نظر خواهی از دوستانی که هم PHP و هم Java کار کردند

overcrash

Active Member
لطفا فقط دوستانی که هم با PHP کار کردند (واقعا کدنویسی کردند و خروجی دادند) و هم با جاوا (واقعا کدنویسی EE کردند و خروجی دادند) کار کردند نظر بدهند.
چه تفاوتی بین ابن دو زبان در باره طراحی و ایجاد یک وب سایت (مثل فروم) وجود داره؟
. راحتی در ایجاد اشیا (کلاسها)
. راحتی در بکارگیری تکنولوژی آژاکس
. راحتی کار با بانک (sql or Mysql) (پی اچ پی بسیار راحت برخورد میکنه)

و همینطور (اگر واقعا تفاوتی احساس کردید) در سرعت پاسخ دهی سایت در سرور.

منظور: با هردو زبان آشنا هستم و میخوام پروژه ای رو شروع کنم که حجیم هست و بصورت شی گرا باید پیاده سازی بشه. پس نظر دوستانی که به این دومورد باهم مسلط هستند برایم خیلی مفید خواهد بود.

ممنون

mosi20

Active Member
من خیلی وقته php کار میکنم 2 ماهه که میخوام java کارکنم.
به نظر من برای طراحی سایت php بسیار قوی تر و راحتتر هستش.
ولی برای برنامه نویسی جاوا خیلی بهتره.
در مورد امنیت چیزی نمیدونم.

firebird

Member
دوست عزیز کلاً جاوا و PHP دو پلتفرم کاملاً متفاوت هستند. ممکنه منظور شما JSP یا Java Servlet Pages باشه که نسبت به PHP محاسن و معایب خاص خودش رو داره. اگر هم منظورتون جاوااسکریپت باشه که اصلاً در مرورگر اجرا میشه و ربطی به PHP نداره.

overcrash

Active Member
من خیلی وقته php کار میکنم 2 ماهه که میخوام java کارکنم.
به نظر من برای طراحی سایت php بسیار قوی تر و راحتتر هستش.
ممنون اما با توجه به اینکه هنوز اول راه جاوا هستید (هستیم) زود هست که مقایسه کنیم.

دوست عزیز کلاً جاوا و PHP دو پلتفرم کاملاً متفاوت هستند. ممکنه منظور شما JSP یا Java Servlet Pages باشه که نسبت به PHP محاسن و معایب خاص خودش رو داره. اگر هم منظورتون جاوااسکریپت باشه که اصلاً در مرورگر اجرا میشه و ربطی به PHP نداره.
نکته اول اینه که سوالم این نیست که php یا جاوا چیست. نکته دوم اینه که منظورم Java EE هست و فقط اگر در این زمینه برنامه نویسی کردید نظرتونو بگید.

ممنون از دوستان و منتظرم

I.NoBody

Active Member
من فکر می کنم بد نباشه این سوالتون رو توی انجمن مربوط به جاوا مطرح کنید.
اکثر کسانی که جاوا کار میکنن، قبلش php کار کردند(در زمینه وب میگم).
شاید اونجا بهتر جواب بگیرید.

overcrash

Active Member
من فکر می کنم بد نباشه این سوالتون رو توی انجمن مربوط به جاوا مطرح کنید.
قبل از اینکه پست بزنم دنبال قسمت جاوا گشتم اما انگار قسمت جاوا نداریم! شما دیدید؟

amir01

Well-Known Member
سلام.
در این شکی نیست که قدرت جاوا تو برنامه نویسی خیلی بیشتر از پی اچ پیه.
ولی به طور کلی پی اچ پی راحت تر از جاوائه (تحت وب).
بعدشم اینکه بستگی به پروژه داره. برای نوشتن یک فروم، پی اچ پی خیلی سریعتر و راحت تر بهتون جواب میده. و همه چیزهایی که تو یه فروم ممکنه بهش احتیاج پیدا کنید رو براتون مهیا میکنه.
ولی مثلا برای پروژه های اینترپرایز ( Enterprise ) جاوا خیلی بهتره.

جدیدترین ارسال ها

بالا