نظرسنجی تراکتی

mehdinasiri

پارس لند گروپ
سلام.
دو نفر از دوستانم از یک تراکت دو طرح مختلف رو آماده کرده اند و برای چاپ یکی از طرح ها باید انتخاب شود. دوستان کدام یک از طرح ها را پسند می کنند که برای چاپ اقدام شود؟

طرح شماره 1:

طرح شماره 2:

main

Well-Known Member
در ضمن طبق قوانین جدید تصویر باید پیوست بشه.
میبخشید ها...
موفق باشی

hsajj

Member
طرح 1 بهتره (اگه بکگراندش از سادگی در بیاد بهترم میشه ! ) :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
البته هر دو زیبا هستند

ولی به خار اینکه در طرح شماره ی یک از رنگ های متنوع تر و از دکمه های مناسب تری استفاده کردند یک رو انتخاب می کنم

Tsobh.com

Well-Known Member
به نظر من هيچكدوم
اين تراكت يك تراكت معمولي نيست
براي موسسه تبليغاتي و طراحي هست
پس خودش بايد معرف سطح طراحي موسسه باشه كه ضعيفه

mehdinasiri

پارس لند گروپ
به نظر من هيچكدوم
اين تراكت يك تراكت معمولي نيست
براي موسسه تبليغاتي و طراحي هست
پس خودش بايد معرف سطح طراحي موسسه باشه كه ضعيفه

به شدت با شما موافقم.
به هیچ عنوان هم طح شماره 1 رو نمی پسندم یک بک گراند زرد ساده چه چیزی رو میتونه ثابت بکنه؟ این کار اگر در فرم عمومی بسته بشه خدا میدونه اون رنگ زرد به چه روزی خواهد افتاد.
باز در طرح شماره 2 از دکمه های شیشه ای استفاده شده، چیدمان متن بهتر هست، مطلبی که هیچ یک از دوستان اصلا توجه نکردند. من نیم ساعت اینجا می تونم از طرح شماره یک ایراد بگیرم.

zohhrehh

New Member
منم موافقم که کلن هیچ کدومشون خوب نیست و تراکت یک شرکت تبلیغاتی باید خیلی بهتر از این حرفا باشــــــــــــــــــــــــــــــــــه
ولی بازم 1:oops:

aes71.info

Member
به نظر من رنگ بندی 1 قشنگتره و پشت صحنه تو قشنگتر از 1 هست ، اگه پشت صحنه 2 و رنگ بندی 1 رو با هم میکس کنی جالب تر میشه، ولی 2 شیکتره و 1 جذابتر نمیدونم کدوم بهتره ولی میکسش کنی عالی میشه:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
به نظر من هم هیچ کدوم برای این کار حوب نیست بیشتر رنگ زرد برای تراکت های فست فودی

من فکر کنم بک های سفید و رنگ های سرد مثل ابی خیل قشنگ تر در بیاد :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا