سلام Bluesock
سلام
من خوشحالم که شما اينقدر با وسعت ديد به اين کارنگاه مي کنيد.ارزش خط يا هردست نوشته اي محفوظ اما استفاده از تکنولوژي دراين راه عملي باارزش تر از اين صحبت ها است .گواه اين حرف من هم توسعه هرروز نرم افزارهاي مختلف وحتي نگارش انواع واقسام نرم افزارهاي خط درهمين کشور خودمان.
دوست عزيز ايجاد اين نوشته درنرم افزار ويرايش عکس مطلبي است که تمام بزرگواران به آن واقف بوده وحتي تشويق هم کرده اند.اين که شما گفتيد که من هم مي تونم با فتوشاپ درستش کنم مطلب باارزشي است.ولي نميدانم که چرا شما درذهن خودتان اين مسئله را آناليز نکرديد که نرم افزار دست نيست وخلاقيت وظرافت نگارش با دست درنرم افزار بدليل ساختار آن وجود ندارد.
درخصوص ارزش داشتن يا نداشتن يک نگاره ويا يک دستنوشته توسط کامپيوتر نميدانم منطق شما چي بوده است که گفتين ارزش خط پايين مي آيد؟؟؟؟
خشونت ذکر شده جنابعالي هم برداشت شما ست .من فقط دلايل مستدل استفاده کردم.ودرضمن قبلا به هيچ عنوان با راهنايي هاي اساتيدي مثل سارا خانوم مخالفت نکردم.چون حس کردم که ايراد دارم وآنها با ديد بالاتر من را راهنمايي کردند .ولي متاسفانه اين ديدگاه نسبت به شما بعد از ديدن کارهايتان منفي گرديده واحساس کردم شما داريد با حالت مسخره به کارنگاه مي کنيد.
دوست عزيزم از شما هم يک خواهش دارم .به جاي اين که از ديگران ايراد بني اسرائيلي بگيريد سعي کنيد که به دستور زبان ونگارش کلمات فارسي وهمچنين ادبيات استفاده از کلمات وجملات خودتان بيشتر دقت کنيد تا بجاي واژه بسيار مستحکم تشکر و يا متشکرم از کلمه
مچکرم استفاده نکني.
من از همه اساتيد سپاسگذاري مي کنم . بي ادبي من را ببخشيد.
والا چی بگم
من می تونم با فتوشاپ درستش کنم ولی ارزش خط به کار دست بودنشه
اینقدر هم خشن نباش
بعدشم این کار ارزش خط رو پایین میاره
خط یا باید درست اجرا شه یا اجرا نشه
وگرنه که من ادعایی نکردم
مچکرم