نصب شمارنده سایت روی مامبو 4.6.2

arashdc

New Member
سلام دوستان

من در نصب شمارنده سایت برای مامبو به مشکل خوردم که اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
برای مامبو ماژول شمارنده در سایت فارسی به صورت کامل ارائه نشده و فقط چگونگی ایجاد باکس سایتهایی نظیر وب گذر ارائه شده به همین دلیل من سعی کردم که ماژول هایی که انگلیسی هست رو نصب کنم که همه اونها روی مامبو ارور میدن ولی روی جوملا به خوبی کار میکنند.

تنها ماژولی که کمترین ارور رو میده رو لینکشو میذارم تا یه نگاه بندازید و اگه ممکن هست اونو با مامبو سازگار کنید.

http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/4876/12220/mod_vvisit_counter.zip

این ماژول روی مامبو کار میکنه اما ارور زیر رو میده که میخواستم کمک کنید که مشکلش برطرف بشه.

Notice: Undefined variable: content in /home/emb/public_html/modules/mod_vvisit_counter.php on line 119

ممنون از زحمات شما.

پیوست ها

• mod_vvisit_counter.zip
    79.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21

arashdc

New Member
من یه گله از پی اچ پی کارها دارم

سلام

من یه گله دارم از بچه های اینجا اونم اینه که اینجا این همه پی اچ پی کار داریم و کلی هم از اونا که نمیخوام اسم ببرم توی cms های بزرگ تخصص دارند اونوقت هیچکدوم از اونها یه جواب کوچولو به این تاپیکها نمیدن حالا من اگه میخواستم پول بدم 100 نفر از هر فروم به من ایمیل میزدن اونم به خاطر 20 تومن.

آخه دوستان اینجا اسمش انجمنه از اولم که من یادم هست ساخته شده برای همین کار.

والا من نه اومدم بگم میخوام کپی رایت فلان سیستمو وردارم نه خیلی چیزهای دیگه.البته من جسارتی نکردم و فقط میخواستم منظورمو برسونم .

یا علی مدد.

YTERROR

Active Member
من یه گله از پی اچ پی کارها دارم

دوست عزیز شما تویی بخش مامبو تایپیک زدید

* @version $Id: mod_vvisit_counter.php 2007-06-24 vinaora $
* @package Joomla 1.0.x

این ماژول برای جوملا ورژنهای 1.X تهیه و بهتره همون طور که بالا لینک دادند از ماژوهای خود مامبو استفاده کنید که فارسی هم شدند

موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا