Fa نصب codec و برنامه های جانبی فقط در اولین اجرا

kc_nitro

Member
با سلام
در واقع میخوام هنگام اجرا، سیستم کاربر چک بشه که آیا برنامه هایی رو که واسه اجرا لازم داره نصب شدن یا نه! و در صورت نصب نبودن برنامه اقدام به نصب اونها کنه و در غیر اینصورت مجددأ نصب نکنه و وارد برنامه بشه
لطفأ با ذکر مثال اسکریپت مربوطه راهنمایی بفرمایید
با تشکر

splinter cell

Well-Known Member
کد پایین در شروع برنامه چک میکنه که اگر فایل متنی myFile.txt وجود داشته باشه برنامه به صفحه اصلی منتقل میشه در غیر اینصورت دستور نصب فایل myCodec رو میده. اصول کاری که شما باید بکنید به همین منواله. موفق باشید
کد:
FileExist("<SrcDir>\myFile.txt","Exist")
If (Exist) Then
NextPage()
Else
Run("<SrcDir>\myCodec.exe","")
End

kc_nitro

Member
کد پایین در شروع برنامه چک میکنه که اگر فایل متنی myFile.txt وجود داشته باشه برنامه به صفحه اصلی منتقل میشه در غیر اینصورت دستور نصب فایل myCodec رو میده. اصول کاری که شما باید بکنید به همین منواله. موفق باشید
کد:
FileExist("<SrcDir>\myFile.txt","Exist")
If (Exist) Then
NextPage()
Else
Run("<SrcDir>\myCodec.exe","")
End

با سلام
ممنون از راهنماییتون، متوجه شدم چیکار باید کرد ولی چطور باید اون فایلی رو که چک میشه که به عنوان مثال شما myFile.txt رو گذاشتید، موقع نصب codec، یه جایی مثلأ تو شاخه ویندوز کپی کرد که برای دفعات بعدی چک بشه
با تشکر

kc_nitro

Member
با سلام
ممنون از راهنماییتون، متوجه شدم چیکار باید کرد ولی چطور باید اون فایلی رو که چک میشه که به عنوان مثال شما myFile.txt رو گذاشتید، موقع نصب codec، یه جایی مثلأ تو شاخه ویندوز کپی کرد که برای دفعات بعدی چک بشه
با تشکر

با سلام
اینجا توسط دوست خوبمون جناب حامد(silvercover )توضیح داده شده :

src$='c:\file.txt'
dest$='c:\folder\file.txt'
SysCommand("CopyFile","src$,dest$)

خط اول برای فایل منبع
خط دوم برای مسیر نهایی
و خط سوم برای عملیات کپی

با تشکر

آخرین ویرایش:

Eliya201

New Member
چطور باید اون فایلی رو که چک میشه که به عنوان مثال شما myFile.txt رو گذاشتید، موقع نصب codec، یه جایی مثلأ تو شاخه ویندوز کپی کرد که برای دفعات بعدی چک بشه
آره چطور باید این کارو انجام بدیم؟
من روش آقای silvercover رو امتحان کردم نفهمیدم چجوری
شما یک روش بهتری ندارید مثلا چک کردن ریجستری ویندوز؟

msnv

Well-Known Member
چطور باید اون فایلی رو که چک میشه که به عنوان مثال شما myFile.txt رو گذاشتید، موقع نصب codec، یه جایی مثلأ تو شاخه ویندوز کپی کرد که برای دفعات بعدی چک بشه
آره چطور باید این کارو انجام بدیم؟
من روش آقای silvercover رو امتحان کردم نفهمیدم چجوری
شما یک روش بهتری ندارید مثلا چک کردن ریجستری ویندوز؟

تابع FileExist وضعیت موجودیت یک فایل را بررسی میکند که اگر فایل مورد نظر وجود داشته باشد مقدار 1 و در غیر اینصورت مقدار 0 در متغیر دوم که در اینجا Exist است ذخیره خواهد شد

برای تست کردن مقادیر ریجستری نیز بایستی از پلاگین هایی که در این زمینه فعالیت دارند استفاده کنید برای نمونه plugy و یکی دیگر که دقیقا" در خاطر ندارم (فکر کنم smallplugin بود)

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا