نظرخواهي

b_hamidzadeh

Active Member
با سلام
اميدوارم حال همگي خوب باشد.
مي خواستم لطفا نظرات خود را درخصوص نقاط ضعف وقوت اين نوشته اظهارکنيد.قبلا از حسن توجه همه سپاسگذاري مي کنم
اين کاررا خودم توسط کامپيوتر بدون استفاده از نرم افزارهايي مثل مريم يا کلک وغيره نوشته ام.ازهمه جهت بررسي اين نوشته سپاسگذاري مي کنم.
B_hamidzadeh

پیوست ها

• AYEH.jpg
    AYEH.jpg
    82.6 کیلوبایت · بازدیدها: 27

h-akhavan

Member
سلام:)
بابا میرعماد! بابا کلک! بابا خوشنگار! بابا این کاره! خیلی خوب شده:eek: دستت درست! چه طور اینو کار کردی؟ با کرل؟
تنها چیزی که من میتونم بگم اینه که یه خورده توی چیدمان عجله کردی.
راستی محل اتصال "ن" به "ا" توی کلمه "نا" یه جورییه انگاری الفه یه خورد زده بیرون!
بازم از این طرح ها بزار مثل بسم الله یا بسمه تعالی یا...
موفق باشی:oops:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طرح خيلي خوبي شده.

البته اگر درباره نحوه نوشتن و اينكه با چه نرم افزاري كار كردي و ... هم توضيح بدي بهتر هم ميشه.

موفق باشي.

bidemajnon

Well-Known Member
]چند نکته کوچیک

سلام
دستت درد نکنه
فقط چندتایی ایراد داره که اگر درس بشن بهتره
اول از همه نقطه ها شبیه اون معلاهایی که من دیدم نیست
دوم هم الف نا کلفت شده و به نظر من اگر باریکتر و اندازه بقیه الف ها بشه بهتره
الله اولی خیلی بهتره
بالای حرف ر و واو زدار قشنگ نیست و باید بیشتر روشون کار کنی
دم حرف خ هم یکم کلفت شده و نحوه چسبیدنش به حرف ع جالب نیست اگه بالا یره بهتره

خیلی خیلی شرمنده که این همه ایراد گرفتم .آخه من رو این معلا خیلی کار کردم و روش خیلی حساسم و خودم هم یکی دو کاری رو باهاش انجام دادم و خودم درست کردم برای نمونه همین نوشته اللهم ... که تو بخش گالری گزاشتم

البته من این همه رو از روی دلسوزی گفتم که ایراداتش بر طرف بشه و یه کار خیلی خوب از آب در بیاد

mostafa_az

Well-Known Member
عالیه. با فتوشاپ زدی؟ باید سخت باشه. تبریک میگم. قشنگ شده
8.gif

خوب من فكر مي كنم كه اگه نوشته اي اسكن بشه بره توي فوتو شاپ يا فري هند به راحتي مي شه با پن اينو از روش گرفت ! اما اگه مدل نداشته ، عاليه

b_hamidzadeh

Active Member
سلام
خيلي خوشحال هستم که دوستان گرامي وبزرگوارم درسهاي ارزنده اي راجهت بهتر ياد گرفتن من مطرح کرده اند. ازهمه سپاسگذاري بعمل مي آورم. انشاءالله اگرخداوند توفيقي داد وتوانستم آيه هاي کلام الهي را کارکنم تمام نکات آن جنابان را رعايت خواهم کرد.

bluesoosk

Member
راستش من معلی کار می کنم
ولی شباهتش با این کمه
با چه برنامه ای کار کردی؟
اگه فقط اجراس که حق داری چون نمیدونی دقیقش چجوریه
اگه میرعماده باید بگم هیچ معلی نویسی میرعمادو قبول نداره . اصلا معلی نمینویسه
بتونم یه نمونه می نویسم میذارم ببینی

b_hamidzadeh

Active Member
درخصوص نوشته شما

سلام
خيلي خوشحالم که ايرادات را مي گين
اگه دقت کرده بودين من بالا نوشتم بدون استفاده از نرم افزارهاي رايج خط
حالا اگه اسم مير عماد رو نياوردم دليلش اين نيست که من از اون استفاده کردم.
اين کاررا من توي فتو شاپ انجام دادم وفکر هم مي کنم با توجه به امکانات اين نرم افزار بسيار هم شبيه خط معلي شده است .اگرتوي ساختارايراد داره اونهم بدليل بي تجربگي من است .
باز هم ممنون که ايرادات را مي گين

راستش من معلی کار می کنم
ولی شباهتش با این کمه
با چه برنامه ای کار کردی؟
اگه فقط اجراس که حق داری چون نمیدونی دقیقش چجوریه
اگه میرعماده باید بگم هیچ معلی نویسی میرعمادو قبول نداره . اصلا معلی نمینویسه
بتونم یه نمونه می نویسم میذارم ببینی

bluesoosk

Member
البته منم تازه کارم
از الف های کجم معلومه!
البته کجی الف بخاطر کاغذ بد بود
بازم از این کارا بکن
اگه کسی کلاس معلی خواست سراغ دارما (شاگرد استاد عجمی)

پیوست ها

• mo2.jpg
    mo2.jpg
    136.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • mo.jpg
    mo.jpg
    123.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4

b_hamidzadeh

Active Member
نظر من درباره کارشما

سلام
ببخشيد که من مجبور هستم اينقدر رک صحبت کنم
شما bluesook آنچنان صحبت کرديد که من فکر کردم از اساتيد هستيد.متاسفانه شما اين را هم درنظر نگرفتيد که اين کار با فتوشاپ انجام شده است ونه با دست
ومطمئن باشيد با توجه به اين که درنرم افزارهمانند دست نمي شود نوشت وبايستي امکانات را درنظر گرفت دوستان بسياري اين مهم را درنظر گرفتن وحتي با تشويق اينجانب دلگرمي خاصي براي من ايجاد کردند.ولي همانطورکه از فايل هاي پيوستي شما ديده مي شود جنابعالي هم تازه کار آنهم با دست مي باشيد.اميدوارم روزي برسد که با فتوشاپ اين کاررابکنيد و......
بازهم از تمام دوستان گراميم سپاسگذاري مي کنم

آخرین ویرایش:

bluesoosk

Member
والا چی بگم
من می تونم با فتوشاپ درستش کنم ولی ارزش خط به کار دست بودنشه
اینقدر هم خشن نباش
بعدشم این کار ارزش خط رو پایین میاره
خط یا باید درست اجرا شه یا اجرا نشه
وگرنه که من ادعایی نکردم
مچکرم

b_hamidzadeh

Active Member
سلام Bluesock

سلام
من خوشحالم که شما اينقدر با وسعت ديد به اين کارنگاه مي کنيد.ارزش خط يا هردست نوشته اي محفوظ اما استفاده از تکنولوژي دراين راه عملي باارزش تر از اين صحبت ها است .گواه اين حرف من هم توسعه هرروز نرم افزارهاي مختلف وحتي نگارش انواع واقسام نرم افزارهاي خط درهمين کشور خودمان.
دوست عزيز ايجاد اين نوشته درنرم افزار ويرايش عکس مطلبي است که تمام بزرگواران به آن واقف بوده وحتي تشويق هم کرده اند.اين که شما گفتيد که من هم مي تونم با فتوشاپ درستش کنم مطلب باارزشي است.ولي نميدانم که چرا شما درذهن خودتان اين مسئله را آناليز نکرديد که نرم افزار دست نيست وخلاقيت وظرافت نگارش با دست درنرم افزار بدليل ساختار آن وجود ندارد.
درخصوص ارزش داشتن يا نداشتن يک نگاره ويا يک دستنوشته توسط کامپيوتر نميدانم منطق شما چي بوده است که گفتين ارزش خط پايين مي آيد؟؟؟؟
خشونت ذکر شده جنابعالي هم برداشت شما ست .من فقط دلايل مستدل استفاده کردم.ودرضمن قبلا به هيچ عنوان با راهنايي هاي اساتيدي مثل سارا خانوم مخالفت نکردم.چون حس کردم که ايراد دارم وآنها با ديد بالاتر من را راهنمايي کردند .ولي متاسفانه اين ديدگاه نسبت به شما بعد از ديدن کارهايتان منفي گرديده واحساس کردم شما داريد با حالت مسخره به کارنگاه مي کنيد.
دوست عزيزم از شما هم يک خواهش دارم .به جاي اين که از ديگران ايراد بني اسرائيلي بگيريد سعي کنيد که به دستور زبان ونگارش کلمات فارسي وهمچنين ادبيات استفاده از کلمات وجملات خودتان بيشتر دقت کنيد تا بجاي واژه بسيار مستحکم تشکر و يا متشکرم از کلمه مچکرم استفاده نکني.
من از همه اساتيد سپاسگذاري مي کنم . بي ادبي من را ببخشيد.

والا چی بگم
من می تونم با فتوشاپ درستش کنم ولی ارزش خط به کار دست بودنشه
اینقدر هم خشن نباش
بعدشم این کار ارزش خط رو پایین میاره
خط یا باید درست اجرا شه یا اجرا نشه
وگرنه که من ادعایی نکردم
مچکرم

جدیدترین ارسال ها

بالا