نظرتون در مورد این طور عکس ها چیه ؟

Milo

Active Member
سلام به همه دوستان :
راستش 1 سری عکس واسه یه عروس و دامادی آوردن که من واسشون مونتاژ کنم ، من یک کاری دیدم که در مورد ساخت ئه برگه ها و کاغذ های قدیمی و سوخته بودش که با خودم گفتم شاید جالب باشه که یه چند تا عکس هم به اون حالت بسازم .
البته عکس عروس خانوم و آقای داماد رو که نمی شه گذاشت اینجا
4.gif
ولی من یه عکس دیگه ای جای گزینش کردم . نمی دونم چطور شده ! می خوام ببینم اصلا جالبه این طور عکس ها واسه عروس داماد ؟
7.gif

پیوست ها

• BackGround_Me.jpg
    BackGround_Me.jpg
    26.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22

Morteza76

Member
یه زره باکیفیت تر بزار و اینکه من از این رنگ ها در کار های مذهبی استفاده می کنم!!!

Milo

Active Member
یه زره باکیفیت تر بزار و اینکه من از این رنگ ها در کار های مذهبی استفاده می کنم!!!

ممنون ولی اگر توی کارهای مذهبی استفاده بشه نباید واسه عروسی و شادی استفاده بشه ؟ کیفیت رو هم واسه دانلود سریعتر کم کردم ولی چشم :wink: با کیفیت ترش رو هم می گذارم .

Mr.Digital گفت:
سلام, قبلا هم نظر دادم, خیلی خوبه....
موفق باشید.

TanQ ، نظرتون رو خوندم . مرسی ...
thankyou.gif

[SOBHAN گفت:
]بد نيست .. ولي اصلا مناسب عروس و داماد نيست ....
سعي كن روشن تر بشه ..

موفق باشيد
محمد حسين

ok ،چشم روشن ترش البته زیاد به نظره خودم جالب نشد حال بازم روشن ترش رو میگذارم اینجا ببینید خوب ئه ؟

Milo

Active Member
این عکس با کیفیت تر و روشن تر با عروس و داماد ( البته عکس ئه عروس و دامادش رو از نت گرفتم :d )

پیوست ها

• BackGround_Me1.jpg
    BackGround_Me1.jpg
    267 کیلوبایت · بازدیدها: 15

BassGraphic

Member
ببينم ميخواي فون عكاسي درست كني؟؟بابا زشته چيه توي كاغذ قديمي .خيلي بد ميشه اگه خواستي من يكسري فون دارم كه واسه عروس داماده.پيغام خصوصي بده اگه خواستي

hadi665

Member
سلام
خوب شده باید بگم طرحه جالبی شده اما
اما نمیدونم این چرا بز گرفته بغلش خوب :دی
خوب ولی در کل به نظره من برای عروسی یه طرح جدید و خوبه

Milo

Active Member
ببينم ميخواي فون عكاسي درست كني؟؟بابا زشته چيه توي كاغذ قديمي .خيلي بد ميشه اگه خواستي من يكسري فون دارم كه واسه عروس داماده.پيغام خصوصي بده اگه خواستي

خوب حالا چرا میزنید تو ذوق آدم ؟ :sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا