نظرسنجی - تراکت A5

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
اینم یه تراکت A5 از همون سری کارای قبلیه
ممنون میشم نظراتتون رو بدونم تا بهتر بشه

a5.jpg

آخرین ویرایش:

farhadfifi

Active Member
Very Gooood
كارت خيلي عاليه....خيلي خوبه بخصوص رنگ بنديش...البته از نظر من. نمي دونم دوستان چي فكر ميكنن و دور از انصاف اگه نگن خيلي عاليه !!!

tandisdesign

Well-Known Member
ممنون
لطف دارید
اونقدرام که میگید اینطوری نیست
البته فکرکنم بازم چینش متن هام ایراد دارن :(

Mahdi_20

Member
به نظر منم خیلی خوب شده،
ببین یه امتحان بکن نوشته استاد حاج شیخ حسین انصاریان رو با Size بزرگ و فونت نوشته حجت الاسلام (فکر کنم نازنین باشه) بزار فکر کنم خوب بشه..

tandisdesign

Well-Known Member
به نظر منم خیلی خوب شده،
ببین یه امتحان بکن نوشته استاد حاج شیخ حسین انصاریان رو با Size بزرگ و فونت نوشته حجت الاسلام (فکر کنم نازنین باشه) بزار فکر کنم خوب بشه..

خوب بشه ؟؟؟
عالی شد :)
دستت طلا ممنون که نظر دادی
همینو فرستادم واسه چاپ 5000 تا :)

tract.jpg

ممنون میشم بازم اگه نظردارید تا امشب بدید
چون 15 تا بیلبورد هم قراره از روش زده بشه

یه سوال هم داشتم معمولا بیلبوردهای ایستاده سایزشون 5/2 در 4 هست ؟؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كار خيلي قشنگي شده. منتها اين چيزايي رو كه ميگم تو كاراي بعديت رعايت كن شايد نتيجه بهتري بگيري:

اول اينكه اسامي مقدس رو تا جايي كه ميتوني با رنگاي روشن مثل سفيد بنويس و اگر ميخواي تيره بنويسي فقط با سياه بنويس. ببين رنگايي مثل خاكستري ناخودآگاه تو ديد بيننده و تو فكر بيننده يه تاثير منفي ميذاره. شايد اين موضوع اصلا به چشم نياد ولي كلا رنگ خاكستري از ديد بصري يه رنگ بلا تكليف هست. ولي يه سري كلمات ديگه مثل اون عزاداري دهه اول محرم رو با خاكستري هم بنويسي مورد خاصي رو ايجاد نميكنه.

دوم اينكه براي اينكه كارت يه وزن خوب داشته باشه سعي كن متن ها رو همه رو يجور چيدمان كني. الان تمام متنها رو خيلي خوب چيدي منتها اون قسمتي كه براي معرفي مداحا بوده رو ميتونستي كلمه مداحان رو هم بياري وسط چين كني. همچنين اون 2 تا اسم خط دوم رو هم وسط چين كني. اينطوري باعث ميشه چشم بيننده كاملا روي كار متمركز بشه و نيازي نباشه خيلي چشم رو حركت بده براي ديدن كل كار. همينطور اون نوشته سخنران و حجت الاسلام رو هم ميتونستي وسط چين كني.

در كل كار بسيار خوبي شده. موفق باشي.

جدیدترین ارسال ها

بالا