Fa نصب فایلهای رجیستر در ویندوز بصورت اتوماتیک

@S3

Member
با سلام خدمت تمامی دوستان
چطور میشه کاری کرد که با اجرای همزمان اتوران و بدون زدن کلید فایلهای رجیستری مانند key1.reg و key2.reg بصورت سرخود و اتوماتیک داخل رجیستری ویندوز بشینن، پیشاپیش ممنون

آخرین ویرایش:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
چطور میشه کاری کرد که با اجرای همزمان اتوران و بدون زدن کلید فایلهای رجیستری مانند reg1.key و reg2.key بصورت سرخود و اتوماتیک داخل رجیستری ویندوز بشینن، پیشاپیش ممنون
برای اینکه کارتون حرفه ای بشه بهتون پیشنهاد میکنم برای ثبت کلیدهای رجیستری از پلاگین SmallPlugin استفاده کنید که امکانات خوبی رو به شما میده اینطور دیگه نیازی به فایل key شما نیست.
ضمنا در این مورد زیاد بحث شده اگه SmallPlugin یا رجیستری رو جستجو کنید جواب سوالتون رو میگیرین باز اگه متوجه کار نشدین بنده در خدمتم.

@S3

Member
اگه میشه در صورت امکان بنده رو در رابطه با مثال زیر کمک کنید و فایل mbd رو در اختیارم بزارید
به اینصورت که ابتدا پیج اول اتوران بصورت محو و ظاهر بشه و در این حین دو فایل key1.reg و key2.reg باهم و بصورت اتوماتیک و بدون زدن کلیدی در رجیستری ویندوز ( تمام ویندوزها) بشینن، پیشاپیش ممنون از شما
(البته مهم اجرای اتوماتیک فایلهای رجیستر بدون کلیک هست حالا به هر صورت ممکن)

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
اگه میشه در صورت امکان بنده رو در رابطه با مثال زیر کمک کنید و فایل mbd رو در اختیارم بزارید
به اینصورت که ابتدا پیج اول اتوران بصورت محو و ظاهر بشه و در این حین دو فایل key1.reg و key2.reg باهم و بصورت اتوماتیک و بدون زدن کلیدی در رجیستری ویندوز ( تمام ویندوزها) بشینن، پیشاپیش ممنون از شما
(البته مهم اجرای اتوماتیک فایلهای رجیستر بدون کلیک هست حالا به هر صورت ممکن)
چون تعداد کلیدهای رجیستریتون خیلی زیاد بود نتونستم براتون رو پلاگین SmallPlugin پیادش کنم برای همین از روش اجرا کردن فایل به صورت مخفی استفاده کردم که البته یک اشکال تو استفاده از این روش وجود داره اینم اینه که اگه کاربر رجیستریش رو ببنده این تنظیمات اعمال نمیشه برخلاف SmallPlugin که اگه رجیستری هم بسته باشه باز تنظیمات رو اعمال میکنه.

پیوست ها

• RegSample.rar
    3.4 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • Like
Reactions: @S3

@S3

Member
چون تعداد کلیدهای رجیستریتون خیلی زیاد بود نتونستم براتون رو پلاگین SmallPlugin پیادش کنم برای همین از روش اجرا کردن فایل به صورت مخفی استفاده کردم که البته یک اشکال تو استفاده از این روش وجود داره اینم اینه که اگه کاربر رجیستریش رو ببنده این تنظیمات اعمال نمیشه برخلاف SmallPlugin که اگه رجیستری هم بسته باشه باز تنظیمات رو اعمال میکنه.

دستتون درد نکنه، زحمت کشیدید ولی متاسفانه این فایل mbd تو بیلدرم باز نمیشه و پیغام this file was made with newer mmb version میده، ورژن بیلدر من 4.9.8.7 هست که احتمالاً شما اینو با 4.9.8.13 ساختید و با دانلودش فکر کنم مشکل برطرف شه.

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
سلام
ببینید فایلهای شما حاوی اطلاعات زیادی هست که برای ایجاد اونا با پلاگین وقت زیادی رو می طلبه
برای ساخت اونا با پلاگین دوتا پلاگین SmallPlugin و MicrobeRegistry مناسب هست
و در جواب اینکه از من خواستید براتون کدهاشو آماده بکنم باید یگم که متاسفانه من اصلا وقت کافی برای این کار ندارم. شرمنده
برای اینکه بتونید با پلاگین این کار رو بکنید باید بتونید ساختار فایل reg رو - که البته ساده هست- بشناسید
مثلا شما توی فایلتون این خطوط وجود داره:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\InstallShield\12.0\Professional\IDE\Workspaces\InstallShield\DockWinState-Bar0]
"BarID"=dword:0000e801
"Style"=dword:00008000
"ExStyle"=dword:00000000
"PrevFloating"=dword:00000000
"MDIChild"=dword:00000000
"PctWidth"="1000000"
"MRUFloatCX"=dword:00000000
"MRUFloatCY"=dword:00000000
"MRUHorzDockCX"=dword:00000000
"MRUHorzDockCY"=dword:00000000
"MRUVertDockCX"=dword:00000000
"MRUVertDockCY"=dword:00000000
"MRUDockingState"=dword:00000000
"DockingStyle"=dword:00000000
"TypeID"=dword:00000000
"ClassName"="SECStatusBar"
"WindowName"="Ready"
"ResourceID"=dword:00000000​
خط اول آدرس جایی هست که باید توی اون اطلاعات اضافه یا تغییر پیدا بکنه
شما اول باید چک بکنید این آدرس موجود هست یا نه و اگر نبود اون رو ایجاد بکنید
خط دوم به بعد انواع اطلاعات برحسب نوع دیتا هست که باید اضافه بشن یا تغییر کنن
انواع دیتا های موجود توی رجیستری:
String
Binary
Dword-32 bit
Qword-64 bit
Multi String
Expandable String
حالا باید ببینید که هر کدوم از خطهای 2 به بعد از کدوم هست
مثلا خط دوم یه value از نوع dword با نام BarID و مقدار 0000e801هست
و خط هفتم یه value از نوع String با نام PctWidth و مقدار 1000000هست
و ...
که باید یکی یکی اونا رو کد نویسی کنید. روش کد نویسی هم با هر کدوم از پلاگینهای بالا توی راهنمای اون پلاگین ها کاملا واضح گفته شده
کل فایل رو که نگاه کنید یک تکرار از آنچه من به عنوان نمونه از فایلتون گذاشتم رو میبینید، یه آدرس و زیر هر کدوم تعدادی متغیر
به هر جهت ساخت اون فایل با پلاگین وقت گیر هست و تنها تلاش خودتون رو می طلبه
البته توصیه من اینه که مثل روش آقای لوسیفر عمل کنید. چون نتیجه مطمئن تری رو به همراه داره و خیلی خیلی راحت تر هم هست
امیدوارم کمکتون کرده باشم
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا