Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سلام به همگی ، خواستم تاپیک قبلی رو بالا بیارم که از زمان ایجادش خیلی گزشته بود و نزاشت ...
کار پلاگین در بخش ها اضافه کردن رکورد و خذف و جست و جو و ... به پایان رسیده ، تصمیم داشتم بخش گزارشگیری رو مثل پلاگین SQLite حامد جان در بیارم که یک رشته برگردونه ولی دیدم پلاگین باید کار رو راحت تر از این حرف ها بکنه و تصمیم گرفتم مثل محیط ها گزارش سازی در IDE های برنامه نویسی ( Fast Report, Rave Report,Quick Report و ... ) یک محیط گزارش سازی هم برای پلاگین طراحی کنم که این بخش به زمان نیاز داره ، در ضمن پلاگین یک مشکلی هم با رشته ها فارسی داره که احتمالا به خاطر استفاده از ویندوز 7 هست ، چون دلفی 7 سازگاری کامل باهاش نداره و باید پلاگین رو روی ویندوز XP توسعه بدم .
این هم یک عکس که وقتی پلاگین رو تو بیلدر اضافه میکنید بخش پلاگین به این شکل در میاد و با کلیک بر روی Plugin properties پنجره Access connection builder باز میشه که میتونید برای جدولی که در بانک اکسس ساختید کانکشن بسازید ، برای اتصال کافی هست آدرس فایل کانکش رو به پلاگین بدید تا به اون دیتا بیس و جدول متصل بشید ، میتونید تو همون بخش Connection Builder دیتابیس رو بدون نیاز به اکسس بسازید ، قسمت ساخت گزارش گیر هم در همین بخش گنجانده میشه .
با کلیک بر روی پرچم ایران هم بخش About پلاگین نمایش داده میشه .
در کل هر نظری دارید بگید ( هر چی که به فکرتون میرسه ) میخوام هیچ جیزی کم نداشته باشه و یه حالی به این انجمن و MMBForums بده .
یا حق ...
کم کم داره وقت انتظار تموم میشه ، فقط یکم ریزه کاری مونده ، بخش طراحی گزارش هم آماده شد !!!
خلاصش کنم ، خیلی خیلی روش کار کردم و به نظر خودم فوق العاده شده و در مورد گزارش سازی حرفی برای گفتن نمیزاره ! چون از سری کامپوننت های فوق العاده Fast Report برای پایه ساخت بخش گزارش گیری استفاده کردم و همه قابلیت های گزارش سازی با Fast Report تو دلفی رو میتونید تو برنامه بیلدر خودتون داشته باشید !
یک فایل ویدئوی از بخش گزارش سازی پلاگین براتون گزاشتم تا ببینید و حالش رو ببرید ... ( از ضمیمه دریافت کنید )
با عرض پوزش بابت اینکه فایلش رو نزاشتم ، ترسیدم بر و بچ ک-ر-ک-ر یه حالی بهش بدن و تمام زحمت هام به باد بره !
منتظر نظرات و انتقادات ...