نظررتون در مورد Notebook-Dell-Inspiron-5110-N چیه؟

AiDiN_TiNY

Member
Dell Inspiron 5110-N
لپ تاپ دل اینسپایرون

مشخصات کلی :
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.44 کیلوگرم
پردازنده:
Intel 2670QM 2.2 GHZ Core i7 3.10 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
8 GB DDR3
هارد دیسک:
750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT525M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 6 سلولی - DOS

قیمت هم در سایت digikala.com زده 1100

کسی از دوستان این لب تاب رو امتحان کرده؟
برای کار با مکس و رندر تو این رنج قیمت بهتر از یه کیسه ؟ نظرتون چیه؟

]'/

New Member
من خودم الان تو دی جی کالا بودم . به نظر من نسبت به قیمتش لب تاب خیلی خیلی خوبی فقط اگه برای کار های گرافیکی خیلی بالا بخوای شاید اگه کارت گرافیکش یک ذره بالا تر بود بهتر بود.(البته کارت گرافیکش هم از نوع خیلی خوبه.):wink:

AiDiN_TiNY

Member
برای رندر که زیاد لازم نیست گرافیک مخصوصا وی ری که فقط سی پیو و رم میخاد

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.تقریبا میشه گفت بهترین گزینه موجود از نظر قدرت و قیمت مناسب همین هست.فوق العادس
یه نکته ای رو در نظر بگیرید
توی لپ تاپ فقط کانفیگ مهم هست
یعنی شما اگه یه نوع کانفیگ رو توی 4 نوع برند مختلف مقایسه کنین هیچ فرقی با هم ندارن
حالا برندهایی مثل سونی 1800 هستن و برند دل با همون کانفیگ 1050 تومن!

• Like
Reactions: ]'/

abizaki

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
با یه استاد شبکه داشتم صحبت می کردم. می گفت که اگه از لپتاپ های دل کار بکشین بعد از چند ماه داغ می کنه.
ر ضمن، چطور ممکنه یه کالا انقدر قوی وو ارزون باشه؟! این یکم مشکوک نیست؟
البته اینم باید در نظر داشت که جنس بدنه ی لپتاپ های Asus و HP جنس بسیار خوبیه و این لپتاپ ها همراه خودشون ویندوز اصل دارن که احتمالا همین باعث افزایش تا حدود 200 هزار تومنی قیمت می شه نسبت به این مدل از دل.
اگه برای رندر می خواین این لپتاپو بگیرین، تو پروژه های یکم سنگین که نیازه چیزایی رو از هارد بالا بیاره، احتمالا هادش باعث می شه که نتونین از قدرت پردازنده استفاده کنین. پس یه هاد اکسترنال USB 3.0 باید براش بگیرین که حد اقل 7200 دور باشه. چون هارد 5400 دورپردازنده رو معطل نگه می داره.
آقا عارف. شما حق استادی به گردن من دارین. اما باید یه چیزو توجه داشت و اون اینه که 750 هزار تومن پول کمی نیست که یه برند بیشتر به خاطر اسمش انقدر بگیره. احتمالا شما مدل SONY VAIO F Series VPC-F23 CGX رو می گین. باید بگم که این لپتتاپ FULL HD هست با بلو ری. همینطور 16.4 اینچ هست. کارت گرافیکش هم یه سر و گردن بالا تره: GT540m و ویندوز داره. همه ی این ها + 200 تومن که اختلاف قیمت طبیعی دل با بقیه برند ها هست میشه چیزی حدود 1800.
شما حتی اگه اپل رو هم نگاه کنین که 1200 از هم نظیر خودش تو دل گرون تره، بازم توجیه داره. اونم اینه که لپتاپ های اپل پایداری و بازدهی بیشتری دارن و همچنین ساختار منظم بدنه، بدنه ی بسیار محکم و قوی و از همه مهم تر وزن کم، باعث می شه که قیمتش بالا تر بره.

جدیدترین ارسال ها

بالا