alibamaram
New Member
اول کمی اطلاعات در مورد این هاست :
200MB Disk Space
5GB Monthly Traffic
2 Domains Hosting
5 Subdomains
Free DNS Server
PHP, Perl/CGI-BIN
1 MySQL Database
FTP/FrontPage Access
5 POP3/IMAP E-mails
Instant Account Setup
Web-based File Manager
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hosting OS Proprietary *nix
PHP version 4.4.1
Perl version 5.8.4
MySQL version 4.0.24
MySQL hostname db4.awardspace.com
Perl path /usr/bin/perl
Sendmail path /usr/sbin/sendmail (SMTP is disabled for your hosting account)
CGI-BIN path not required (You can run CGI, Perl scripts from any domain/subdomain folder)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببینید من مووبیل تایپ رو لوکال نصب کردم و کمی هم آشنایی دارم !
در ضمن PHP nuke و joomla و سایر پرتال ها رو رو هم می شه رو این هاست نصب کرد بنده به شخصه Php nuke و joomla رو همین هاست تست کردم و کار کرد و مشکلی نداشت ولی چون یه دونه database می ده نمی شه همشون با هم کار کنن !
بگذریم
حالا سوال من اینه که مووبیل تایپ رو می شه رو این هاست نصب کرد!!!
راستش مشکلم با فولدر cgi.bin اینه چون همون طوری که در بالا مشاهده می کنید ( CGI-BIN path = not required)
می خواستم ببینم منظورش از اینکه تو هر فولدری می تونی اسکریپت های cgi و prel رو اجرا کنی یعنی چی ؟!!
یعنی خودم یه فولر درست کنم و اسمشو بذارم cgi.bin بعد مووبیل تایپ تو اونجا آپلود کنم یا .....؟؟؟
خلاصه اگه راهنمایییم کنید ممنون می شم.
200MB Disk Space
5GB Monthly Traffic
2 Domains Hosting
5 Subdomains
Free DNS Server
PHP, Perl/CGI-BIN
1 MySQL Database
FTP/FrontPage Access
5 POP3/IMAP E-mails
Instant Account Setup
Web-based File Manager
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Hosting OS Proprietary *nix
PHP version 4.4.1
Perl version 5.8.4
MySQL version 4.0.24
MySQL hostname db4.awardspace.com
Perl path /usr/bin/perl
Sendmail path /usr/sbin/sendmail (SMTP is disabled for your hosting account)
CGI-BIN path not required (You can run CGI, Perl scripts from any domain/subdomain folder)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ببینید من مووبیل تایپ رو لوکال نصب کردم و کمی هم آشنایی دارم !
در ضمن PHP nuke و joomla و سایر پرتال ها رو رو هم می شه رو این هاست نصب کرد بنده به شخصه Php nuke و joomla رو همین هاست تست کردم و کار کرد و مشکلی نداشت ولی چون یه دونه database می ده نمی شه همشون با هم کار کنن !
بگذریم
حالا سوال من اینه که مووبیل تایپ رو می شه رو این هاست نصب کرد!!!
راستش مشکلم با فولدر cgi.bin اینه چون همون طوری که در بالا مشاهده می کنید ( CGI-BIN path = not required)
می خواستم ببینم منظورش از اینکه تو هر فولدری می تونی اسکریپت های cgi و prel رو اجرا کنی یعنی چی ؟!!
یعنی خودم یه فولر درست کنم و اسمشو بذارم cgi.bin بعد مووبیل تایپ تو اونجا آپلود کنم یا .....؟؟؟
خلاصه اگه راهنمایییم کنید ممنون می شم.