نظر خواهی درباره کار تکمیل شده معمولی من

amirsss

Member
سلام به دوستان عزیز

این تصاویر مربوطه به تکمیل شده کارم ..حالا لطف کنید نظرتون رو بگین تا بدونم کجاهاش ایراد دارن .

راستی من از برنامه cinema4d فقط modeling بلدم واز bones ,,animation,,material چیزی نمیدونم
لطف کنین یه آموزش ساده از 3 نکته بالا بهم معرفی کنید.

معذرت میخوام ولی من تازه کارم

با تشکر از همه

پیوست ها

• RR1.jpg
    RR1.jpg
    29.1 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • RR2.jpg
    RR2.jpg
    28.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • RR3.jpg
    RR3.jpg
    32.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • RR5.jpg
    RR5.jpg
    20.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • RR6.jpg
    RR6.jpg
    33.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18

logical_82

Member
امیر خان کارت که خیلی خوب شده .
ای کاش همونطور که شما گفتی می شد آموزشی معرفی کرد که بشه ازش حداقل مواردی رو که گفتی در سطح مبتدی یاد گرفت اما آموزش های این برنامه خیلی کم هستند. همین قدر که مدلینگ رو بلدید بدون که از خیلی از ماها جلوترید .(به کسی بر نخوره منظورم بیشتر خودمم
78.gif
)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
امیر با حرفت موافقم که آموزشهای این برنامه به زبان فارسی کمه. ولی ما خودمون میتونیم لااقل چیزایی رو که درباره این برنامه میدونیم به زبون خیلی ساده بهم یاد بدیم. الان همین دوستمون میتونه چیزایی که درباره مدلینگ میدونه رو بعنوان یه آموزش بذاره. یا اگر کسی درباره متریال و نوردهی و ... چیزی میدونه بگه. اینطوری هم آموزشای فارسی بیشتر میشه هم اینکه از هم چیزای بیشتری یاد میگریم.

logical_82

Member
سارا به زبونای دیگه هم زیاد نیست . من خیلی دوست دارم چیزی بنویسم اما چیزی بلد نیستم آخه ! اگه ترجمه بخواید می تونم کمک کنم .

amirsss

Member
از همه ممنونم ...من میتونم بقیه کارکترها مثل daffy duck,, marvin the martion و...رو بسازم. ولی وقت میخواد چون من نمیرسم همیشه پای کامپیوتر باشم...خدمت دوستان عرض کنم که اینکارو باcinema4d زدم ...در مورد آموزش هم باید بگم متاسفانه انشام زیاد خوب نیست و تمام وقتم رو پای این برنامه میزارم...
چند عدد آموزش cinema4d and 3dmax در قالب pdf & word دارم ولی نمیرسم ترجمه کنم اگر دوستان مایل باشند میتونم این آموزشها رو واسه ترجمه در اخاتیارتون بزارم ....

در آخر اینو بگم :

همیشه برای ایجاد یک مدل :

1-باید یه تصویر از نیمرخ و تمام رخ داشته باشید
2-چند تا نقاشی ساده رو کاغذ بکشین تا دستون بیاد که چکار باید بکنید(به اندازه قسمتهای مختلف توجه کنید)
3-ابتدا از سر مدل شدوع کنین بعد اگه دیدین ارزش داشت تکمیلش کنین (کار خودم این لینکو ببینیدhttp://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=61500) و در نهایت از همه ممنونم دلگرمم شدم دم همتون گرم

Xplode

New Member
پس اون آموزشهای انگلیسی رو که داری بذار حداقل فارسیشون کنیم!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا