نصب لینوکس همراه ویندوز

مسخواستم لینوکس fedora 8 رو نصب کنم میخوام ویندوز هم باشه
چطوری باید نصب کنم؟

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
من يك راه حل ميدونم دوست عزيز . خودم هم به همين صورت عمل كردم .
فضايي معادل 12 گيگ آخر هارد كه ميشه گفت درايو آخر ميشه را حذف كنيد يعني فضاي معادل 12 گسگ از هارد پارتيشن نباشه .
سپس سيدي نصب لينوكي رو توي سيدي رام بزاريد و از طريق بوت مراحل نصب را طي كنيد . توجه داشته باشد اگر بين مارحل نصب حتي اول آن رايانه ريستارت بشه بعد از بالا آمدن دوباره مراحل نصب از شما مي خواهيد ديگر درياو ها رو حذف كنيد .
البته من اينكارو در نسخه 9.2 كردم كه در حال حاضر بر روي رايانه من هردو سيستم عامل ويندوز و لينوكس نصب است .
البته ممكن است دوستان ديگر جواب بهتري به شما بدن .
نرم افزار هايي هم براي اينكار هست كه من پيشنهاد مي كنم از آنها استفاده نكنيد .
موفق باشيد

ممنون از پاسختون
فقط چند تا سوال دیگه داشتم

اینکه میفرمائید اون مقدار فضا رو حذف کنم چطوریه ؟ یعنی چطوری این کارو انجام بدم؟

snmsoftpc

Active Member
سلام ...
بله ميشه ، همينطور با fdisk و پايتيشن بند xp نيز ميشه . حتي با Disk Management ويندوز xp هم ميشه .
مهم فضاي خالي آن است .
موفق باشيد

اخه بعضی جاها میگن ex3 , swap درست کنید برای نصب فدورا احتیاجی به اینکار نیست؟

پس از کجا میفهمه کجا باید نصب بشه؟

snmsoftpc

Active Member
منظوردرايو هاي جانبي هست عزيز كه از اين فورمت استفاده مي كنند . بله اين فورمت لينوكس است . اما لينوكس قابليت هاي زيادي دارد همينطور كه اگر در مراحل نصب درايوري با فورمت استاندارد خود پيدا نكند فضاي خالي را به عنوان درايو در نظر مي گيرد .
يكي ديگر از قابليت ها اين است كه درايو هاي ويندوز را ميتونيد در لينوكس مديريت كنيد .

snmsoftpc

Active Member
البته پيشنهاد مي كنم چون بار اول است كه چنين كاري مي خواهيد انجام بديد . حتما در يك رايانه ديگر تست كنيد يا از فايل هاي مهم پشتيبان داشته باشيد . چون ممكن است اين اطلاعات رو از دست بديد .
موفق باشيد

همین از دست دادن اطلاعات که باعث ترس میشه و اجازه تست رو به آدم نمیده

پس شما بفرمائید پارتیشن درست کنم تو ویندوز
یا اینکه پارتیشن آخرو حذف کنم و بزارم همونطوری بمونه؟

snmsoftpc

Active Member
من معمولا از نرم افزار هايي كه با سخت افزار كار مي كنند بدم مياد مثل همين پارتيشن مجيك .
البته ميل خودتان است . من از روشي كه گفتم استفاده كردم .
البته چون اين روش رو خودم ياد گرفتم مي گم .
همينطور خودم يكبار اطلاعاتم رو از دست دادم .
ريسك اين كار بگردن خودتان است . ممكن مشكلي نباشه و ممكن مشكل خيلي زياد هم باشه .
اما هرچي بشه چه خوب و چه بد يك تجربست .
موفق باشيد

snmsoftpc

Active Member
من خودم مشكلي نداشتم و هميشه وقتي مجبور به حذف ويندوز ميشم لينوكس رو هم دوباره نصب مي كنم .
به همين روشي كه گفتم .
درايو آخر را حذف مي كنم .

ازتون ممنونم که منو راهنمائی کردید نصب کردم با وجود چند تا ارور که مجبور به نصب دوباره شدم حالا تو قسمت بعد از بوت لینوکس گیر کردم که یه پیامی رو هی تکرار میکنه تموم هم نمیشه
ابنجاشو دیگه نمیدونم چیکار کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا