نظر خواهی درخصوص این نوشته

b_hamidzadeh

Active Member
سلام
لطفا جهت بهتر شدن راه وروش وپیدا نمودن یک الگوی مناسب نظرات خود تون رو نسبت به نوشته (عکس ) پیوست مرقوم کنید. راهنمایی های شما عزیزان نشان بزرگواری شماست.
با سپاس

پیوست ها

• bellah.jpg
    bellah.jpg
    86.1 کیلوبایت · بازدیدها: 17

majid_a95

Active Member
سلام
الان چی میخواین شما ؟ من که متوجه نشدم :-? میشه بیشتر توضیح بدی منظورت چیه و سوالت چیه؟

b_hamidzadeh

Active Member
سلام
ببینید من می خواهم بدونم که حروف از لحاظ اندازه ها باهم همخوانی داره یا نه؟
بعدش می خوام بدونم که این حروف را کنار وبالای هم گذاشتن درست است یا نه ؟
سپس می خوام بدونم که واقعا نوشتن این نوع از نوشتار مقبول طراحان هستش یا نه؟
همچنین می خوام بدونم که چه ایراداتی داره؟ بزرگی یا کوچیکی حروف وجابجایی واین جور مسائل
به همین دلایل خواستم دوستان نظر بدن چونکه نظرات هرچی بیشتر باشه کاربردی تر می شه؟
نظر شما چیه؟
سلام
الان چی میخواین شما ؟ من که متوجه نشدم :-? میشه بیشتر توضیح بدی منظورت چیه و سوالت چیه؟

OSX

Member
از نظر من که مشکلی نداره:
اما بهتر بود یک استایل با فتوشاپ بهش میدادی و جذابترش میکرردیpaint:

MOSTAFA

کاربر فعال
بستگی داره که کجا بخوای ازش استفاده کنی، اگه قرار هست توی یه طرحی ازش استفاده کنی بهتره کار نهایی رو بزاری، اینطوری بهتر میشه بررسی کرد.
موفقیتـ

b_hamidzadeh

Active Member
تشکر وسپاس

سلام
ممنون هستم که راهنمایی کردید. من فکر می کنم که این طرح نهایی هستش. چونکه توی خیلی از سایت ها آیات قرانی رو به همین صورت برای استفاده در طرح ها قرار می دهند. اما اگر شما باز نظری دارید که این طرح رو بهترش کنه من رو راهنمایی کنید حتما انجامش می دم.
بستگی داره که کجا بخوای ازش استفاده کنی، اگه قرار هست توی یه طرحی ازش استفاده کنی بهتره کار نهایی رو بزاری، اینطوری بهتر میشه بررسی کرد.
موفقیتـ

جدیدترین ارسال ها

بالا