سلام آقا ... عصرتون بخير باشه ...
منم با نظر بيشتر اساتيد در مورد رنگ بنديش موافقم ولي اين هم در نظر داشته باشين يه آرم زياد محم نيست رنگ بنديش زيبا باشه بلکه محم مفهومي هست که ازش برداشت ميشه و معني کلي که خودش داره . غير ايراني ها به زيبايي اين جور چيزا توجه ندارن باسشون فقط مفهومش محمه .
در مورد منشور کوروش کبير و به قول دوستان ، استوانه ! ! ! ، لازم دونستم در تکميل فرمايشات شما که در بالا گذشت مطالبي رو اضافه کنم خارج از بحث گرافيکي اون ...
منشور کوروش کبیر
کوروش هخامنشی ، مبتکر << منشور آزادی >> و نخستین بنیانگذار حقوق بشر جهان
اطلاعات اولیه :
منشور کوروش هخامنشی ، کهن ترین بیانهء حقوق بشر شناخته شده جهان ، و سند سر بلندی ایرانیان از همزیستی آشتی جویانه و گرامیداشت باورها و اندیشه های همهء مردمان تابعه در هنگام بنیانگذاری نخستین امپراطوری جهان است . دنیای باستان همواره از آتش جنگ ها و یورش های بی پایان در رنج بوده است و کشورهای آشتی جو نیز ناچار بوده اند تا برای رهایی مردمان خود از تاخت و تازهای همیشگی همسایگان ناآرام ، به رویارویی و چیرگی بر آنان بپردازند . اما مهم این است که پیروزمندان میدان نبرد و پیره شدگان به شهرها چگونه با سپاه شکسته و مردم فرودست رفتار می کرده اند .
تاریخنامهء بشری بازگو کنندهء رفتار نیک کورش کبیر ، بزرگ پادشاه نیرومندترین کشور آن روز جهان و کنش های ستیزه جوی دیگر فرمانروایان گیتی بوده است .
در سال 1285 خورشیدی ، به دنبال کاوش های گروه انگلیسی در شهرهای باستانی بابل در میانه رود بین النهرین ، استوانه ای از گل پخته به دست باستان شناسی به نام هرمز رسام پیدا شد که امروزه در مورزه بریتانیا در شهر لندن نگهداری می شود .
فرمان کوروش کبیر ، هک شده بر روی منشور آزادی که متن آنرا در سر در اصلی سازمان ملل به عنوان اولین بيانهء حقوق بشر تاريخ بر روی کتیبه های سنگی به چند زبان کنده کاری کرده اند ...
امیدوارم این مطالب رو بخونين چون از اطلاعات تاريخي اساتيد از تاريخ کشور خودشون من يکي مستفيض شدم ...
بهتره به جای اینکه دنبال تماشای فیلم سیصد ، خودتون رو به انواع دردسرها بندازین یکمی تاریخ خودتون رو مطالعه کنید حضرت آقایون
اين هم معني فارسي امروزي روي منشور آزادي :
برگرفته از کتابه ، منشور کوروش هخامنشي ، نخستين بيانهء حقوق بشر ، اثر رضا مرادي غياث آبادي .
متشکرم و عصرتون بخير باشه .