میخواستم نظرتون رو راجع به این طرح بدونم
anayurdu Member Sep 24, 2009 #1 میخواستم نظرتون رو راجع به این طرح بدونم پیوست ها Azerbaycan.jpg 145.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30
javadmagic خسته شده دلم از زمونه. Sep 24, 2009 #2 طرح قشنگ شده و من فقط دوتا مشکل میبینم، یکی قرمزی خیلی تو چشم میزنه و وکتورهای پشت کار خوب نشده/موفق باشی
طرح قشنگ شده و من فقط دوتا مشکل میبینم، یکی قرمزی خیلی تو چشم میزنه و وکتورهای پشت کار خوب نشده/موفق باشی
Legend Member Sep 24, 2009 #3 با نظر آقا جواد عزیز موافق هستم .. بیشترین مورد که دیده میشه قرمزی هست که لطمه به کار وارد کرده فکر می کنم از ترکیب خاکستری استفاده بشه نتیجه بهتر بشه ..
با نظر آقا جواد عزیز موافق هستم .. بیشترین مورد که دیده میشه قرمزی هست که لطمه به کار وارد کرده فکر می کنم از ترکیب خاکستری استفاده بشه نتیجه بهتر بشه ..
AliReza Bahrami مدیر انجمن Sep 24, 2009 #4 سلام خسته نباشي كار زيبايي شده يكم روي وكتور و بك گراند بيشتر كار كنيد با نظر آقا جواد مجيك هم موافقم چون ايشون استاد اين سبكه
سلام خسته نباشي كار زيبايي شده يكم روي وكتور و بك گراند بيشتر كار كنيد با نظر آقا جواد مجيك هم موافقم چون ايشون استاد اين سبكه
boobian Active Member Sep 24, 2009 #10 وکتور ها به بکگراند نمیاد و اینکه برای این کار بک گراند یکم رنگش تنده موفق باشین
hani_99m Member Sep 25, 2009 #11 سلام منم با تمام دوستان موافقم بک رو خوب کار نکردی اگر با جای قرمز تو مایه های قهوه ای استفاده میکردی فکر میکنم بهتر میشد
سلام منم با تمام دوستان موافقم بک رو خوب کار نکردی اگر با جای قرمز تو مایه های قهوه ای استفاده میکردی فکر میکنم بهتر میشد