سلام پیکسل جون
کارتو دیروز دیدم اما ترجیح دادم با dial up پست ندم چون تا دو روز بعدش همه حرکاتم اسلوموشن میشه (شوخی)
طرحت خیلی باحاله و قشنگه
حدسم اینه که می خواستی یه کار کلاسیک سنگین بزنی تا یه کار نشاط آور
برخلاف نظر دوستان (البته با احترام فراوان به نظر ایشان) فکر کنم همین سبک بهتر باشه چون اگه اشتباه نکنم ماله یه گالری و یه مقداری کلاسیک تر باشه یه طرح قشنگ تر باشه البته این نظر شخصی بود
اما دو سه تا ایراد می خوام ازت بگیرم
مهمترینش استفاده از فونته هما توی تایتلاته من اصلا فونته هما رو میبینم اول رنگم سبز میشه بعد قرمز بعد بنفش میشه بعد میترکم (عمق فاجعه رو خوب رسوندم؟)
دو اینکه به جای استروک میتونستی یه مقدار به فونتت حالت شاینینگ بدی البته فونتت هم پیچ و تاب بیشتری داشت بهتر می شد
اما تایتلهایی که ساخته خیلی قشنگه هم گرادینته قشنگی داره هم سایه بجایی اما به جای رنگ زیتونی فکر کنم یه مقدار کرم قهوه ای هم قاطیش میکردی بهتر بود البته همینجوریشم قشنگه
فلن
سلام پیکسل جون
کارتو دیروز دیدم اما ترجیح دادم با dial up پست ندم چون تا دو روز بعدش همه حرکاتم اسلوموشن میشه (شوخی)
طرحت خیلی باحاله و قشنگه
حدسم اینه که می خواستی یه کار کلاسیک سنگین بزنی تا یه کار نشاط آور
برخلاف نظر دوستان (البته با احترام فراوان به نظر ایشان) فکر کنم همین سبک بهتر باشه چون اگه اشتباه نکنم ماله یه گالری و یه مقداری کلاسیک تر باشه یه طرح قشنگ تر باشه البته این نظر شخصی بود
اما دو سه تا ایراد می خوام ازت بگیرم
مهمترینش استفاده از فونته هما توی تایتلاته من اصلا فونته هما رو میبینم اول رنگم سبز میشه بعد قرمز بعد بنفش میشه بعد میترکم (عمق فاجعه رو خوب رسوندم؟)
دو اینکه به جای استروک میتونستی یه مقدار به فونتت حالت شاینینگ بدی البته فونتت هم پیچ و تاب بیشتری داشت بهتر می شد
اما تایتلهایی که ساخته خیلی قشنگه هم گرادینته قشنگی داره هم سایه بجایی اما به جای رنگ زیتونی فکر کنم یه مقدار کرم قهوه ای هم قاطیش میکردی بهتر بود البته همینجوریشم قشنگه
فلن
پيكسل جون من لينك شما رو باز كردم و ديدم
اما سايز اصلي اون همين اندازس ؟
اگه اينجوري باشه يه كم كوچيكه و تو مانيتور هايي كه رزوليشن هاشون بالاس كوچولو ديده ميشه
نميدونم برا اين مورد فكري كرديد يا خودتون خواستيد همين جوري باشه
با اون قسمت سانسوري هم مثل بقيه دوستان مخالفم و شايد بشه يه فكر ديگه براش كرد
ولي در كل كار سنگين و خشكلي شده
موفق باشيد
میگم اگه بکگراندشو تصویر بندازم چه طور میشه به نظرتون ؟
بعدش اگه بزرگش کنم فضای خالی با چی پر کنم ؟