نظرسنجی پلاگین Access

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:rose:سلام به همگی ،
خواستم تاپیک قبلی رو بالا بیارم که از زمان ایجادش خیلی گزشته بود و نزاشت ...

کار پلاگین در بخش ها اضافه کردن رکورد و خذف و جست و جو و ... به پایان رسیده ، تصمیم داشتم بخش گزارشگیری رو مثل پلاگین SQLite حامد جان در بیارم که یک رشته برگردونه ولی دیدم پلاگین باید کار رو راحت تر از این حرف ها بکنه و تصمیم گرفتم مثل محیط ها گزارش سازی در IDE های برنامه نویسی ( Fast Report, Rave Report,Quick Report و ... ) یک محیط گزارش سازی هم برای پلاگین طراحی کنم که این بخش به زمان نیاز داره ، در ضمن پلاگین یک مشکلی هم با رشته ها فارسی داره که احتمالا به خاطر استفاده از ویندوز 7 هست ، چون دلفی 7 سازگاری کامل باهاش نداره و باید پلاگین رو روی ویندوز XP توسعه بدم .

این هم یک عکس که وقتی پلاگین رو تو بیلدر اضافه میکنید بخش پلاگین به این شکل در میاد و با کلیک بر روی Plugin properties پنجره Access connection builder باز میشه که میتونید برای جدولی که در بانک اکسس ساختید کانکشن بسازید ، برای اتصال کافی هست آدرس فایل کانکش رو به پلاگین بدید تا به اون دیتا بیس و جدول متصل بشید ، میتونید تو همون بخش Connection Builder دیتابیس رو بدون نیاز به اکسس بسازید ، قسمت ساخت گزارش گیر هم در همین بخش گنجانده میشه .

با کلیک بر روی پرچم ایران هم بخش About پلاگین نمایش داده میشه .

attachment.php

attachment.php

attachment.php

در کل هر نظری دارید بگید ( هر چی که به فکرتون میرسه ) میخوام هیچ جیزی کم نداشته باشه و یه حالی به این انجمن و MMBForums بده .

یا حق ...

پیوست ها

• Access1.PNG
    Access1.PNG
    47.4 کیلوبایت · بازدیدها: 138
  • Access2.PNG
    Access2.PNG
    47.1 کیلوبایت · بازدیدها: 134
  • Access3.PNG
    Access3.PNG
    83.1 کیلوبایت · بازدیدها: 141
سلام جناب سيلور سافت عزيز ، من مدتها بود كه بخاطر بعضي مشكلات وارد انجمن نشده بودم كه امروز بر حسب اتفاق به اين مبحث برخوردم . اين پلاگين از آرزوهاي ديرينه من بود كه مدتها هم بدنبال آن مي گشتم . نمي دانم آيا تكميل شده است يا نه ؟ آيا مي توان آنرا دانلود كرد يا مي توان آنرا خريد يا نه ؟ لطفا" راهنمايي فرماييد كه بيصبرانه منتظر اين پلاگين هستم . ممنون

Silver Soft

کار پلاپین تموم نشده ولی مشکل فارسی نویسیش رو رفع کردم و مونده بخش گزارش سازی و یکم ریزه کاری ، به زودی کار پلاگین تموم میشه و عرضه میکنمش ، البته در 2 نسخه یکی رایگان و بدون قابلیت گزارش سازی و دیگری با قابلیت گزارش سازی ولی غیر رایگان ، چون واقعا باید روی بخش گزارش سازیش وقت بزارم .

موفق باشید .

Silver Soft

ممنون بيصبرانه منتظر آماده شدن اين پلاگين هستم . البته نسخه غير رايگان آن
:rose:سلام ،
:green:کم کم داره وقت انتظار تموم میشه ، فقط یکم ریزه کاری مونده ، بخش طراحی گزارش هم آماده شد !!!

کاش اونوقتا که با بیلدر کار میکردم پلاگین هایی مثل SQLite , ImageProcessor, SystemRezone, UsefulObjects , Silver Burner , Silcam و خود همین NAPAccess وجود داشت ، شاید اونوقت هیچ موقع هیچ یک از بچه ها انجمن سراغ زبان ها برنامه نویسی نمی رفت ، البته الان هم بد نشد و بچه ها قدیمی انجمن همگی دارن پلاگین ها بسیار عالی رو در اختیار بیلدری ها میزارن ...

:shock:خلاصش کنم ، خیلی خیلی روش کار کردم و به نظر خودم فوق العاده شده و در مورد گزارش سازی حرفی برای گفتن نمیزاره ! چون از سری کامپوننت های فوق العاده Fast Report برای پایه ساخت بخش گزارش گیری استفاده کردم و همه قابلیت های گزارش سازی با Fast Report تو دلفی رو میتونید تو برنامه بیلدر خودتون داشته باشید ! :cool::cool::cool:

:wink:یک فایل ویدئوی از بخش گزارش سازی پلاگین براتون گزاشتم تا ببینید و حالش رو ببرید ... ( از ضمیمه دریافت کنید )

:snap:با عرض پوزش بابت اینکه فایلش رو نزاشتم ، ترسیدم بر و بچ ک-ر-ک-ر یه حالی بهش بدن و تمام زحمت هام به باد بره !
باید یه فکر اساسی برای نحوه عرضه پلاگین بکنم ...

:-?منتظر نظرات و انتقادات ...

پیوست ها

• Access plugin Demo.part001.rar
    1,000 کیلوبایت · بازدیدها: 162
  • Access plugin Demo.part002.rar
    1,000 کیلوبایت · بازدیدها: 132
  • Access plugin Demo.part003.rar
    1,000 کیلوبایت · بازدیدها: 141
  • Access plugin Demo.part004.rar
    989.4 کیلوبایت · بازدیدها: 124

BEHESHT

Well-Known Member
کار بسیار عالی هستش تبریک می گم من رو قبلیش هم غایب بودم ندیده بودم

ولی در مورد نسخه آزمایشی من که خودم شخصاً با برنامه های فارسی کاری ندارم و دوستانم هم همین طور ، بچه های PC7s هم که ظاهر دیگه رغبتی به کرک کردن برنامه ای ندارند و ولی بچه های Ray-Team هم انرژی اش رو دارند هم انگیزه

ولی یه پروتکتور خفن بزنی بهش می تونی با خیال راحت بذاری می تونم تو این مورد کمکت کنم آقا مجتبی

موفق باشین:rose:

Silver Soft

با توجه به مشورت هایی که با محمد جان کردم برای سهولت کار با پلاگین ، دستورات پلاگین از حالت دستورات SQL خارج شد ، مثلا برای اضاف کردن یک رکورد به جدولی دارای فیلدهای FirstName , LastName, Age به صورت زیر عمل میشه :

کد:
APC$=<Embedded>+'Sample.apc'
** Set APC ( Access plugin connection )file address to plugin
PluginSet("PlugIn","APC$")
** Run connect function
PluginRun("PlugIn","Connect")
** Get result of connect
PluginGet("PlugIn","Res$")
** Check connect result
If (Res$<>'F') Then
  ** Connected = 1
  FieldName$='FirstName,LastName,Age'
  FieldData$='Mojtaba,Tajik,18'
  Delimiter$=','
  ** Set Field Names
  PluginSet("PlugIn","FieldName$")
  ** Set Field Data
  PluginSet("PlugIn","FieldData$")
  ** Set Delimiter
  PluginSet("PlugIn","Delimiter$")
  ** Run ViewReport function
  PluginRun("PlugIn","AddRecord")
Else
  ** Can not connect = False
End
که به مراتب راحت تر از دستورات SQL هست .

جناب سيلور سافت ممنون از زحمات فراوان شما . من بخاطر علاقه زياد به mmbو اكسس منتظر نتيجه كار شما هستم حتي حاظر به خريداري آن هم هستم . اميوارم موفق باشيد . ضمنا هيچكدام از فايلها را نتوانستم ببينم . بعد از دانلود كه بسيار سريع انجام مي شود براي باز كردن فايل زيپ شده پيغام خطا مي دهد چه كنم

Silver Soft

من فایل ها رو ضمیمه کردم تا همچین مشکل هایی پیش نیاد !

احتمالا فردا کار پلاگین تموم میشه و دمو 2 رو تو یه سایت دیگه آپلود میکنم تا مشکلی نداشته باشه ، دمو 2 تمامی امکانات پلاگین رو به تصویر میکشه .

موفق باشید .

Free Man

سلام دوست عزیز ،

با عرض پوزش بابت اینکه فایلش رو نزاشتم ، ترسیدم بر و بچ ک-ر-ک-ر یه حالی بهش بدن و تمام زحمت هام به باد بره !
باید یه فکر اساسی برای نحوه عرضه پلاگین بکنم ...

تمام توابع ، کامپوننت ها و متن های Silver Burner Plugin به راحتی قابل تشخیص بودن.

البته این ضعف به پلاگین ها ی من هم وارده (بجز آخریش)
علتش هم اینه که پلاگین های رایگان ، رایگان هستن !! :)

اما اگر قصد دارید پلاگین های تجاری عرضه نمایید ، بهتر است امنیتی تر کار کنید.

میتونید PM بدید تا یه صحبتی داشته باشیم در این زمینه. (البته در حد معلومات محدود بنده)

(اگه خواستیدروشهاتونو رو بگید ، تا بگم کارامد هستن یا خیر)

موفق باشد. :rose:

BEHESHT

Well-Known Member
پروتکتور ها روش های بسیار جالبی دارند از جمله روش API Redirection که تنها یکی از اونهاست اجازه بدید یه توضیح در باره اش بدم:

API Redirection :
ترفندی که در بعضی پروتکتور ها و پکر ها مشاهده میشود این ترفند کار آنپک را سخت میکند به طور که ایجاد تغییر در برخی جاها باعث میشود API به درستی شناخته نشود . در واقع با این کار برنامه به جای اینکه آدرس واقعی تابع را بنویسد آدرس جایی را مینویسد که به تابع میرود .

انواع متد های آنتی دیباگ و آنتی پروتکت هست که کار ساده تر می کنه

البته این که بنده شاگرد استاد Free Man هم نمیشم شکی نیست اما صد البته آموزش های شما خالی از لطف نیست و بلکه خیلی مفیده کاش می شد این ها رو public انجام بدید خیلی خوبه

آیا قبول می کنید جناب Free Man ؟

Free Man

با سلام ،

ببخشید که اینجا، مطلب رو ادامه میدم،

موردی نداره ، خوشحال هم می شم ، البته اگر دوستان، علاقه مند به این آموزش ها باشند.

دوست عزیز behesht ، شما هم دارای تجارب خوبی هستید و فکر کنم مطالب مفیدی در این زمینه

برای من و دوستان داشته باشید.

در مبحث آموزش پلاگین ، سعی می کنم هر چند روز یک بار مطلبی رو در این زمینه ارائه کنم ،

اگر از دوستان نیز کسی تجربه ای در این مورد دارد ، خوشحال میشیم مطالبی از آنها هم ببینیم.

موفق باشید.

Silver Soft

کار پلاگین به پایان رسید ، البته نسخه غیر رایگان ، هنوز وقت نکردم نسخه رایگان رو توسعه بدم .
امروز یک تاپیک برای پلاگین میزنم و یک ویدئو هم از آخرین امکانات پلاگین براتون میزارم .

موفق باشید .

جدیدترین ارسال ها

بالا