نصب python بر روی blender

arjmand200

Member
با سلام خدمت دوستان ایا دوستان نحوه نصب python روی blender رو میدونن چون من با اسکریپت Colloda و away3D کار میکنم و blender در هنگام اجرای این اسکریپتها خطای نصب نشدن python رو میده
اگه لطف کنین ممنون میشم

ARDNiri

Member
سلام
وقتی شما بلندر رو نصب میکنی پایتون هم با اون نصب میشه چون خود بلندر رو با پایتون نوشتن. اگر هنگام باز کردن بلندر این مشکل به وجود میاد و بلندر باز نمیشه باید پایتون نصب کنی یا بلندرو دوباره نصب کنی که باهاش پایتون هم نصب بشه ولی اگر موقع اجرای اسکریپت خاصی ارور میده ممکنه مشکل از ورژن پایتونی باشه که نصب شده یا یه سری ماژول رو برای اجرای اسکریپتت نداری که باید اونا رو به پایتونت اضافه کنی.

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

احتمال دارد که پلاگین pythonXX.dll در پوشه ای که برنامه بلندر نصب است موجود نیست.

XX شماره نسخه ی پایتونی است که مورد استفاده قرار گرفته.

به طور مثال : python25.dll

این پلاگین هسته ی* زبان پایتون است و اگر در کنار EXE ای که از کدهای پایتون استفاده کرده ، نباشد

پیغامی ظاهر می شود که بیانگر نصب نبودن پایتون است.

*(Python Core)

اگر این پلاگین را نداشتید ، بگویید تا برایتان قرار دهم.

موفق باشید.

arjmand200

Member
خیلی ممنون از پاسختون
ولی من نسخه کامل پایتون رو از سایت خودش دانلود کردم و و بعد از نصب چنین dll رو من اصلا در خود پوشه python ندیدم یعنی این فایل خودش به صورت جداگانه هستش من از نسخه 2.9 بلندر استفاده میکنم اگه اون فایل یعنی ورژن python31.dll رو بدین ممنون میشم من نسخه 3.1 پیتون رو دانلود کردم
درسته بلندر رو با پیتون نوشتن ولی در خود سایت بلندر من دیدم که خیلی ها این مشکل رو دارن که بلندر هنگام اجرا به نصب نشدن پیتون خطا میده ام در خود پوشه نصب بلندر فقط یه فایل زیپ پیتون هست که فکر کنم اون هم هسته بلندر هستش

آخرین ویرایش:

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
من هم مشکلی مانند این را داشتم ،

زمانی که از کدهای پایتون در نرم افزاری که به زبان دلفی نوشته بودم استفاده کردم

برنامه هنگام اجرا خطا میداد و اعلام می کرد که پایتون نصب نیست.

من پایتون 2.5 را دارم (python25.dll) ، نسخه ی 3.1 را جایی پیدا نکردم.

لینک دانلود python25.dll : اینجا

پیوست ها

• python25.rar
    758.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20

جدیدترین ارسال ها

بالا