Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من هم ازتون عذر خواهی کردم و گفتم که برنامه مشکل داشت و خواستم ببینم چشه و گرنه اینقدر بیکار نیستم که بشینم برنامه های که شما یا دیگران قرار میدن رو دیکامپایل کنم !واللا من نمیدونم ایرادی داره یا نه ولی حرفت درسته آدم نباید ورژن اصلی رو بزاره من خودم یه مشت چرت و پرتی که اصلاً ارزش نداره رو نوشتم گفتم فایل سورس رو بعدن میزارم یه ساعت بعدش اومدم دیدم یه نفر فایل سورس رو گیر آورده نظرم داده که کجاش مثلاً ایراد داره و فلان
خیر این کارها کارهایی نیست که از 3d Studio Max ارزشش بیشتر باشه ، مشکل شما این هست که همه چیز رو با هم مقایسه میکنی در صورتی که هیچ ربطی به هم ندارن ، آخی 3d Max که با ++C نوشته شده چه ربطی به اتوران که با بیلدر نوشته شده داره ؟یه نکته هم راجع به قیمت شما میگی طرف بره دانلود کنه هر سیدی رو 1000 تومن بفروشه واللا من که الان تو ایران نیستم ولی وقتی که بودم تری دی مکسی که قیمت اصلیش بالای 3000 دلار بود (برای هر کاربر یا کمپانی) رو با کرک و پلاگین هاش و آموزش هاش و مدل های آمادش یه سیدی بود که میخریدم 500 تومن یعنی شما معتقدی که این کار ها کار هاییه که کسی از تری دی مکس بیشتر حاضره بهش پول بده؟
* ببینید 3D Max یه نرم افزار همه گیر هست و مشتری های زیادی داره ، پس تا وارد ایران میشه ، برای یک سری آدما منبع درامد میشه و میزنن تو کار کرک کردنش و بعد هم 3 تا 100 میفروشنش ، ولی اتورانی که با بیلدر نوشته میشه هیچ وقت مثل 3D Max کاربر نداره که کسی بخواد بشینه از روش رایت بزنه و بعد 3 تا 100 عرضه کنه ( برای طرف نمیارزه ، تا وقتی نرم افزارهای چند هزار دلاری مثل 3dMax و Delphi و Visual Studio هست ) که نمیاد اتوران رایت بزنه ، اگر هم اتورانی همچین ارزشی داشته باشه باید دیده باشید که رایتیش طی مدت 1 ماه میاد بازار 1/4 قیمت ، مثل King یا Gerdo .
میشه بدونم شما کدوم کشور هستید ؟ والا تو همه ی کشور های دنیا برنامه نویسی پردرامدترین شغل هست ، حالا که اینجا داره جون میگیره و یواش یواش داره ایران هم جزو حمایت کننده گان قانون کپی رایت میشه عده مثل شما میان و میگن فقر علمی داره زیاد میشه !واقعاً اگه اینطور باشه نشون میده که کم کم داره یک فقر علمی داخل ایران ایجاد میشه که با تکون دادن دست روی دو تا چیز به اسم کیبرد و موس میشه از کاپیتان یک 18 چرخ بیشتر پول در آورد شما داری منو نابقه محسوب میکنی چون من تازه دو ماه دیگه 15 سالم میشه و با 2 سال آشنایی با ام ام بی (تازه یکسره نه تفریحیش) و بدون داشتن معلم و فلان که حتی سوادم ندارم ترک تحصیلم کردم تونستم به 100% ام ام بی تسلت پیدا کنم و کلشو و حتی قسمت بزرگی از Help اون رو هم حفظ بشم پس فکر کنم اگه من بخوام روزی 5 ساعت وقت دائم بزارم باید از ام ام بی پول خرید کره مریخ رو در بیارم داداش یکم واقعی باشیم بهتره طرفی که خودشو تو کبابی از صبح تا شب خسته میکنه ماهی 300 هزار میگیره (پسر خالمو میگم که از من 3 سال بزرگتره) اونوقت از ام ام بی با ساختن منو و عکس و دکمه و چراغ و لیست و آتیش و نوشتن چیزایی که 2 ساعته میشه یاد گرفت شمت میگی میشه 400 هزار برای چنین کاری که من خدائیش حاضرم تایم بگیریم تو 3 ساعت با کل فلش هاش و کلی هم افکت و زرق و برق درست کنم گرفت؟
نه پسر خوب ، این فقر علمی نیست ، همین چند ماه پیش سفارشی برنامه مدیریت کارکنان یک کارخانه رو بهم دادن که من قیمت رو با توجه به براوردهایی که کردم 1 میلیون و 700 اعلام کردم ، طرف به این حالت درومد :

گفت چرا این قدر بالا ؟ مگه چی کار میکنی ؟ من هم گفتم الان کار خاصی نمیکنم ولی زمانی برای اینکه به این جا برسم حتی شب ها هم بیدار میماندم !
دوست عزیز یادت باشه هیچ وقت خودت رو ارزون نفروش ، من به شخصه این طور هستم ، دوستان دیگه رو نمیدونم ، وقتی 4 سال زحمت کشیدم تا به اینجا رسیدم ، وقتی صبح تا شب و شب تا صبح علاوه بر درس خوندن تو مدرسه پا کامپیوتر میشستم و کد میزدم و تمرین میکردم و تو همین انجمن و انجمن های دیگه کلی سوال میپرسیدم تا به دانشته هام افزوده شه ( هنوزم کارم همین هست ) ، اون آقای سفارش دهنده کجا بود ؟
شما باید پول علمتون رو بگیرید نه پول کار ، اگه قرار باشه پول کار رو بگیریم که شرمنده ها همه ی کسایی که پشت میز نشین هستن مفت خور هستند ، در صورتی که اینطور نیست و اون آقای دکتری که پشت میز نشسته و برای یک ویزیت 20 هزار میگیره ، به نظرتون حقش نیشت ؟ پس کی قراره هزینه ی تحصیل و شب بیداری هاش رو بده ؟!
دقت کنید که گرفتن پول یک بحث هست و انصاف بحث دیگری ، اون دکتری که از فقیر و غنی یکی پول میگیره بی انصاف هست و درستش این هست که رعایت فقیر رو بکنه ولی در مورد شخصی که دارا هست خیر ، بلاخره این پول باید به چرخه در بیاد .
دید خودتون رو عوض کنید و گرنه با این دیدگاه به هیچ جا نخواهید رسید .
آخرین ویرایش: