نظرتون درباره این سایت چیه؟ www.btarad.ir

tintiryol

New Member
سلام خدمت اساتید عزیز
این یه سایت ساده برای شرکت دوستم طراحی کردم (البته اگه اسمشو بشه گذاشت طراحی!) نظرتون چیه؟

rayka

Well-Known Member
دوست عزیز کارت خوبه فقط یه مقدار از لحاظ گرافیکی ضعیفه بیتونستی خیلی از این بهتر کار کنی بهر حال همینم خوبه و براش زحمت کشیدی سعی کن یکم بیشتر روز کار کنی یکم برای سایت تجاری ضعیف هستش البته نظر منه امیدوارم ناراحت نشی چون کاره خودم همینه از روی تجربه عرض میکنم

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
از نظر گرافیکی یکم ضعیف هست .
از نظر برنامه نویسی هم یکم استاندارد ها رو رعایت نکردین .
مثلا نباید در XHTML 1.0 Transitional از تگ iFrame استفاده بشه .
بهتره که یکم بیشتر روی سایت کار کنید و مخصوصا ایراد هایی که مربوط به استاندارد ها میشند رو بر طرف کنید .
موفق باشید .

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
خواهش می کنم .
استفاده از iFrame دیگه منسوخ شده .
ولی اگر که می خواین از iFrame استفاده کنید به جای Transitional از Frameset استفاده کنید .
موفق باشید .

براي اولين تجربتون بد نيست
مشكلاتي كه دوستان گفتند رو منم تاكيد ميكنم
فقط يه چند چيز ديگه :
از اينترو استفاده نكنيد چون ديگه منسوخ شده فقط در مواردي مثل سايت هاي تماما فلش و چند زبانه اون هم در موارد كمي استفاده ميشه
رنگ بندي و گرافيك سايتتون هم زياد جالب نيست بيشتر روش كار كنيد
از نظر Seo هم مشكل زياد داره سايتتتون مثلا :
صفحات سايتتون رو با نام هاي مرتبط و تايتل هاي مرتبط آدرس دهي كنيد مثلا به جاي http://www.btarad.ir/index1.htm از http://www.btarad.ir/aboutus.htm استفاده كنيد و تايتل صفحتون رو هم "شركت مهندسي بهين طرح پردازان آراد | درباره ما" بگذاريد
از متاتگ ها اصلا استفاده نكرديد و اين خيلي بده درستش كنيد
و ...
در ضمن در هدر و فوتر سايتتون هم تجديد نظر كنيد
معمولا كپي رايت سايت رو با سايز فونت پايين ميزنن
همين ها
در ضمن براي اولين كارهاتون خيلي خوبه تبريك ميگم

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
iframe چرا استفاده کردی اینجا نیازی به استفاده از این نیست.شما اگر با طراحی نوین آشنا هستید از CSS استفاده کنید.در غیر این صورت می تونید از همون table استفاده کنید اما iframe دیگه واقعا جالب نیست

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
یه چیز جالب سایت که باز می شه سایت اگه maximze باشه مینی مایز می شه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا