نظرسنجي براي انتخاب بهترين وبمستر هاستينگ پشتيبان و ميزباني براي سايت

hamidhs

Member
بسم الله الرحمن الرحيم.
در اينجا بهترين هاستينگ را براي ايجاد و تاسيس و راه اندازي سايت ميخواهيم انتخاب كنيم. صد البته با كمك نظرات سازنده شما.
كدام يك از سايتهاي زير براي ميزباني يك وبسايت حرفه‌اي مناسب‌اند؟
آرتاهاست
ايران هاست
پرشين سرويس
پرشين تولز
گردون نت
سكتورزرو
همكاران سيستم
خوب حالا بگيد ببينم كدوم اينها قيمتش مناسبه؟ كدومشون امنيتش بيشتره؟ كدومشون مطمپن تره؟ كدومشون باسابقه تره؟ كدومشون كارش تميزتره؟ كدومشون دفتر در تهران داره؟ كدومشون خلاصه مطمن تره؟؟

logical_82

Member
داداش اشتباه اومدي
بايد چند تا انجمن پايين تر مي رفتي
اينجا انجمن فتوشاپه
برو مسايل عمومي وب

<3pehr>

Active Member
همونطور كه logical_82 گفت اين انجمن براي اين سوال شما نا مناسب در ضمن براي نظر سنجي بهتره از فرم نظر سنجي استفاده كنيد.

iman_ebru

Active Member
من اگه جاي مديران باشم سه سوت يوزر تو رو بن ميكردم
بابا نظم انجمن رو تو زدي به هم.
اگه كسي نياز به نظر سنجي داشته باشه خودش مي پرسه.
هيچ كس هم اينجا خل نيست كه كيفيت هاستينگ رو تشخيص نده.
همه بسته بخ نيازشون فضاي خودشون رو انتخاب ميكنند

moein273

Member
شما لطف كن توي چند انجمني هم كه اين تاپيك رو نزدي اونجا هم بزن در ضمن بزرگتر هم بنويس تا ببينيم چي ميگي .

izone

Active Member
دوستان كمي صبر كنيد حتما سايان جان اين تاپيك را منتقل ميكنه بزودي.

logical_82

Member
تازه تو همين انجمن هم دو بار اين تاپيك رو داده (يك كم آتيش بيار معركه بشيم)

hamidhs

Member
خوب شد من اين كار رو كردم
هيچ فايده اي هم نداشته باشه درعوض باعث شده كه شما عقده هاي شخصيتون رو سر من خالي كنين.
اصلا اينترنت بدون افراد عقده اي نميشه.
كاش ميشه اينترنت رو پاكسازي كرد از افرادي مثل شماها.
مخصوصا اين يارو ايمـابرو كه خيلي بي ادبه.
بابا لوگيكال (بچه هاي راك) تو هم خوشت اومده ها؟!!!
ب

Ghamnevis

Well-Known Member
شرمنده نميدونستيم رعايت كردن قوانين و احترام گذاشتن به اون خالي كردن عقده است ! وگر نه مطمئن باشيد از شما اجازه ميگرفتيم !

دوست عزيز رعايت كن !

لطفا سعي كنيد كمي ادبيات و طرز صحبت كردن را ياد بگيريد بعد به افاده فضل بپردازيد !

سايان

hamidhs

Member
درست نيست كه مدير انجمن اينقدر از دوستانش حمايت بكنه.
كسي كه مياد تو انجمن به يكي انگ خل بودن ميزنه (ايمانـابرو) صلاحيت نظر دادن رو داره؟؟؟؟
خوب اگر دوست قديمي مدير انجمن باشه صد البته اين حق رو داره.
اگر هم اشتباهي كردم يك تذكر كافي بود. چون بهم تيكه انداختين تا آخرش هستم. اوكي؟
كسي كه مياد تو انجمن به يكي انگ خل بودن ميزنه (ايمانـابرو) صلاحيت نظر دادن رو داره؟؟؟؟
خوب اگر دوست قديمي مدير انجمن باشه صد البته اين حق رو داره.
دوستي و رفاقت كورت كرده نميتوني مثل يك مدير تصميم گيري كني. عادل نيستي چون طرف يكي ديگه رو ميگيري.
درضمن يادت باشه هرچي مينويسم دوتا روش نگذاري تحويلم بدي. (چون من چهارتا ميگذارم روش به خوردت ميدم)

siavash-tanha

Well-Known Member
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم اول ايمان بهت كمك كرد بعد تو به جاي تشكر ( البته ايمان جان نيازي ام نداشت ) گرفتي بهش توهين كردي
http://forum.majidonline.com/mof25391.html
بعدشم فرداش يه تاپيك زدي كه آقايون لطفا به قوانين احترام بزاريد
http://forum.majidonline.com/mof25482.html
شما در اينجا توهين مستقيم به ايمان و ساير دوستان كردي
دوستي و رفاقت كورت كرده نميتوني مثل يك مدير تصميم گيري كني. عادل نيستي چون طرف يكي ديگه رو ميگيري.
درضمن يادت باشه هرچي مينويسم دوتا روش نگذاري تحويلم بدي. (چون من چهارتا ميگذارم روش به خوردت ميدم)
اينجا تا الان ما سر اين مسايل با دوستي يا دشمني برخورد نكرديم بلكه طبق قوانين
و مطمپن باش با اين توهين هات امكان بن شدنت زياده :wink:
دوست عزيز لطفا قوانينو رعايت كنيد
موفق باشي

مخلصم

Ghamnevis

Well-Known Member
دوست عزيز براي بار چندم به شما تذكر ميدم ! من مدير انجمن فوتوشاپ هستم نه همه انجمن ها مگه ايمان بچه است كه نياز به وكيل وصي داشته باشه !؟

من جانب هيچكس را نميگيرم ! ميشه بفرماييد كجاي پست من ، بنده از ايمان حمايت كردم !!؟

وقتي كسي مياد و توي انجمن ها بر خلاف قوانين عمل ميكنه وظيفه ماست كه بهش تذكر بديم.. شما كه ديگه جاي خود داري.. چون علاوه بر خلاف قوانين عمل كردن بد دهني هم ميكنيد !

تا آخر دنيا هم كه ميخواي وايسي وايسا ! بنده وقتم بيشتر از اينها ارزش داره كه بخوام جواب شما را بدم !

شكايتي از من داريد ميتونيد به مديران سايت پيمان و مجيد بگيد اين هم شناسه هاشون : Peyman-Pop , Majid . اميدوارم موفق باشي !

سايان

pooyait

Member
Ghamnevis گفت:
دوست عزيز براي بار چندم به شما تذكر ميدم ! من مدير انجمن فوتوشاپ هستم نه همه انجمن ها مگه ايمان بچه است كه نياز به وكيل وصي داشته باشه !؟

من جانب هيچكس را نميگيرم ! ميشه بفرماييد كجاي پست من ، بنده از ايمان حمايت كردم !!؟

وقتي كسي مياد و توي انجمن ها بر خلاف قوانين عمل ميكنه وظيفه ماست كه بهش تذكر بديم.. شما كه ديگه جاي خود داري.. چون علاوه بر خلاف قوانين عمل كردن بد دهني هم ميكنيد !

تا آخر دنيا هم كه ميخواي وايسي وايسا ! بنده وقتم بيشتر از اينها ارزش داره كه بخوام جواب شما را بدم !

شكايتي از من داريد ميتونيد به مديران سايت پيمان و مجيد بگيد اين هم شناسه هاشون : Peyman-Pop , Majid . اميدوارم موفق باشي !

سايان
سلام

آقا ديگه بسه

1- كر كري خوندن شما رو به جاپي نمي رسونه
2- دوست عزيز شما هم تاپيكتون خيلي جالبه ولي حالا صلاح نيست ادامش بدين
3- اراپه كردن بعضي از مساپل و خدمات نهايتا باعث ميشه كه شما از اين سايت و سايتهاي از اين دست زده بشيد و يه راه مناسب جهت فعاليت سالم رو تو اينترنت از دست بدين كار خوبي نيست. (كما اينكه خود من هم يه بار نقره داغ آقاي علوي شدم كه انشاءالله سر فرصت عقده ام رو خالي ميكنم!)
4- در مورد هاست و دومين و خدمات وب مستر دوستاني كه اطلاع دارن نظر بدن و خواهشن اگه كسي اطلاع نداره و يا الفباي هاست و دومين رو نمي شناسه بي خودي جو خراب نكنه چون دوستي مثه ايمان ممكنه خواسته شوخي كنه ولي خوب ....
5- دوستان عزيز (منظورم آقاي علوي و ديگر مديران سايته ) مرحمت كنن براي بحث وب مستر و هاست مسترها هم يه انجمن راه اندازي كنن و تو اون انجمن در مورد خدمات هايت و دومين و .. تاپيك زده شه تا دوستاني مثه من و اين آقا حميد به مشكل برنخورن و يا تاپيكشون قفل بشه!!!!!

در پايان از كليه دوستان خواهش ميكنم بحث رو تمومش كنن و ....

Ghamnevis

Well-Known Member
آقا پويا بنده از شما انتظار نداشتم !

1. من اصلا كري نميخونم و فقط دارم قوانين را تذكر ميدم !
2. نگاهي به تاپيك ايشون بندازيد ! چند مورد از همين تاپيك را در انجمن هاي مختلف زدن كه اصلا هيچ ربطي نداشته.. اين مورد را هم بنده از فوتوشاپ منتقل كردم !
3. تاپيك شما به دليل رعايت نكردن قوانين سايت قفل شد و كار آقاي علوي زاده كاملا درست بوده ! شما چندين مورد از تاپيكتون را در انجمن هاي مختلف زده بوديد ، اينطور نيست ؟ ثانيا اصلا نميدونم براي چي همچين مسئله اي بايد براي شما عقده بشه !!!!!
4. اكثر بچه هايي كه در اين تاپيك پست داده اند خودشون سايت دارند و سايت هاشون هم معروف ! و طبيعتا بعضيهاشون من جمله ايمان، وبمستر هم هستند ! بنده خودمم نمياندگي فروش از سرويس هاي *** دارم اما دليل نميشه براي تبليغ از خدمات هاستينگ خودم اينجا بگم بهترين سرويس ها رو ارائه ميديم !

5. در مورد درخواستتون ! اصلا بنظرم ممكن نيست ! فكر مي كنيد روزانه چند تا پست داشته باشه اين انجمن ؟ در ثاني در مورد جزييات كار وبمستر ها انجمن به اندازه كافي هست.. در مورد برنامه نويسي دو تا انجمن سرور سايد و كلاينت سايد موجود هستش.. در مورد سيستم هاي مديريت محتوا هم به همچنين.. در مورد برنامه هاي ديگه مثل ساخت تالار و وبلاگ هم انجمن داريم.. ! فقط ميمونه بحث هاي فني نگه داري و جزييات سرور ها ! كه فكر ميكنم در كل اين سايت فقط 5 يا 6 نفر هستند كه خدمات هاستينگ دارند ! كلا چون اين مسئله باعث تبليغات تجاري ميشه و خلاف قوانين هستش امكان پذير نيست !

موفق باشي
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا