نظرتان درباره این آرم چیه؟

AMiR

Active Member
Patriot

لذت مي برم از اين كه اين همه احساس وطن پرستي در همه ، اينم هديه ي من
متن ميخي كتيبه اي كه ترجمش رو دوستمون نوشته :

پيشنهاد ميدم هويت من
رو هم بشنويد ،‌ فقط رپ ه ولي زيباست

اين هم معني فارسي امروزي روي منشور آزادي :

bc61b525aa.png

:lol:

kambiz.elf

Member
سلام

اين متن كامل كتيبه :

منم کوروش، شاه جهان، شاه بزرگ، شاه دادگر، شاه بابل، شاه سومر و اکد، شاه چهار گوشه جهان. پسر کمبوجیه، شاه بزرگ، نوه کوروش، شاه بزرگ، نبیره چیش پیش، شاه بزرگ...

آنگاه که بدون جنگ و پیکار وارد بابل شدم، همه مردم گام های مرا با شادمانی پذیرفتند. در بارگاه پادشاهان بابل بر تخت شهریاری نشستم. مردوک خدای بزرگ دل های مردم بابل را بسوی من گردانید، زیرا من او را ارجمند و گرامی داشتم.

ارتش بزرگ من به آرامی وارد بابل شد. نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد آید. نابسامانی درونی بابل و نیایشگاههای آنجا دل مرا بدرد آورد... من برای آرامش کوشیدم. من برده داری را برانداختم. به بدبختی های آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند. فرمان دادم که هیچکس مردم شهر را نیازارد و به دارایی آنان دست درازی نکند.

مردوک خدای بزرگ از کار من خشنود شد... او مهربانی اش و فراوانی را ارزانی داشت. ما همگی شادمانه و در آشتی و آرامش پایگاه بلندش را ستودیم. من همه شهرهایی را که ویران شده بود از نو ساختم. فرمان دادم تمام نیایشگاههایی را که بسته شده بود، بگشایند. همه خدایان این نیایشگاهها را به جاهای خود بازگرداندم. همه مردمانی را که پراکنده و آواره شده بودند، به جایگاههای خود برگرداندم و خانه های ویران آنان را آباد کردم.

همچنین پیکره خدایان سومر و اکد را که نبونید، بدون هراس از خدای بزرگ، به بابل آورده بود، به خشنودی مردوک خدای بزرگ و به شادی و خرمی به نیایشگاههای خودشان بازگرداندم. باشد که دل ها شاد گردد. بشود که خدایانی که آنان را به جایگاههای نخستینشان بازگرداندم، هر روز مردم آن سرزمین ها را شاد کند.

من برای همه مردم همبودگاهی آرام مهیا ساختم وآرامش را به تمامی مردم پیشکش کردم.

اینک که به یاری مزدا تاج سلطنت ایران و بابل و کشورهای جهات اربعه را به سرگذاشته ام اعلام می کنم که تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد دین و آئین و رسوم ملتهائی که من پادشاه آنها هستم محترم خواهم شمرد و نخواهم گذاشت که حکام و زیر دستان من دین و آئین و رسوم ملتهائی که من پادشاه آنها هستم یا ملتهای دیگر را مورد تحقیر قرار بدهند یا به آنها توهین نمایند.

من از امروز که تاج سلطنت را به سر نهاده ام تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد هرگز سلطنت خود را بر هیچ ملتی تحمیل نخواهم کرد و هر ملتی آزاد است که مرا به سلطنت خود قبول کند یا ننماید و هرگاه نخواهد مرا پادشاه خود بداند من برای سلطنت آن ملت مبادرت به جنگ نخواهم کرد.

من تا روزی که پادشاه ایران هستم نخواهم گذاشت کسی به دیگری ظلم کند و اگر شخصی مظلوم واقع شد من حق وی را از ظالم خواهم گرفت و به او خواهم داد و ستمگر را مجازات خواهم کرد.

من تا روزی که پادشاه هستم نخواهم گذاشت مال غیر منقول یا منقول دیگری را به زور یا به نحو دیگر بدون پرداخت بهای آن و جلب رضایت صاحب مال تصرف نماید و من تا روزی که زنده هستم نخواهم گذاشت که شخصی دیگری را به بیگاری بگیرد و بدون پرداخت مزد وی را به کار وا دارد.

من امروز اعلام می کنم که هر کسی آزاد است که هر دینی را که میل دارد بپرستد و در هر نقطه که میل دارد سکونت کند مشروط بر اینکه در آنجا حق کسی را غصب ننماید و هر شغل را که میل دارد پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است به مصرف برساند مشروط بر اینکه لطمه به حقوق دیگران نزند.

من اعلام می کنم که هر کس مسئول اعمال خود می باشد و هیچ کس را نباید به مناسبت تقصیری که یکی از خویشاوندانش کرده مجازات کرد و مجازات برادر گناهکار و... ممنوع است و اگر یک فرد از خانواده یا طایفه ای مرتکب تقصیر می شود فقط مقصر باید مجازات گردد نه دیگران.

من تا روزی که به یاری مزدا زنده هستم و سلطنت می کنم نخواهم گذاشت که مردان و زنان را به عنوان غلام و کنیز بفروشند و حکام و زیر دستان من مکلف هستند که در حوزه حکومت و ماموریت خود مانع از فروش و خرید مردان و زنان بعنوان غلام و کنیز بشوند و رسم بردگی باید به کلی از جهان برافتد.

از مزدا خواهانم که مرا در راه اجرای تعهداتی که نسبت به ملتهای ایران و بابل و ملتهای ممالک اربعه بر عهده گرفته ام موفق

موفق باشيد .

shirini_forush

Well-Known Member
سلام امير جان خيلي امضات قشنگه
خيلي باهاش حال كرديم
به قوله معروف چي بوديم چي شديم

اگر اشتباه نکنم باید مال بیباک باشه...
بسیار زیباست. راستی اینا به موضوع تاپیک مربوطه؟ :-?
همینجا از دوست عزیزمون izone معذرت خواهی میکنم! :lol:

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
سلام آقا ... عصرتون بخير باشه ...
منم با نظر بيشتر اساتيد در مورد رنگ بنديش موافقم ولي اين هم در نظر داشته باشين يه آرم زياد محم نيست رنگ بنديش زيبا باشه بلکه محم مفهومي هست که ازش برداشت ميشه و معني کلي که خودش داره . غير ايراني ها به زيبايي اين جور چيزا توجه ندارن باسشون فقط مفهومش محمه .

در مورد منشور کوروش کبير و به قول دوستان ، استوانه ! ! ! ، لازم دونستم در تکميل فرمايشات شما که در بالا گذشت مطالبي رو اضافه کنم خارج از بحث گرافيکي اون ...

منشور کوروش کبیر

کوروش هخامنشی ، مبتکر << منشور آزادی >> و نخستین بنیانگذار حقوق بشر جهان

اطلاعات اولیه :
منشور کوروش هخامنشی ، کهن ترین بیانهء حقوق بشر شناخته شده جهان ، و سند سر بلندی ایرانیان از همزیستی آشتی جویانه و گرامیداشت باورها و اندیشه های همهء مردمان تابعه در هنگام بنیانگذاری نخستین امپراطوری جهان است . دنیای باستان همواره از آتش جنگ ها و یورش های بی پایان در رنج بوده است و کشورهای آشتی جو نیز ناچار بوده اند تا برای رهایی مردمان خود از تاخت و تازهای همیشگی همسایگان ناآرام ، به رویارویی و چیرگی بر آنان بپردازند . اما مهم این است که پیروزمندان میدان نبرد و پیره شدگان به شهرها چگونه با سپاه شکسته و مردم فرودست رفتار می کرده اند .

تاریخنامهء بشری بازگو کنندهء رفتار نیک کورش کبیر ، بزرگ پادشاه نیرومندترین کشور آن روز جهان و کنش های ستیزه جوی دیگر فرمانروایان گیتی بوده است .

در سال 1285 خورشیدی ، به دنبال کاوش های گروه انگلیسی در شهرهای باستانی بابل در میانه رود بین النهرین ، استوانه ای از گل پخته به دست باستان شناسی به نام هرمز رسام پیدا شد که امروزه در مورزه بریتانیا در شهر لندن نگهداری می شود .

فرمان کوروش کبیر ، هک شده بر روی منشور آزادی که متن آنرا در سر در اصلی سازمان ملل به عنوان اولین بيانهء حقوق بشر تاريخ بر روی کتیبه های سنگی به چند زبان کنده کاری کرده اند ...

امیدوارم این مطالب رو بخونين چون از اطلاعات تاريخي اساتيد از تاريخ کشور خودشون من يکي مستفيض شدم ... :-?
بهتره به جای اینکه دنبال تماشای فیلم سیصد ، خودتون رو به انواع دردسرها بندازین یکمی تاریخ خودتون رو مطالعه کنید حضرت آقایون :mad:

اين هم معني فارسي امروزي روي منشور آزادي :

bc61b525aa.png

برگرفته از کتابه ، منشور کوروش هخامنشي ، نخستين بيانهء حقوق بشر ، اثر رضا مرادي غياث آبادي .

متشکرم و عصرتون بخير باشه . :lol:

مطلب جالبی بود

حالا این تاپیک علمی بود یا نظر سنجی :-?

NAKOOT

Well-Known Member
خوشحالم می بینم دوستان اطلاعاتشون اینقدر در مورد تاریخ کشورشون بالاست ...
دوست داشتید به اینجا هم یه سری بزنید : بــــــــــی هویت
در مورد اون آهنگ رپ که بی باک خونده باید بگم که شعر اون کار اثر یکی از دوستان نزدیکم هستش ...
حالا این تاپیک علمی بود یا نظر سنجی

به نظر من این خیلی خوبه که دوستان این توضیحات رو دادن ... همین توضیحات باعث می شه نتیجه بهتری رو از دوستمون که کارش رو برای نظر خواهی گذاشته شاهد باشیم ...

پاینده باشید.

shirini_forush

Well-Known Member
بابا این تاپیک مربوط به تاریخ ایران باستان ه یا مربوط به نظر سنجی درباره ی لوگوی izone جان؟ :-?

izone

Active Member
گمان کنم در هر دو مورد شده که خوب هر دو خیلی خوب بود. هم من نظر استادان و دوستان را گرفتم و هم خیلی بیشتر آگاه شدیم.

amohaqqeq

Member
به نظر من اون محيط آبي را در كل بردار
و استوانه و دست را بزرگت تر كن و روي رنگش هم بيشتر كان
براي دور استوانه و دست اگر ميخواي زياد خالي نمونه ميتوني از يك شكل Curve استفاده كني شايد
لوگوت رو قشنگتر كنه.
به هر حال نظر من بود ديگه!!!
علي - كابل - افغانستان

سلام
معذرت ميخوام اگه دير نظرم رو ميگم .
درباره طرحت گذشته از اينكه روي رنگبندي دقت بيشتر كن ( همونطور كه بچه ها گفتن ) ، سعي كن از رنگهاي كمتري هم استفاده كني .
دوم اينكه براي اين موسسه فرهنگي نماد مشتي كه گذاشتي فكر نكنم خوب باشه . يك جورايي به حالت فرهنگي نميخوره . المانهاي زيادي در تاريخ كهنمون داريم كه ميتوني ازش استفاده كني . نمونش : لوتوس . استواري و اين گونه مسائل رو در تركيب بندي كارت رعايت كن .
در ضمن طرحت رو اول با سياه و سفيد بايد اجرا كني . به دو دليل :
1- در سياه و سفيد كنترل بيشتري روي فرمهات داري
2- وقتي بخواي رنگ اضافه كني يكي يكي اين كار رو خواهي كرد . اگر از همون اول بخواي رنگي كار كني ذهنت بيشتر درگير رنگهاي مختلف ميشه .

موفق باشي .

pythoN

Active Member
بابا wikipediha
izone کارت رو من نمیتونم بپسندم به چند دلیل ( البته دوست ندارم انقدر بد نظرم رو اعلام کنم )
1. استفاده از عکس در یک logo
2. دوست من یه سمبل موفوق زمانی خوبه که تجزیه شده باشه
3. رنگ بیش از حد با عثه نقاشی گونه شدن کار شده جزعیات خیلی بالاست
4. حرفت رو درمورد رنگ بندی شنیدم اما با این حساب باز هم کنتراست کار کمه
و کلا این که کار نقاشی گونه است .
شرمنده انقدر موخالف پست کردم
در ضمن یه سوال رشته تحصیلیت چیه . مرسی

izone

Active Member
بازهم ممنون از نظرهای همه شما دوستان.

بیشتر درباره رنگ بندی گفتید که دربالا توضیح دادم. خودم هم از این رنگ بندی خشنود نیستم ولی درخواست بوده. در مورد دوستمان که گفتند از عکس استفاده نکنم راستش من هنوز وکتور فرمان کوروش را پیدا نکردم. اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم.

متوجه این گفته شما نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید.

در ضمن یه سوال رشته تحصیلیت چیه . مرسی

رشته من اقتصاد خصوصی و مدیریت است و زمان درازی است که دیگه از درس خواندن بازنشسته شدم :) ولی به گرافیک و برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و تشنه راهنمایی هستم.

Mohammadreza

Well-Known Member
درود ،
بسيار طرح زيباييه
به نظر بنده ! " به جاي رنگزمينه كه تقريبا مايل به آبيه ( نمي دونم اسمش چيه ) از سورمه اي به صورت دو رنگ ( متاليك ) استفاده كني يه خورده با ابهت تر مي شه ! ، در ضمن سايه ي فونتت رو يه خورده بيشتر كن "
يا حق

pythoN

Active Member
متوجه این گفته شما نشدم. میشه بیشتر توضیح بدید.

شرمنده که مجبورم زیاد حرف بزنم :wink:

ببین تو فرض کن میخوای از شکل یه پر ( عکس پر ) یه سمبل یا logo بسازی (مثل logo فوتوشاپ) باید اونقدر این عکس رو تجزیه کنی تا تبدیل به یه logo بشه ) یعنی جزعیاتش رو در هر مرحله پاین بیاری . تا تبدیل به یه سمبل بشه . خوب زمانی که شما از یه عکس تو کارت بهره میبری این اصل رو زیر پا میزاری .
ولی به گرافیک و برنامه نویسی خیلی علاقه دارم و تشنه راهنمایی هستم
البته انرو که میگم امید وارم که اصلا ناراحتت نکنه .
اما بعضی کارا مثل طراحی logo لازمش فقط اشنای با ابزار گرافیک نیست . باید خیلی تخصصی تر برخورد بشه .
و بهترین راهش اینه که یه سری logo رو ببینی مقایسه کنی و بعد کارت رو انجام بدی .

سلام
رو رنگ بندیت بیشتر کار کن
÷طرحت تو چاپ فکر نمیکنم خوب از کار در بیاد
سعی کن به جای استفاده از عکس تو طرحت یه نماد از استوانه به کار ببر
اگه هم استوانه تو طرحت نباشه مشکلی پیش نمی یاد

جدیدترین ارسال ها

بالا