نصب برنامه فتوشاپ

hanigol

New Member
سلام من برنامه فتوشاپ cs5 me رو دانلود کردم ولی وقتی از حالت فشرده در اوردمش 12 گیگ شده یعنی باید تو سه تا دی وی دی بریزم؟بعد اگه بخوام نصبش کنم به اینقد حجم از حافظه نیاز داره؟یه مشکل دیگه هم اینه که کرک کردنش رو بلد نیستم وقتی کرک رو باز میکنم برنامه رو انتخاب میکنم و گزینه patch رو میزنم دیگه نمیدونم چی کار باید کنم! ببخشید اینقد سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه کمکم کنید

مطمئنی درست دانلود کردی ؟ فتوشاپ من 1.7 گیگ هست که روی سیستمم نصب کردم .

برای کرکش هم باید دید از چه نوع کرکی استفاده میکنی. مثلاً یه کرک من دارم که برای همه محصولات Adobe هست. کافیه توی جایی که فتوشاپ نصب کردی کپی کنی و بعدش نوع محصول رو انتخاب (مثلاً Adobe photoshop cs5) بعدش هم Patch رو میزنی و همه چی تمام میشه.

hanigol

New Member
آره درست دانلود کردم کلا 7 تا قسمت بود که میشد 1 گیگ و 365 مگ بود که وقتی از حالت فشرده درآوردم 12 گیگ شد نمیدونم چرا اینقد حجمش زیاده و چی کار کنم!نیاز فوری هم دارم
کسی سایتی نمیدونه که من برم از اونجا دانلود کنم ؟(قابلیت تایپ فارسی هم داشته باشه)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
دوست عزیز میتونید این مجموعه را با قیمت مناسب از فروشگاه سایت تهیه کنید.

از این جهت این پیشنهاد رو خدمتتون عرض کردم چون این مجموعه ای که در فروشگاه هست ، تست شده و هیچ ایراد خاصی نداره.

خودمم در حال حاضر از این مجموعه استفاده میکنم.

برای اینکه کلی وقت صرف دانلود نکنید و آخر سر هم یه همچین مشکلی پیش بیاد پیشنهاد میکنم این مجموعه رو تهیه کنید.

http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=967726#post967726

main

Well-Known Member
سلام من برنامه فتوشاپ cs5 me رو دانلود کردم ولی وقتی از حالت فشرده در اوردمش 12 گیگ شده یعنی باید تو سه تا دی وی دی بریزم؟بعد اگه بخوام نصبش کنم به اینقد حجم از حافظه نیاز داره؟یه مشکل دیگه هم اینه که کرک کردنش رو بلد نیستم وقتی کرک رو باز میکنم برنامه رو انتخاب میکنم و گزینه patch رو میزنم دیگه نمیدونم چی کار باید کنم! ببخشید اینقد سوالام زیاد شد ممنون میشم اگه کمکم کنید
مطمئنید فوتوشاپ بوده؟؟؟
12گیگ؟؟؟:shock:

جدیدترین ارسال ها

بالا