم برا این افکتا خونسرده امیدوارم منظورمو رسونده باشم در کل ایده خوبیه موفق باشی