نصب وردپرس با مطالب قبلی

ebrahimta

Member
سلام دوستان

من سیستم وردپرس با مشکل رو به رو هست
و می خوام از نو نصب کنم

ولی می خوام مطالب قبلی سایت دوباره بیاید باید چیکار کنم

مرسی

progpars

progpars.com
سلام ؛

قبل از این کار بگید مشکلتون دقیقاً چیه شاید بشه بدون این کار ردیف کرد .
ولی بازم با به روز رسانی دستی هم میشه که آموزش زیر راهنماییتون میکنم :

– ابتدا برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی و رفع سریع آن یک بک آپ کامل از طریق پنل هاست از وبسایت ( فایل ها + دیتابیس ) بگیرید. ۲ – وارد مدیریت افزونه ها شده و تمامی افزونه ها رو غیرفعال کنید
۳ – آخرین نسخه وردپرس رو از پشتیبان وردپرس دانلود کنید
۴ – فایل دانلود شده را اکسترا کرده تا از حالت زیپ خارج شود و وارد اکانت FTP هاست شده
۵ – به جز فایل های wp-config.php و .htaccess و پوشه wp-contect تمامی فایل ها و پوشه های وردپرس جدید را بر روی هاست آپلود کنید تا جایگزین فایل های ورژن قدیمی شود
۶ – فقط و فقط پوشه ی languages واقع در پوشه ی wp-content را نیز آپلود کنید تا ترجمه سایت نیز به روز شود
۷ – در تب جدید مرورگر خود آدرس زیر رو باز کنید و جای domainName نام دامنه خود را وارد کنید
http://domainName/wp-admin/upgrade.php
8 – پیام آمده را تایید کنید تا به روز رسانی انجام شود !
تمام شد فقط افزونه های خود را نیز مجدد فعال کنید

ارادت

ebrahimta

Member
سلام ؛

قبل از این کار بگید مشکلتون دقیقاً چیه شاید بشه بدون این کار ردیف کرد .
ولی بازم با به روز رسانی دستی هم میشه که آموزش زیر راهنماییتون میکنم :

– ابتدا برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی و رفع سریع آن یک بک آپ کامل از طریق پنل هاست از وبسایت ( فایل ها + دیتابیس ) بگیرید. ۲ – وارد مدیریت افزونه ها شده و تمامی افزونه ها رو غیرفعال کنید
۳ – آخرین نسخه وردپرس رو از پشتیبان وردپرس دانلود کنید
۴ – فایل دانلود شده را اکسترا کرده تا از حالت زیپ خارج شود و وارد اکانت FTP هاست شده
۵ – به جز فایل های wp-config.php و .htaccess و پوشه wp-contect تمامی فایل ها و پوشه های وردپرس جدید را بر روی هاست آپلود کنید تا جایگزین فایل های ورژن قدیمی شود
۶ – فقط و فقط پوشه ی languages واقع در پوشه ی wp-content را نیز آپلود کنید تا ترجمه سایت نیز به روز شود
۷ – در تب جدید مرورگر خود آدرس زیر رو باز کنید و جای domainName نام دامنه خود را وارد کنید
http://domainName/wp-admin/upgrade.php
8 – پیام آمده را تایید کنید تا به روز رسانی انجام شود !
تمام شد فقط افزونه های خود را نیز مجدد فعال کنید

ارادت

سلام این آدرس سایت هست نمی دونم چی شده

www.itgozar.ir

progpars

progpars.com
قالبتون رو عوض کنید ببینید سایت بالا میاد ! اگر نمیتونی وارد پیشخوان هم بشی وارد هاستت بشو و یک کپی اول از قالب myweblog بگیر که داشته باشی بعد پاکش کن و نزار فایل قالبی به نام myweblog تو قسمت قالب ها باشه .

جدیدترین ارسال ها

بالا