نظر خواهی در مورد رندر و نور

rezvooli

Member
سلام به همه اساتید و دوستان عزیز

من از همه دوستان و اساتید خواهش میکنم در مورد رندر و نور کار زیر نظر بدن تا ایرادهای کارمو متوجه بشم :)

ممنون ..

موفق باشید .....

البته یک کار دیگم هست که یکم باید روی رندرش کار کنم تموم شد اونم قرار میدم ....

. ابجکت ها اماده هستند ولی اکثرا متریال های ابجکت ها تغییر کردن

. من بیشتر میخواستم روی رندر و نور کار کنم ( اولین کار من در فضای داخلی )

. رندر با VRay گرفته شده

. 100 % اشکالاتی داره :) که از کمک دوستان برای بالا تر رفتن اطلاعاتم خیلی ممنون میشم

in1.jpg

اینم کار دومم در دکوراسیون داخلی خوشحال میشم در مورد این کار هم نظر دوستانو بدونم :)

نکته های قبلی دوستان خیلی کمکم کرد از همه ممنونم اگه این کارم یکم نورش لایت شده دیگه مشکل از خودمه :wink:

که همه جارو کم نور دوست دارم

05.jpg

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    105.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 02.jpg
    02.jpg
    183.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • 03.jpg
    03.jpg
    214.9 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 04.JPG
    04.JPG
    138.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
rezvooli جان قشنگ شده، خسته نباشي، من كه ايراد بخصوصي نمي بينم، فقط شايد يكم نويز داشته باشه كه خودش كارو قشنگ كرده، اگه نورم بيشتر بشه شايد.... نه ولش كن همينطوري ملايم تره
راستي بهتر نبود تو قسمت گالري تاپيك مي زدي؟!

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
كار زيبايي شده .
اما اول از همه اينكه من احساس ميكنم زاويه مناسبي براي رندر انتخاب نشده .
و در رابطه با نور :
شما نور اصليتون يا منبع نور اصلي شما كه به احتمالا زياد نور خورشيد هست ، زاويه تابش اون از سمت چپ تصوير هست ( مطابق با مكان سايه‌ها ) در نتيجه از پنجره روبه‌رو شما نبايد نور شديدي داشته باشيد كه باعث ايجاد نور بر روي فرش يا موكت كف بشه . تنها زماني اين نور بايد ايجاد بشه كه زاويه تابش خورشيد از همون سمت باشه .
البته همونطور كه آقا محسن هم فرمودند نور كلي هم ميتونه بيشتر بشه .
موفق باشيد .

Divine Love

Well-Known Member
در كل كار قشنگي شده
فقط شدت نورش كمه

يه نكته مهم:
خواهشا يه واير از كارتون بذارين.
هر جايي يه قوانيني داره ديگه. ما هم كه اينجا عضو شديم بايد قوانين رو رعايت كنيم. :wink:

rezvooli

Member
رندر یکم بی کیفیت هست نور هم زیاد خوب نیست باید بیشتر روش کار کنی

برای پایین بودن کیفیت باید بگم که کامپیوتر بنده خدای من بشتر از این نمیکشه :wink: خیلی وقت ها میشه که وسط رندر کردن

Error میده همین رندرش 11 ساعت طول کشیده ولی در مورد نور چشم بیشتر روش کار میکنم :wink:

hellboy3d

Member
سلام
خسته نباشی من در مورد این کارت نظر نمی دم
اما برای اینکه بتونی قدرت لایتینگت رو بالا ببری و سعی کن ساعات روز رو توی کارت در بیاری مثل صبح عصر شب و...
البته اینکار رابطه مستقیم با رندرینگ هم داره
موفق باشی

خب سلام به شما دوست عزيز

اول از همه بايد بگم كه كار خوشكلي شده فقط چند تا مشكل داره :

1: همون طور كه سروش عزيز گفتند زاويه دوربين براي رندر نهايي اصلا مناسب نيست و يه جورايي از حالت جذاب خودش در مياره

2: نور هم شدت نداره كه بتونه كار رو جذاب كنه و يه جورايي زياد از حد ملايم شده و بايد منبع نور هم كمي مشخص باشه

اما در كل كار قشنگي شده اگه اين مشكلات حل بشه ديگه حرف نداره
در ضمن اگه ميشه لطف كن و يه واير هم بزار كه مشكلي پيش نياد

براي اولين كارتون با vREY ميشه گفت خوب شده و ام هنوز براي پيشرفت جاي كار هست

ببخشيد اگه زبون درازي شد

موفق باشيد

hamed1star

Member
رضا جان سلام

به نظر من كارت خوبه ولي احساس ميكنم زمان رندر نسبت به چيزي كه از اب در اومده خيلي خيلي زياده البته ميدونم كه سيستم تو اين مورد واقعا مهمه ولي استفاده ي درست از نورها و ايجاد فضاي روشن تر و تازه تر اين مشكل رو تا حدودي حل ميكنه
موفق باشي
منتظر كار هاي بعديت هستم
قربانت حامد

rezvooli

Member
رضا جان سلام

به نظر من كارت خوبه ولي احساس ميكنم زمان رندر نسبت به چيزي كه از اب در اومده خيلي خيلي زياده

حامد جان زمان رندرم جدای سیستم خودم که چیزه خاصی نیست به خاطر متریال تور پرده و موکت که displacement داشت

خیلی طول کشید ولی جدای این حرفا برای خودمم خیلی عجیبه :eek:

hellboy3d

Member
سلام
در مورد وی ری باید این نکته رو باید اضافه کنم که ممکنه با یه تیک یا یه عدد بالا پایین تایم رندر خیلی بالا بره
که برای جلوگیر از این اشتباه تست رندر بسیار موثر هستش
موفق باشی

rezvooli

Member
سلام
در مورد وی ری باید این نکته رو باید اضافه کنم که ممکنه با یه تیک یا یه عدد بالا پایین تایم رندر خیلی بالا بره
که برای جلوگیر از این اشتباه تست رندر بسیار موثر هستش
موفق باشی

منظورتو از تست رندر درست متوجه نشدم :cry:

منظورت سایز کوچیکه ؟

.:. soroosh .:.

Active Member
خیلی خوب شده .
فقط یه نظر .
اول اینکه باز هم نور خیلی کمه . به خصوص به نسبت شدت نوری که از پنجره وارد محیط شده .
بعد اینکه احساس میکنم متریال پشت صندلی‌ها بهتره تغییر کنه و از این حالت براق بودن خارج بشه .( ضمنا با متریال اون شمع سمت راست تصویر هم یکی شده که چندان جالب نیست .)
تکسچر رویه‌های صندلی‌ها هم خیلی بی حال هست . بهتره از تکسچر‌های مشخص تر و با رنگ‌های بهتر استفاده کنید .

اما اون گلدون اون وسط خیلی قشنگه .
جون میده برای یه دونه عکس ماکرو از میز که اون انتهای عکس با کمی بلور بودن دیده بشه .
موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا