نصب دو فایل setup با یک کلید

mmb4us

Member
دوستان سلام

دوستان فکر کنید ما دوتا فایل setup داریم و می خوایم بعد از اتمام نصب یکی از فایل ها ، فایل setup دوم ما خودکار اجرا بشه(خودکار آماده برای نصب بشه)

آیا می توان با بیلدر چنین کدی نوشت یا باید از برنامه های setup ساز استفاده کنیم

پیشاپیش از پاسخی که میدهید سپاسگزارم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
منظورتون دقیقاً چیه ؟ اینکه برنامه تا اتمام اجرای فایل اول صبر کنه و بعد فایل دوم اجرا بشه ؟
یا روند نصب بصورت خودکار باشه ؟

mmb4us

Member
منظورتون دقیقاً چیه ؟ اینکه برنامه تا اتمام اجرای فایل اول صبر کنه و بعد فایل دوم اجرا بشه ؟
یا روند نصب بصورت خودکار باشه ؟

دوست من سلام ، وقت بخیر

منظورم اینه که پس از اتمام نصب فایل اول یعنی بعد از اینکه کلید finesh فایل اول رو زدیم ، فایل دوم بازبشه یعنی همون صفحه ی اولی که باید next رو بزنیم برای نصب بالا بیاد

فکر کنم با این توضیحات ، منظورم همون قسمت اول سوال شماست:wink:

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
مانند کد میتونید عمل کنید :
کد:
Run("<SrcDir>\File1.exe","WAIT")
Run("<SrcDir>\File2.exe","-S")
ولی یک چیز رو هم لازمه بدونید که اینکه ستاپ به صورت خودکار انجام بشه باید اون ستاپ چنین قابلیتی رو داشته باشه تا پارامتر رو بهش ارسال کنید مثلا برای فایل دوم اگه توجه کنید تعریف کردم s- که یعنی فایل ستاپ منم پارامتر s- رو برای Silent نصب کردن تعریف کرده
یک نگاهی به این تاپیک بندازین فکر کنم بتونه کمکی به شما بکنه : نصب یک برنامه بدون نیاز به طی مراحل نصب
ضمنا میتونید تو گوگل هم به دنبال پارامتر Silent نصب کردن مربوط به برنامتون باشید چون پارامتر برای هر برنامه متفاوته.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد:
[COLOR=#000090][B]Run[/B][/COLOR]("notepad.exe","WAIT") 
[COLOR=#000090][B]Run[/B][/COLOR]("calc.exe","") 
[COLOR=#000090][B]Message[/B][/COLOR]("Sample Message","")
اگر از پارامتر WAIT در دستور Run استفاده کنید، برنامه تا زمانی که فایلی که اجرا شده، بسته نشه، ادامه ی کدها رو اجرا نمیکنه.
الان اگه این کدها رو اجرا کنید، برنامه ی Notepad باز میشه اما تا وقتی بسته نشه، ادامه ی کد؛ که اجرا شدن فایل calc.exe هست؛ اجرا نمیشه
وقتی پنجره بسته شد، فایل calc.exe اجرا میشه، اما بلافاصله دستور بعدیش که نمایش یک MessageBox هست هم اجرا میشه.

فکر کنم کاربرد این پارامتر (WAIT) رو متوجه شده باشید.

پست جناب loo30fer رو ندیده بودم :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا