نصب ویندوز 7 و پاک کردن ویندوز 8

+Mohammad+

Well-Known Member
سلام دوستان
من الان روی لپ تاپ ویندوز 8 دارم میخوام ویندوز 7 نصب کنم
شنیدم توی ویندوز 8 وقتی داره بالا میاد f8 و اینا کار نمیده

ممنون میشم روش بوت از طریق dvd رو بگید و این که چجوری ویندوزمو حذف کنم

ممنان

the_king

مدیرکل انجمن
البته بوت کردن از طریق DVD ارتباطی با Safe Mode نداره اما در کل روش های زیادی برای بوت Safe Mode ویندوز 8 و 8.1 هست.
یک راه اش اینه که تو ویندوز msconfig رو اجرا کنید و در زیانه boot گزینه Safe boot رو تیک بزنید. برای اجرا کردن msconfig
معمولا کلید ویندوز + کلید R را فشار می دهند تا پنجره Run باز بشه و عبارت msconfig رو داخلش می نویسند و تایید می کنند.
دفعه بعد که ویندوز Restart میشه در حالت Safe Mode بالا میاد.

اگر موقعی که لپ تاپ رو روشن می کنید کلید منوی بوت اش رو فشار دهید، لیست سخت افزار هایی که از طریق شون بوت
امکان پذیره نشون میده، کلید هایی مثل F8 یا F10 یا F11 یا F12 . بعد از روشن شدن لپ تاپ بلافاصله و پی در پی این کلید ها
رو امتحان کنید. اگر کلید بوت پیدا نمیشه، کلید Del یا F2 معمولا تنظیمات BIOS رو نشون میده. در اون تنظیمات، اولویت بوت شدن
هم قابل تنظیمه.

وقتی از طریق DVD ویندوز 7 سیستم بوت کردید، موقع تعیین کردن محل نصب ویندوز 7، هم گزینه برای فرمت کردن پارتیشن ای که
ویندوز 8 هست وجود داره و هم گزینه برای حذف پارتیشن و ساختن یک پارتیشن جدید. اما به هر حال حتی اگر ویندوز قبلی 8
بصورت کامل نابود نشه و در لیست منوی بوت باقی بمونه، بعدا با نصب کردن نرم افزاری مثل EasyBCD می توانید بقایای اون
ویندوز 8 رو از منوی بوت پاک کنید، جایی برای نگرانی در این مورد نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا