نظرتون در مورد اين كار من چيه؟

aghahamidgol2

Active Member
سلام دوستان من اين بكگراند را طراحي كردم مي خواستم ببينم نظرتان درمورد آن چيه :?:
اشكالات آنرا بگيد مي خواهم برطرف كنم تا در آخر يك بكگراند قابل قبول درست شود :wink:
پيشاپيش از نظراتتون ممنونم 8) :idea:

Norik

Active Member
عزيز جون کارت خيلی قشنگه
بازم روش کار بکنی بهتر ميشه

saeednajafi

Member
...
با اجازه نوريك
نظر من اينه
logo000.gif

toranj_1455

Member
سلام
اگه بتوني اين XP كه نوشته شده رو يه جوري در بياري كه انگار روي آجر ها حك شده به نظر من قشنگتر ميشه

آقا روش كار كن بهتر مي شه از بلور و افكتهاي ديگه رويه لايه متن كار كن در ضمن فونتش

PANY!

Member
من اصلا خوشم نيومد .
اگر يه طوري كار كني كه رو ديوار هك شده باشه بهتره ياد مثل اسپري رو ديوار نوشته شده باشه
آجرها هم خيلي غير طبيعيه .
فونتشم اصلا جالب نيست

Masih

Well-Known Member
فونتش ساده هست. اگر از فونتهاي ديگه استفاده ميكردي بهتر بود. فونتهايي كه به موضوع بخوره. موضوع كامپيوتر هست و ويندوز XP (كه مايكروسافت خيلي به ظاهرش مينازه) پس بايد فونت مورد استفاده‌ات تلفيقي باشه از زيبايي و چيزي كه يادآور تكنولوژي باشه (مثلا فونت Arial Black Italic براي من دقيقا همين حس رو تداعي ميكنه - منظورم تكنولوژي هست).

استفاده از رنگهات نسبتا خوبه. فقط بايد رنگ نوشته‌ات رو عوض كني و يك رنگ گرم بگذاري. مثلا قهوه‌اي پررنگ - شكلاتي يا زرد تيره. اينطوري نوشته‌ات روي اين آجرها جلوه بيشتري پيدا ميكنه.

در مورد آجرها كه پاني گفته غيرطبيعي هست به نظر من كه حتي اگر غيرطبيعي باشه هيچ اشكالي نداره. اگر چند تا از بك‌گراندهايي رو كه خود مايكروسافت براي ويندوزهاش طراحي كرده ديده باشي ميبيني كه اونجا هيچ چيز طبيعي نيست! و اين خودش يك هنره! به نظر من حتي اگر آجرها اينجا غيرطبيعي باشه خيلي بهتره (البته نه زياده از حد :wink: ).

اگر اين كارت رو تكميل كردي دوباره همينجا بگذارش كه ببينيم.
خسته نباشي.

amir_s

Active Member
چون ساده بود قشنگ بود ولي يه كم افكتهاشو بيشتر كن
سعي ن يه كم از رنگ آبي هم استفاه كني تا تصويرت رنده تر بشه

NextWorld IT

Active Member
این طرح ایده خيلی زيبايی داره امّا اگر روش بيشتر کار شود چيز تکي از اب در مياد. من اصلا کاری به font و shadow ندارم...منظور من بيشتر به اجرها هست اگر بتونی انهارو طبيعی تر جلوه بدی با رنگی تيره تر بد کاری کنی که اینطور بنظر بياد که حروف X و P رو پرت کردن به ديوار بعد هم چند تا از اجرا در حال افتادن هستند و ....
بهرحال این طرح ایده قشنگيو بهم داد اميدوارم کارهاتون هر روز پربارتر شوند.
ممنونم

جدیدترین ارسال ها

بالا