نظر خواهي درمورد كيفيت رندر نماي ساختمان

mp100

New Member
با عرض سلام خدمت همه دوستان مكس كار عزيز:cool:

چند نمونه از رندر نماي ساختمان براي شما آپلود كردم:paint:

با استفاده از نظرات شما سعي ميكنم سطح كارم رو بالا ببرم

پیوست ها

• 4.jpg
    4.jpg
    151.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48
  • 6.jpg
    6.jpg
    269.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • 82.jpg
    82.jpg
    482.2 کیلوبایت · بازدیدها: 57
  • hagf.jpg
    hagf.jpg
    443.6 کیلوبایت · بازدیدها: 58

AVGHH

Member
همینو فقط میتونم بگم، قشنگه
چون از معماری و نما و ... سر در نمیارم :d

I-like-DDD

Well-Known Member
به نظر من که بد نشده فقط سایه هاش یه خورده مورد دارن و در یکی از عکسها تو شیشه یه رنگ آبی افتاده که نفهمیدم واسه چیه در کل خوبه حالا نگفتی با چی رندر گرفتی؟

آخرین ویرایش:

mp100

New Member
با سلام

خدمت دوست عزيزم i-lik-ddd

با توجه به زاويه تابش نور ومحل ديد ناظر شيشه پنجره تصاويري مختلفي رو منعكس مي كنه

چون شيشه به كار رفته رفلكس تعريف شده رنگ آبي رو در تصويرمون داريم

درمورد ايرادي كه در سايه ديدي بيشتر توضيح بده اين رندر محصول مكس و آرچيكد هستش -

از نور پردازي skylith استفاده كردم در رندر جديدم كه براتون خواهم گذاشت از hdir استفاده كردم

لطفا ايراداتي كه وارد ميدونيد رو با زبان فني بيان كنيد مثلا اينكه گفته شده سايه هاش يه جوريه گوياي منظور شما نيست

پيشنهادات خودتون رو برام بگذاريد ازتون ممنونم كه من رو مورد توجه قرار داديد

khatam

New Member
دمت گرم

بابا کارت درسته با کد ساختی یا با خود مکس من هم علاقه به یادگیری سه بعدی سازی دارم اگر سایت آموزشی میشناسی معرفی کن .
ممنون

Farrokh

Active Member
سلام دوست عزیز
نظر ندادم چون نظرم انتقادی بود و نخواستم دلسردت کنم
ولی حالا که ازم خواستی باید بگم چشم

اول : به آف اسکرین توجه خیلی زیادی بکن
دوم : از تئوری رنگ استفاده کن تو کارات این کارت خیلی بد رنگه و کاملا یکدسته
سوم :سعی کن مدلسازیت رو جوری انجام بدی که انگار تو دنیای واقعی داری می سازی .مثلا نرده هات هم خیلی زشتن هم اجرای اونا غیر ممکنه
چهارم :به زوایای دوربینت خیلی دقت کن چون تاثیر زیادی روی بیننده می ذاره
پنجم : از اسباب بازی هایی مثل آرشیکد فاصله بگیر و سراغ نرم افزار های حرفه ای برو تا پیشرفت کنی

ضمنا طرح نما هم به نظرم خیلی زشته . . .

منتظر کارای بهترت در آینده هستم
ببخشید دیر جواب دادما و اینقدر هم انتقاد کردم . . .

Farrokh

Active Member
Off-screen space is the area that isn't visible in your shot, such as the space above the camera. The illumination, shadows, and reflections you see in a photograph are often motivated by off-screen sources, rather than by light sources that are visible within the frame. An important part of your job in designing lighting for any scene is to imagine what exists in off-screen space, so that you can light your scene with lights that appear to be motivated by real light sources.
To see how lighting can be shaped by off-screen space, take a look at the four photographs in Figure 1.1. The objects in the frame don't change, and yet based on the light coming from off-screen, you can tell a great deal about where each picture was taken.

Figure 1.1. You can recognize a scene lit by a lamp (upper left), by light through a window (upper right), under a cloudy sky (lower left), and in direct sun (lower right).

من زیاد از رندر سر در نمیارم.
ولی سایه هات چند لایست ، خوب زیاد جالب نیست.
پله های پاین هم زیاد معلوم نیست ، شاید به خاطر نور پردازی.
عیارد دیگه ای نمیبینم.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Farrokh

Active Member
هم چند نوره هست هم در بعضی رندرا سایزش خیییییییییییییلی زیاده و از پای جسم سایه انداز که دور می شه زیادی بلر می شه

mp100

New Member
از توجه تمامي دوستان سپاسگزارم :rose:
سعي مي‌كنم در كارهاي بعدي بيشتر دقت كنم
يك نمونه از رندر جديد فايل رو گذاشتم - همراه با واير فريم كار

اميدوارم دوستان بازم هم نظراتشون رو اعلام كنند كه باعث دلگرمي من شده

منتظر راهنمايي‌هاي بعدي شما هستم :D

پیوست ها

• 21.jpg
    21.jpg
    89.2 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • wire.JPG
    wire.JPG
    163.9 کیلوبایت · بازدیدها: 7

mp100

New Member
با سلام خدمت تمامي دوستاني كه اين حقير رو قابل دونستن و انتقادات خودشون رو بيان كردن .

من در پي اين هستم كه كيفيت رندرهام رو بالا ببرم.

در مورد ساخت آبجكت مشكل چنداني ندارم .اگر دوستان راهي رو سراغ دارن من رو راهنمائي كنن تا بهتر بتونم در اقيانوس

مكس شنا كنم . لطفا از 20 نمره به من امتياز بدين -آدرس كارهاتون رو برام بگذاريد تا باهم در جهت افزايش مهارتهامون پيش بريم. درمورد نمونه كار بالا من اصلا به ساخت نما توجه نداشتم فقط منظورم كيفيت رندر بوده طرح نما ظرف مدت اندكي انجام شد براي يكي از دوستان بود كه اسكلت ساختمان رو جوش داده بود بخاطر همين نمي تونستم از وضع موجود واجرا شداه پام رو فراتر بگذارم.

از خانم f-tabande كمال تشكر رو دارم .

Farrokh

Active Member
از خانم f-tabande كمال تشكر رو دارم .

ای وای:lol:
داداش من مرد هستم
اسمم هم فرخ هست

دستت درد نکنه
سکه ی یه پولمون کردی
:lol:

نمره ای هم که به رندرت می دم خیلی کمه پس نمی گم
سعی کن از کارای خوبی که می بینی هم ایده بگیری
کارت خیلی لخته

DIMO

Active Member
حق داره بنده خدا............فرخ جان آواتارت رو نمیخوای تغییر بدی...؟؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی غلت اندازه:-?

ای امان از دست شماها................:-?

شاد و پیروز باشید

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
آقا ایمان گل پستش رو Edit کن بنده خدا فکر کنم گرخید،گناه داره تا نشده یه تاپیک 10 صفحه ای که 8 صفحه اش شوخی کردن با این بنده خداست. منم برای نشون دادن حسن رفتارم پستم رو ادیت میکنم.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا