با سلام لطف کنید راجع به سایت من نظر بدهید : www.gametv.ir
م میلاد تابان New Member Nov 3, 2009 #3 شلغم نپخته گفت: سلام، چیزی نمیاد جز امار ! کلیک کنید تا باز شود... منظورم قالبش بود
م میلاد تابان New Member Nov 3, 2009 #5 شلغم نپخته گفت: کدوم قالب چیزی نمیاد جز یه فایل فلش خالی به رنگ فکر کنم بنفش کلیک کنید تا باز شود... یک بار دیگه امتحان کن لطفا
شلغم نپخته گفت: کدوم قالب چیزی نمیاد جز یه فایل فلش خالی به رنگ فکر کنم بنفش کلیک کنید تا باز شود... یک بار دیگه امتحان کن لطفا
شلغم نپخته Member Nov 3, 2009 #6 آها حالا اومد ... جالب بود. فقط بنظرم یه خورده تو اومدن قسمت های سایت بعد از کلیک یه خورده تجدید نظر کن. و اون ضربدر رو هم یه خورده رسمی ترش کن. ولی در کل چیز خوبی بود.
آها حالا اومد ... جالب بود. فقط بنظرم یه خورده تو اومدن قسمت های سایت بعد از کلیک یه خورده تجدید نظر کن. و اون ضربدر رو هم یه خورده رسمی ترش کن. ولی در کل چیز خوبی بود.
Avang2005 مدیر انجمن Nov 3, 2009 #7 سلام دوست من خوب پس نظرتون در مورد اين سايت چيه ؟؟؟ www.sensisoft.com موفق باشيد
م میلاد تابان New Member Nov 3, 2009 #8 avang2005 گفت: سلام دوست من خوب پس نظرتون در مورد اين سايت چيه ؟؟؟ www.sensisoft.com موفق باشيد کلیک کنید تا باز شود... یه سایت فوق العاده - برای شماست ؟
avang2005 گفت: سلام دوست من خوب پس نظرتون در مورد اين سايت چيه ؟؟؟ www.sensisoft.com موفق باشيد کلیک کنید تا باز شود... یه سایت فوق العاده - برای شماست ؟
iraniya.ir Member Nov 3, 2009 #9 با سلام لطف کنید راجع به سایت من نظر بدهید : www.gametv.ir [/QUOTE ] خیلی جالب بود کلیک کنید تا باز شود...
با سلام لطف کنید راجع به سایت من نظر بدهید : www.gametv.ir [/QUOTE ] خیلی جالب بود کلیک کنید تا باز شود...
mohsensemsarpour کاربر فعال Nov 4, 2009 #12 هیچ کدوم رو نتونستم ببینم نظرتون در مورد این چیه البته گرافیکی ضعیفه ولی سرعت لود و ... رو ببینید نظر بدید منتظرم www.imenkaran.ir آخرین ویرایش: Nov 4, 2009
هیچ کدوم رو نتونستم ببینم نظرتون در مورد این چیه البته گرافیکی ضعیفه ولی سرعت لود و ... رو ببینید نظر بدید منتظرم www.imenkaran.ir