نظر دهید !!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟

کدام یکی قشنگتر است؟

• موتور

رای: 0 0.0%
  • هیچکدام

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    2

MUSE

Member
سلام بچه ها نظرتون را در مورد کارام بگید و و هر اشکالی که در کارم هست را بگید ممنون

پیوست ها

• Car04.jpg
    Car04.jpg
    44 کیلوبایت · بازدیدها: 27
  • Motor02.jpg
    Motor02.jpg
    360.6 کیلوبایت · بازدیدها: 26
سلام . خسته نباشی .
دوست خوب در مورد ماشین باید بگم قسمت جلویی ماشین خیلی به زمین نزدیک شده و به نظرم باید کوتاهتر باشه
yes.gif

و در مورد موتور اگه متریال بهتری به بدنه می دادی خیلی قشنگ تر میشه . ولی در کل کارای قشنگین . موفق و پیروز باشی.
sunglasses2.gif

MUSE

Member
ممنون ولی باید بگم اینو همه مگن ولی ارتاع ان با عقب یکی است و تو نمای رندر و زاویه دید اینطوری
نشان میده

ehsan_3dmax

Active Member
کارتون نسبت به قبل خیلی بهتر شده.
در ساخت استودیوی رندر سعی کن از یکسری plane در بالا و اطراف جسمت استفاده کنی تا جلوه زیباتری پیدا کنه.
موفق باشی.

cs_mohsen

Member
یک کم به بدنه موتور ضخامت می دادی؛متریال موتور هم هم به خصوص رینگ ها نامناسبه؛گلگیر جلو خیلی شکستکی داره برای چرخ هاش هم یک کم جزئیات بیشتر و Bump می دادی بهتر می شد.
موفق باشی

سلام

دوست عزیز کارت خیلی خوبه ولی یک نکته هست اونم اینکه یک مدل ماشین خوب چند تا خصوصیت داره اول اینکه باید ستون های در ماشین خوب در امده باشه چون هر کسی نمی تونه اونو خوب در بیاره و این خیلی خیلی مهمه چون خیلی دیده میشه دوم خط های برش و زوار های اونه که قدرت مدل سازی طرف رو نشون میده و سوم اینکه باید دید کار طرف چقدر فیس داره تونسته اونو با یک درجه توربو اسموت ردیف کنه یا اینکه از چندین لول استفاده کرده..

منم یک کار ماشین انجام دادم البته برای یک سال قبله میفرستمش بد نشده

آخرین ویرایش:

MUSE

Member
از راهنماییتون ممنون اگر میشه کمی در مورد در اوردن چراغ های ماشین بصورت واقعی به من اموزش بدین ممنون

ببین دوست عزیز راستش من چاغهارو مثل واقعیش درست کردم یعنی حباب و.....

پیوست ها

• prw.jpg
    prw.jpg
    61 کیلوبایت · بازدیدها: 9

جدیدترین ارسال ها

بالا