نظرتون راجع به اين قالب چيه؟

لطفا نظرتون رو راجع به اين قالب بديد كاره طراحي هم كاره خودمه :wink:
اليته چون تو فتوشاپ بلد نبودم كه فارسي بنويسم انگليسي نوشتم. :cry:

پیوست ها

• 4142.jpg
    4142.jpg
    134.5 کیلوبایت · بازدیدها: 101

mehrdad-k

Member
اميدوارم به اين سنگيني كه اينجا باز شد وقتي تبديل به قالب اصلي وب شد طول نكشه...(شوخي)
خوب شده اما يه مقدار رنگها رو از مرده گي در بياركه بيشتر يه كاربر رو جذب خودش كنه///

Mandana

Active Member
مهدي جان شرمنده ولي عيب كوچولو داه.ببين عزيز دل برادر شما نبايد يك چيزي به يك سايز درست كني و بعد در تمام نقاط اونو گوچيك و بزرگ كني.كيفيت كار مثلا در اون باكس وسطي كه كشيديش خيلي اومده پايين.در باكس هاي پاييني هم كه فقط عرض رو زياد كردي همين مشكل به چشم ميخوره.من اگه جاي تو بودم براي هر باكسي كه سايزش فرق مي كنه يك جديد ميساختم تا كيفيت كارم پايين نياد.با مهرداد هم موافقم رنگش خيلي مات و مرده است.سايه هايي كه براي هدر دادي هم خيلي زياد هستند اگه به فونتهاش هم يك كم افكت بدي محشر ميده.
روش يكم ديگه كار كن بذار دوباره ميايم نظر ميديم

موفق باشي

آبتين

PERSIAMIX

Member
abtin_khosravi گفت:
مهدي جان شرمنده ولي عيب كوچولو داه.ببين عزيز دل برادر شما نبايد يك چيزي به يك سايز درست كني و بعد در تمام نقاط اونو گوچيك و بزرگ كني.كيفيت كار مثلا در اون باكس وسطي كه كشيديش خيلي اومده پايين.در باكس هاي پاييني هم كه فقط عرض رو زياد كردي همين مشكل به چشم ميخوره.من اگه جاي تو بودم براي هر باكسي كه سايزش فرق مي كنه يك جديد ميساختم تا كيفيت كارم پايين نياد.با مهرداد هم موافقم رنگش خيلي مات و مرده است.سايه هايي كه براي هدر دادي هم خيلي زياد هستند اگه به فونتهاش هم يك كم افكت بدي محشر ميده.
روش يكم ديگه كار كن بذار دوباره ميايم نظر ميديم

موفق باشي

آبتين
به نظر من وقتي كه برنامه نويسي بشه و روي وب قرار بگيره جالب تر ميشه

البته آبتين جان راست ميگه شما چون يه باكس ساختي برا منوهات بعد بزرگش كردي گذاشتي اون وسط كيفيتش اومده پاييين

به هر حال جالبه!!

Mahdi

کاربر متخصص انجمن بُرداری
جالب بود ولي رنگها مدرست
موفق باشيد
مهدي

mahdi pour

Member
جالب و زیبا
هم در انتخاب رنگ های شاد و هم در ایده . جون میده برای کار مالتی مدیا .
اگر فایل PSD رو میزاشتی جالبتر هم میبشد .
عالی درجه 1.5

جدیدترین ارسال ها

بالا