You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
نظرات مشتریان سایت ماکیاژگالری بوشهر
- مهسا: «آبرسان کلینیک رو از سایت ماکیاژ خریدم و واقعاً راضیام. سبک و بدون حس چربی و فوقالعاده برای پوست خشک!»
- مریم: «شامپو او.جی.ایکس برای موهای من معجزه کرده. از ماکیاژ خریدم و واقعاً موهام نرم و خوشحالت شده، دیگه حتی نیازی به نرمکننده ندارم!»
- سارا: «محصولات ماکیاژ اصل هستن و این خیالمو راحت میکنه. مرطوبکنندهای که ازشون خریدم فوقالعادهست، دیگه اثری از خشکی روی صورتم نمیبینم.»
- نرگس: «سرم نیاسینامید اوردینری که از ماکیاژ خریدم، باعث شده پوستم شفافتر بشه و منافذ پوستم کوچیکتر به نظر برسه. واقعاً دوستش دارم!»
- الهه: «پوستم همیشه خشک بود، ولی با آبرسان کلینیک از ماکیاژ الان پوستم شاداب و تازه شده. یه انتخاب عالی برای پوستهای خشک.»
- ریحانه: «شامپوی او.جی.ایکس ماکیاژ موهای منو نرم و لطیف کرده، حتی بعد از استفاده بلندمدت. ممنون از شما بابت محصولات باکیفیتتون.»
- رویا: «ضدآفتاب خریداری شده از ماکیاژ هیچ حساسیتی ایجاد نکرد و خیلی سبکه. حتی با چند ساعت استفاده مداوم حس سنگینی ندارم.»
- نازنین: «سرم اوردینری که از ماکیاژ گرفتم، واقعاً برای پوست من عالی بوده. جای جوشهام کمتر شده و صورتم درخشانتر شده.»
- پریسا: «پشتیبانی ماکیاژ خیلی خوبه و سریع پاسخ میده. آبرسان کلینیک رو پیشنهاد دادن که خیلی برام خوب بوده، اصلاً پوست رو چرب نمیکنه.»
- فرزانه: «شامپوی او.جی.ایکس باعث شده موهای آسیبدیده من احیا بشه. از ماکیاژ خریدم و واقعاً از انتخابم راضیم.»
- نگار: «آبرسان کلینیک یه معجزه برای پوست خشک منه! از ماکیاژ گرفتم و الان پوستم خیلی نرم و تازهس، خیلی خوشحالم از این خرید.»
- شبنم: «مرطوبکننده ماکیاژ خیلی سریع جذب میشه و اصلاً سنگین نیست. بهترین انتخاب برای پوست چربه.»
- یلدا: «خیلی از اصل بودن محصولات مطمئن نبودم ولی ماکیاژ واقعاً منو راضی کرد. سرم اوردینریشون عالیه و برای پوستم خیلی مؤثر بوده.»
- سپیده: «آبرسان کلینیک که از ماکیاژ گرفتم، دقیقاً همونی بود که دنبالش بودم. پوستم الان دیگه خشکی نداره و نرم و لطیفه.»
- لیلا: «خرید از ماکیاژ تجربه خوبی بود. شامپوی او.جی.ایکس که گرفتم باعث شده موهام حجم بیشتری بگیره و خیلی خوشحالتتر بشه.»
- بهار: «محصولات ماکیاژ واقعاً باکیفیت هستن. ضدآفتابشون باعث شده پوستم در طول روز حفاظت خوبی داشته باشه، بدون ایجاد حس سنگینی.»
- افسانه: «آبرسان کلینیک از سایت ماکیاژ خیلی پوستمو نرم و شاداب کرده. دیگه از خشکی اذیت نمیشم و خیلی راحتتر آرایش میکنم.»
- شیرین: «سرم نیاسینامید اوردینری پوستمو شفاف کرده و اثری از جوشهای ریز قبلی نمیبینم. بهترین سرم برای مراقبت روزانهس.»
- سمانه: «شامپو او.جی.ایکس که از ماکیاژ خریدم، حس تازگی به موهام داده و دیگه موهام خشک و زبر نیستن. یه خرید عالی بود.»
- فرشته: «مرطوبکنندهای که از ماکیاژ گرفتم برای پوست حساس من فوقالعادهست. اصلاً تحریک نمیکنه و رطوبت خوبی به پوست میده. ممنون از سایت خوبتون!»