نصب فونت autorun

با رعض سلام می خواستم ببینم کسی برنامه نصب فونت نداره که وقتی فایل فلش من autorun بالا می آید خود فونت ها نصب بشن بدون اینکه کسی بفهمه

gholonbeh

Member
با mmb می تونی یه فایل اجرایی بسازی که فونت ها تو نصب کنه
Project => Embedded Files
از این مسیر فونت هات رو بیار تو برنامه و امبد کن و تو همون page 1 و تو اکشن های page کد تای زیر رو بزار

InstallFont("<Embedded>\01.ttf")
InstallFont("<Embedded>\02.ttf")
InstallFont("<Embedded>\02.TTF")
Exit()

همون جون که می بینی این دستور سه تا فونت به اسم های 01 و 02 و 03 رو نصب می کنه که من خودم این اسم ها رو روشون گذاشتم و بعد از نصب به اسم اصلی خودشون بر می گردن و خط آخر هم فایل اگزه رو می بنده و می تونی سایز صفحت رو خیلی کوچیک بگیری که اصلا معلوم نشه که همچین فایلی باز شده و بسته شده و تو fram یک این فایل رو اجرا کنی
موفق باشی
فعلا

من دقیقا این کار ها کردم فقط به جای 01این را نوشتم
InstallFont("<Embedded>\F_TAHOMA.TTF")
Exit()
ولی وقتی برنامه را اجرا می کنم
فونت را در شاخهfontsدر ویندوز نصب نمی کنه چرا

من مشکلم حل شد.ممنونم که در مواقعی که واقعا مشکل دارم به دادم می رسی
من با این کد ها مشکلم حل شد
destdir$ = '<Windows>\fonts'
dest$ = destdir$ + '\thefont.ttf'
source$ = '<Embedded>\thefont.ttf'
SysCommand("CopyFile","source$,dest$"

shirini_forush

Well-Known Member
باید اون فونتی که اسمش رو نوشتید تو project ه mmb تون ebmed کرده باشد. در واقع اونی که مینویسید آدرس فونتیه که باید نصب بشه.

من فایل را embedکردم فقط یک مشکلی دارم می خواهم این فایل فلش و فایل فونت همزمان با هم autorunاجرا بشه باید چه کارکنم
و یک مشکل این دیگه می خواهم چک کنه اگه فونت روی سیستم نصبه دیگه نصبش نکنه

gholonbeh

Member
خوب برای اجرای همزمان می تونی تو frame یک فایل فلشت دستور بدی که اون فایل اگزه که با mmb برای نصب فونت ها ساختی رو ران بکنه و این جوری هم زمان با هم اجرا می شن و اونیم که می گی می خوام چک کنه نیازی به این کار نیست چون اگه فونت ها نصب باشه دوباره نصب می شه و یه replace صورت می گیره و فرقی نداره که چک کنه یا نکنه این جوری فقط خودتو اذیت می کنی با کد نویسیای مختلف و کلی دوندگی برای پیدا کردن کد ها به نظر من نمی خواد دنبال مسئله دوم باشی
یا برای اجرای فایل ها یه کاره دیگم می تونی بکنی
با mmb یه فایل بسازی که اون فایل خدش باز بشه و اون دو تا فایل دگیرو ران بکنه و دوباره بسته بشه خودش

ببینید من توی فریم اول فلش با دستور fscommand گفتم که font.exeاجرا بشه ولی وقتی فونت در ویندوز وجود داشته باشه فونت های اون چیز هایی که با این فونت نوشتم محو می شه

gholonbeh

Member
خوب فک می کنم مشکل از اینجاست که اون فونت ها هم همزمان با اوتوران و اجرا شدن فایل ها هستش نصب می کشن و موقع نصب شدن به مشکل می خورن
شما می تونی یه intro یا یه لودینگ یا یه همچین چیزی درست کنی با فلش و با فرمت swf سیو کنی و او رو بیاری تو یه فایل mmb و اون رو داخل فایل اجرا کنی و تا فایل باز شد دستور بدی که فونت هاتم نصب کنه و تا فونت ها کامل نصب بشه یه زمانی طول می کسه و همزمان با اون هم اون اینترو یا لودینگ تموم می شه و میره تو اوتوران اصلی
فک می کنم با این مشکلت حل بشه
ولی من تا حالا با اون روش قبلی کار می کردم و هیچ مشکلی نداشتم نمی دونم چرا برای شما به مشکل می خوره
این روشم تست کنین ببینید چی می شه

Nasab187

Member
اگر براي فايل اجرايي كه با فلش ساختيد ميخوايد فكر نكنم نيازي به چنين برنامه اي باشه . مي شه فونتها رو embed كرد .

آخرین ویرایش:
نه من یک سری pdfدارم با فونت نازنین باید نصب فونت را داشته باشم البته برای همین dynamic textهم که باf_tahomaنوشته ام هم می خواهم
که الان می رم embededرا تست می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا