نظر خواهی درخصوص آیه فتبارک ا...

b_hamidzadeh

Active Member
با عرض سلام وارادت
خواهش میکنم دوستان گرامی وعزیز نظراتشون درخصوص طرح این آیه وساختار نوشته شده مرقوم کنند.
لازم بذکر است که رنگ پس زمینه مشکی ورنگ سفید حروف هیچ معنای خاصی ندارد وفقط یک تصویر وانتخاب برای این نوشته می باشد. ومی خواستم که بعنوان یک تصویر مورد استفاده عموم دوستان قراربگیره .
اگر نیاز شد که تصویر ی با کیفیت مناسب ورنگ پس زمینه وحروف تغییر کنه این کار رو هم انجام می دم ودرپیوست های بعدی الصاق می کنم.
باز هم تشکر می کنم.

پیوست ها

• Untitled-21.jpg
    Untitled-21.jpg
    67 کیلوبایت · بازدیدها: 28

MOSTAFA

کاربر فعال
البته من زیاد از خطاطی سر در نمیارم، اما خوب خیلی خوشم اومد:green: کار زیبایی شده، تبریک:rose:
فکر میکنم این فونت نیست، احتمالا با ایلستریتور زدی... درسته...
حیف که این طرح همینطور ساده بمونه، حتما یک wallpaper ازش بزن، خیلی زیبا میشه
موفق باشی

Saeed

Well-Known Member
اگهـ کهـ فونت نباشهـ خیلی شیک کار شدهـ :rose:

موفقیت .. !!

کار خوبی شده
کاش ازش والپیپر میساختی و بعد میزاشتی اینطور ازشش بیشتر میشد

b_hamidzadeh

Active Member
با سلام به دوستان گرامی
از اینکه وقت گذاشتید ونظر تون رو دادین تشکر وسپاسگذاری می کنم.
این خط خط معلی است وبیشتر نرم افزارهای فارسی مثل مریم ویا میرعماد دارند( من اطلاع کاملی ندارم)
این کار رو توی کرل زده ام و به این خاطر والپیپر نکردمش که تعداد بیشتری از دوستان بتونند این عکس رو بصورت خام داشته باشند وبا سلیقه خودشون این کاررو انجام بدهند.
اگر با زهم دوستان عنایت کنند واگر ایرادی داشته باشه و یا هرگونه نظر اصلاحی ارائه کنند ممنون می شم.

MrHossein

Well-Known Member
سلام
کار خوشکلی شده ولی یکم رنگ و لعابش بدی حالش عوض میشه. خدا هم راضیه

b_hamidzadeh

Active Member
سلام
ممنونم که این کاررو پسند کردی
منتها همونطور هم که قبلا گفتم خام بودن این کار بدلیل استفاده از سلیقه دوستان گرامی هست.

ممنون
سلام
کار خوشکلی شده ولی یکم رنگ و لعابش بدی حالش عوض میشه. خدا هم راضیه

b_hamidzadeh

Active Member
شما بگین من چیکار دیگه باید می کردم.
اگه شما یک نفر مطلع بودین می دیدید که این عکس توی فروم نظر خواهی وگالری ارائه شده است ومنظور از این دونستن عیب وایراد کار وراهنمایی از طرف دوستان واساتید گرامی می باشد. نه ارائه عملکرد
واگر هم بایستی پاسخگوی عملکرد باشم به کسی جواب می دم که حداقل بدونه که ندونستن عیب نیست نپرسیدن عیبه
ميشه بگين شما بجز اجراي اين فونت چيكار كردين؟

جدیدترین ارسال ها

بالا