نظر خودتون رو بگین ....

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
پروژه ی جدید من که یک بازی هست داستانش تکمیل شده و میخوام شروع به طراحی کنم . به نظر شما از کدوم یک از Engine های زیر استفاده کنم ؟ سبک بازی هم FPS هست

DX Studio Engine
A7 game Studio Engine
Unreal Engine
Panda 3D Game Engine
Iron Tek Engine
Nova 3D OS Engine
Ogre Engine

mkf.cgi

Member
من زياد اطلاعات دقيقي ندارم ولي فكر كنم آنريل يه سروگردن از بقيه بالاتر باشه.
در ضمن گيم استاديو هم بد نيست.:wink:
راستي چرا كوئست رو نذاشتي,فكر كنم از گيم استاديو بهتر باشه.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
quest خروجی بدی داره . حجمش هم زیاد میکنه . سیستم ذره ایش بیشتر به کیفت آتاری دستی میخوره . الگوریتمهاش هم سخته
:):D

سلام
خوب این انجین هایی رو که نوشتی همشون یه بخشی دارن برای اسکریپت نویسی یا همون برنامه نویسی و برای ساخت یه بازی 100 % در این موتور ها که گفتی باید از اسکریپت نویسی استفاده کنی ! مثلاً Unreal Engine که یکی از قدرتمند ترین انجین های ساخت بازیه و البته نسخه درست حسابی حتی از موتور شماره 1 اون در ایران پیدا نمیشه از زبان #C پشتیبانی میکنه حالا نکته جالب اینجاست که یکی از دوستان من یه جورایی خدای #C هست 3 ماه وقتشو گذاشت روی این انجین اما بعد 3 ماه برداشت گفت من بعد این مدت فهمیدم که فقط خود کسایی که این موتور رو ساختن میتونن از اون استفاده کنند ، Ogre Engine هم در اصل موتور بازی سازی نیست و فقط یه نوع رابط گرافیکیه که برای بالا بردن کیفیت گرافیک بازی به کار میره و اصولاً به کار ساخت بازی نمیاد البته برای بازی های شبیه سازی هم به کار میره . DX Studio Engine و Panda 3D Game Engine و Iron Tek Engine و Nova 3D OS Engine اطلاعات کاملی ازشون ندارم ولی در مورد A7 game Studio Engine باید بگم بدون شک یکی از بهترین و قویترین موتور هاایی که میشه تو ایران باهاش کرد هم به علت فراوانی منابع آموزشی و هم اینکه قسمت برنامه نویسی این موتور از زبان Lite-C استفاده میشه که یه جورایی مختصر شده زبان ++C و استفاده از توابع دستوری اون آسون همچنین خورجی های این موتور به نظر من در حد خیلی بالاییه ! اصلاً توجه به عکس هایی از بازی هایی که با انجین ساخته شده و داخل اینترنت وجود داره نکن چون چیزایی رو که من دیدم یک صدم اون چیزی هم نیست که میشه با 3d game studio ساخت برای اینکه قدرت این موتور رو ببینی و اگه دنبال بازی سازی هستی حتماً و 100 % اینو ببین و بعد با عکس های داخل اینترنت مقایسه کن .

لینک :
http://server.conitec.net/down/warehouse.zip

راستی اگه گرافیکت gForce و سری 6000 به پاینه نمیتونه تمام کیفیت این دمو رو نشون بده !

اما اگه حال برنامه نویسی رو نداری و می خوای یه بازی FPS بسازی بهترین انجین FPS Creator X10 هستش که اصلاً نیازی به برنامه نویسی نداره و همه چیز رو به صورت آماده طراحی کردن و فقط باید زحمت آبجکت هاشو بکشی که خورجی هاش هم واقعاً قوقاست !!

آخرین ویرایش:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
Engine طراحی من مشخص شده که همون A7 3D Game Studio و من و یه عده دیگه کار طراحی و یه عده هم اسکریپت نویس هستند . نسخه ی Unreal Engine 3 هم دارم ولی تا یاد بگیرم 2 سال یا بیشتر طول میکشه .:D

جدیدترین ارسال ها

بالا