نظر خواهی در مورد لوگوی شخصی

Mr.Saraei

Member
درود

دوستان امیدوارم که سلامت باشین حقیقتش من یه تازه کار طراحی هستم اما مشتاق و علاقه مند :) از این رو یه لوگو برای خودم زدم که می خواستم از اساتید گرام خواهش کنم ببینین و از نظر تکنیکی و مخاطبی و فنی ایراداش رو بگن و من رو راهنمایی کنن ... .در مورد لوگوم خیلی خیلی ممنون میشم که چطور میشه با چه ترفندهای هم به حد ایده آل برسه :) بعد سوالم این بود که چطور و با چه نرم افزاری معمولا واترمارک می کنن ؟

با سپاس

محمدرضا

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
سلام
اول اینکه نگفتی لوگو برای چه منظوری طراحی شده(کجا ازش استفاده میکنی)
دوم اینکه واتر مارک رو شما میونی با هر نرم افزاری ایجاد کنی و لطوما نرم افزار خاضی نداره
حالا میریم سراغ لوگو:
1.با توجه به اینکه برا مهندسی پزشکی هس اون دوماری رو که دور هم پیچیده شدن رو خوب گذاشتی اما ممکنه همه این آرم رو ندیده باشن پس میتونستی بیشتر روش کار کنی
2.اون پایین که نوشتی محمد رضا سرایی به نظرم اصلا اون استایلی که داره مناسب نیس و اصلا لازم به گذاشتن اسمت نیس (همون مخفف کافیه)
3.توی مخفف MRS بهتر بود مثل حرف S حرف M رو هم موج دار میکردی تا همینجور که رنگش همخوانی داره استایلش هم یکی باشه
در کل چون تاره اول کارت به نظر من لوگوی خوبیه
موفق باشی:rose:

Mr.Saraei

Member
درود یر شما

حقیقتش من قصد طراحی یک صفحه شخصی برای خودم دارم از این رو یه لوگویی برای مرتبط با کارم که مهندسی پزشکی هست برای خودم طراحی کنم از این رو نمی دونستم یعنی اصلا به این موضوع فکر نکرده بودم که برای هر موضوع خاصی باید لوگوی متفاوتی داشت ... .

در رابطه با اسمی که پایین نوشتم برای اینکه اون مخفف رو براتون نمایان کنم از این رو ولی طبق فرمایش شما نوشته نخواهد شد . منظورتون رو از بیشتر کار کردن رو اون دو مار متوجه نشدم یعنی رو چه زمینش کار کنم ؟

بله حتما ابن کار رو برای m هم انجام می دم . به نظرتون از نظر رنگ مناسب هست یا بهتره از رنگ های دیگه ای استفاده بشه ؟ چون من جدا تو تشخیص رنگ مشکل دارم ... شما اساتید هم اون اوایل ابنطوری بودین؟

راستی به نظرتون برای اون Biomedical Engineer استایلی قرار بدم یا شلوغ میشه؟

سپاس

محمدرضا

Mr.Saraei

Member
درود

دوستان با مواردی که فرمودین یه تغییراتی دادم این چطور شده ؟ حقیقتش من در مورد رنگ های بکار رفته تردید دارم خوب هست یا بازم جای کار داره ؟

این بهتره یا قبلی ؟ بیشتر می خوام در عین سادگی زیبا باشه ... :) و اینکه با کدوم براش میشه یه حالت برق انداختن ایجادکرد مثل نقره جات که مثلا یه ستاره براق ایجاد می کنن رو بدنه ؟

با سپاس

محمدرضا

جدیدترین ارسال ها

بالا