نصب دوتا 3dmax مختلف

ahura3d

Active Member
سلام. میشه یک مکس 2012 که رو سیستم دارم کنارش یک 2015 هم نصب کنم؟:rose:

Hidden Dragon

کاربر فعال
سلام. میشه یک مکس 2012 که رو سیستم دارم کنارش یک 2015 هم نصب کنم؟:rose:

با سلام،

ahura3d عزیز نصب چند نسخه مختلف از مکس روی یک سیستم ایجاد مشکل خاصی نمیکنه،البته شخصا اینکار رو در مورد مکس 2015 انجام ندادم ولی فکر نکنم در مورد نصب بودن دو نسخه 2012 و 2015 به مشکل خاصی برخورد کنی

فقط در مورد بعضی پلاگین ها باید این نکته رو بخاطر داشته باشی که نمیتونی همزمان دو نسخه متفاوت از اونها رو روی 2 نسخه متفاوت مکس روی یک سیستم داشته باشی، مثلا وی ری 2.4 روی مکس 2012 و همزمان وی ری 3 روی مکس 2015

در یک چنین مواردی به هنگام نصب وی ری 3 با خطاهایی مواجه میشی، برای اینکار بهتره نسخه قدیمی وی ری رو حذف کنی و نسخه جدید رو در صورت تمایل روی مکس جدید نصب کنی.....

یه نکته دیگه هم که باید به اون توجه داشته باشی وجود بعضی bug ها در نسخه های آخر هر برنامه که به تازگی کرک شدن هست .... بعضی از این Bug ها در نسخه اصلی هم وجود داره و بعضی Bug های دیگه هم مربوط به شکسته شدن قفل نرم افزاره...

موفق باشید

mohammad@er

Well-Known Member
هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

خودم در کنار 2015 2013 هم دارم.

ولی حرف هیدن دراگون کاملاً صحیح هست!

شما نه تنها وی ری حتی بن پرو هم با دوتا ورژن مختلف نمی تونی رو یه سیستم نصب کنی.(البته راه داره).

ولی در کل به صورت عادی ورژن جدید باعث آپدیت ورژن قبلی میشه.(یعنی اگر 2.30.0.1 داشته باشی و بخای وی ری 3 رو نصب کنی وی ری 2.30.0.1 که مال مکس 2013 هست به وی ری 3 آپدیت (به روز رسانی) میشه.

اگر هم مجبور به این کار شدی یه راه هست که نسبتا پیچیده هست. بگو بهت بگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا