نظرات شما درباره يك تازه كار !

Ehssan_it

Well-Known Member
سلام
يك تازه كار ( خودمو ميگم) براي امضاش يك طرح ساده زده
اگه شما كمكش كنين طرحش بهتر ميشه
خيلي ممنون. . .
mm.gif

http://ariaraia.persiangig.com/ads/mm.gif

ghafeleh

Member
برای شروع کار بعد نیست ولی سعی کن رنگ زمینه از رنگ کناره ها کمی روشنتر باشد تا کاغذ خوشو بهتر نشون بده ....

EMIRATES

Active Member
با سلام

خوش اومدی استاد آینده!

واسه امضا خیلی بزرگه یکم کوچیکش کن.

موقع سیو کردن هم کیفیتشو بالا ببر.

برای کارای اولیه خوبه.

با تشکر.

Ehssan_it

Well-Known Member
جناب ghafeleh ممنون از نظرتون اگه ميشه راه حلش رو هم بگين كه لطفتونو كامل كرده باشين
جناب emiates از نظر شما هم ممنون من عمدا بي كيفتش كردم كه زود بالا بياد و اينكه حداكثر ساز امضا چنده ؟

Morteza76

Member
در کل برای اولین کار خیلی هم بد نیست.

امضا سایز خاصی نداره می تونی از امضا بقیه الگو برداری کنی

shadi_1371

New Member
1- رنگش یه دسته.
2- به نظر من اگه یکم بهش حالت میدادی،مثلا یکمیشو میسوزوندی یا حالت چروک شده بهش میدادی از این حالت سادگی بیرون میومد و شکلی حرفه ای تر به خودش می گرفت.
3- بریدگی های دورشو کمتر کنی بهتر میشه.به نظرم میخواستی یه حالت قدیمی به عکست بدی.در این صورت میتونه یه قسمت هایی از دور کاغذت سالم باشه و لزومی نداره که حتما تمام دور تصویرتو پاک کنی.
4- جایی که کاغذ تا خورده و بر گشته تنها جایی از کاغذه که سالم مونده.در حالی که به نظرم خیلی خوب میشه اگه یکم پارگی داشته باشه.در ضمن این قسمت چون روی تصویر اومده پس به بیننده نزدیک تره.در نتیجه باید به جای تیره کردنش،روشن ترش کنی.
موفق باشی

آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
امضا سایز خاصی نداره می تونی از امضا بقیه الگو برداری کنی
حداکثر سایت امضا 500*100 پیکسل هستش.البته کم کردن از طول باعث نمیشه به عرض اش اضافه کنین و برعکس :دی

حتمن دلیلی نداره از عرض زیاد باشه.می تونه یک طرح جمع و جور و قشنگ باشه
گوشه هاشو هم برای اینکه طبیعی بشه می تونی با ابزار smudge و سایز 2 خط خط کنی.فقط لبه ها رو و بصورت عمود بر لبه ی کار.شبیه کاغذ پاره میشه :دی
موفق باشی

Ehssan_it

Well-Known Member
تغيرات در كار

يك سري تغيرات تو كارم دادم نميدونم خرابش كرم يا اباد !
در ضمن من بيشتر تو انجمن mmb هستم زياد به اصطلاحات photoshop اشنا نيستم براي همين اگه نظري ميديد دنبالش بگيد چه كار بايد بكنم تا اون طور كه شما ميگيد بشه.
ممنون

پیوست ها

• mm2.gif
    mm2.gif
    54.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5

جدیدترین ارسال ها

بالا