نظر در مورد اين سايت

troojan

Member
سلام به همه دوستان
البته فقط قسمت بازيش كار شده، قسمت خريدش هم به خاطر اينكه سايت مجاني براي پشتيباني asp2 و MS sql پيدا نكردم فعلا غير فعاله
با user = cdmarketing و pass = cd ميتونيد وارد فايل منيجر بشيد ، البته اينم . . .

cszohair.tripod.com

ممنون ميشم ايرادات گرافيكيش و منطقيش رو بهم بگيد البته اگه بيشتر ايرادات منطقيشو بگيد ممنون ميشم

اسم ، مبلغ، سيستم ريكويرمنت، تامب لاين، عكس، دسته بندي و ... همه از ديتا بيس sql خونده ميشه و با توجه به query كه بوسيله فلش از طريق asp به sql ميفرسته ، جواب ميگيره و دسته بندي ميكنه
البته به دليلي كه گفتم توي نت اينطوري نيست

راستي كسي host مجاني با پشتيباني از asp 2 و ms sql 2005 سراغ داره، البته غير از asp spider

آخرین ویرایش:

Mehrdad155

کاربر فعال
با سلام و خسته نباشی
کار خوبه ولی خیلی خوب نیست.

ایرادات گرافیکی (از نظر بنده):
1) طرز نوشتن cdmarketing خیلی تکراریه و خیلی ابتدایی. با یک ترانزیشن fade کلاس کارت بالاتر می ره.
2)نوشته هاتو خیلی outerglow یا highlight دادی.
3)رنگها خیلی بد انتخاب شدن(عذر می خوام اینجوری می گم) سعی کل سایت از نظر رنگ و قاب بندی یه حرف بزنه.
4)سرعت تصاویر ظاهر شده در وسط صفحه را بیشتر کن.

در کل تبریک می گم .
موفق باشی - مهرداد

Mr. LonelY

کاربر فعال
در تایید حرف های مهرداد جان رنگ ها اصلا مناسب نیستن
جای مناسبی برای منوی سایت انتخاب نکردی
وقتی وارد میشیم و سپس خارج میشیم لیبل های user , pass پاک نشده و سر جاش قرار داره
موفع وارد کردن پسورد، میتونیم پسورد رو ببینیم (و این کاملا اشتباهه)
وقتی در قسمت خرید سی دی هستیم و ماوس رو روی منوها قرار بدیم عکس ها پشت صفحه نمایش داده میشن
در قسمت وارد کردن اطلاعات خریدار اگه فارسی کار کنی بهتره چون سایت تو فارسیه نه انگلیسی!
و...

ولی همینم جای تقدیر داره!
بازم جسارت من رو ببخشید!

troojan

Member
خيلي ممنون بابت وقتي كه گذاشتيد

مهردادجان و icwiiw دستتون درد نكنه

اگه واستون زحمتي نداره يه كم در مورد رنگها راهنمايي كنيد
منو؟؟ به نظرت كجا باشه؟
(راستش من گرافيكم چنگي به دل نميزنه)

بقيه موارد رفع شد

Mr. LonelY

کاربر فعال
در مورد رنگ و گرافیک مسلما آقا مهرداد خیلی حرفه ای تره
ولی سعی کن از رنگ های ساده استفاده کنی و زیاد شلوغش نکنی!
از رنگ هایی ک بهم میان مثل رنگ قرمز و زرد تو زمینه سیاه یا فهوه ای سوخته یا خاکستری تو زمینه سفید و.. رنگت رو نسبت ب زمینت اتتخاب کن ک وقتی شخصی انو میبینه تو ذوقش نزنه ولی بازم این حرف هایی ک من زدم از رو اصول نیست و پیشنهاد میکنم آقا مهرداد شمارو تو این قسمت راهنمایی کنه!!
راجعبه منو هم ک ب صورت افقی بالا یا پایین صفحه باشه فکر کنم بهتر از الان بشه!!!
موفق باشی!!

Mehrdad155

کاربر فعال
icwiiw@
شما لطف داری عزیزم . بابا تو خودت یه پا استادی . ما که عددی نیستیم.

troojan@

ببین عزیزم برای طراحی یه سایت درست و حسابی که بیننده را جذب کنه باید اول ببینی کار اون شرکت یا کمپانی مربوطه چیه. برای مثال فرض کن به شما طراحی یه سایت برای یه پیتزا فروشی را می دن. خوب در وهله اول تو چه چیزی به ذهنت می رسه؟ بله درسته رنگهای نارنجی و قرمز و... که کلا رنگهای گرم نامیده میشن.
تو هم باید با همین خصوصیات سایتو طراحی کنی که اگه خواستی بعدا یه عکس پیتزا یه گوشه از سایت بذاری رنگها به هم بیان و سایتت یه فرم را بگیره.
به همین ترتیب برای محصولات دیگه مثل کارخانجات آهن و فولاد و.. از رنگهای سرد استفاده کن(آبی .خاکستری و..)
حالا اگه می خوای تو همین سایتها از رنگهای دیگه ای استفاده کنی, مشکلی نیست فقط سعی کن گرادیانتی از همون رنگها باشه .مثلا اگه از آبی استفاده می کنی برای جای دیگه از آبی نفتی استفاده کن.

البته استثنا های دیگه ای هم اینجا هست مثلا سایتی برای کودکان, رنگهای متنوع می پسنده. که اونم با هشیاری چیدمان رنگها کنار هم می تونی به یه ساختار واحد برسی.برای مثال رنگ زرد که یه رنگ گرم است در یک زمینه آبی که یه رنگ سرد می باشد خیلی خوب جلوه می کنه یا زرد در زمینه سیاه که جلوه اش از سفید در سیاه خیلی شکیلتره.ولی مثلا انتخاب رنگ قرمز تو زمینه خاکستری فاجعه است.
اینا رو یه امتحانی بکن خودت بیشتر متوجه میشی.

حالا یه نگاهی به سایتی که طراحی کردی بنداز: تو 4 تا گوشه مثلثی شکل داری که 2 تا خط سبز بالاشون گذاشتی .این 2 تا خط را بردار ببین بهتر می شه یا نه.متوجه می شی که اونها نه تنها اضافه بودن بلکه به فرم سایتت هم لطمه زدن .
و یا مثلا زیر' منوی سایت' رنگ سبز 255 با زیر شاخه های آبی 255 به کاربردی . که واقعا بالانس سایتت را به هم زده انگار یه گوشه اش سنگینی می کنه.
اینها همه مربوط به انتخاب نادرست رنگهاست.و ترکیب بندی غلط.
قبلا هم گفتم outline دور فونت ها خیلی زیاده و اصلا لزومی به اینکار نیست.

اینها یه سری مسائل در مورد رنگها بود .در مورد ترکیب بندی سایت هم که بسیار مورد مهمیه اگه خواستی برات توضیح میدم. البته با اجازه اساتید سایت.

پاینده باشی - مهرداد

Mr. LonelY

کاربر فعال
مهرداد جان انقدر تارف تیکه پاره نکن!، همه میدونن کارت درسته!
ایشالا تو آموزشایی ک میخوای واسه انیمیشن سازی بزاری ی بخشیشو ب رنگ ها اختصاص بده!
تشکرات فراوان!!!

Mehrdad155

کاربر فعال
لطف داری دوست من.
حتما عزیزم.تمام موارد زیبایی شناسی و طراحی را دارم دسته بندی می کنم ,تا یه مجموعه کامل تدارک ببینم و تجربیاتمو بذارم برا دوستان.هدفم هم یاد دادن منو ها و ابزارها نیست.این ها را دوستانمون تو همین سایت به خوبی انجام دادن (امیر - جواد - هادی).البته به این معنی نیست که اصلا این موارد را نگم.
نمیخوام هنر انیمیشن را آموزش بدم یا تدریس کنم , می خوام یاد بدم.
فقط اگه سفارشها و کارها دست از سرم بردارن زودتر تقدیم می کنم. به یاری خدا و کمک شما دوستان.

جدیدترین ارسال ها

بالا