نشون ندادن hdri در ویو پورت

Ali_sb

New Member
وقتی به environment مپ hdri میدم و درگش میکنم به متریال ادیتور و عکسو تعیین میکنم همیشه برای نشون دادنش تو viewport کلید alt+b رو میزدیم و use environment background و display background رو میزدیم . اینجوری تو ویو پورت عکسو نشون میداد و میتونستیم تنظیم کنیمش موقعیتشو. الان از وقتی مکسمو 2012 کردم نمیتونم این کارو بکنم . جالبه که environment اگر bitmap بذارم نشون میده ولی vray hdri رو نه. کسی میدونه مشکل چیه؟

rmreza

Well-Known Member
با سلام
نیازی به این کار نیست
در خود متریال ادیتور وقتی hdri رو وارد کردید میتونید همونجا موقعیتش رو عوض کنید
همچنین شما میتوانید از vray rt استفاده کنید(active shade) که در واقع کار rt رندر real time میباشد
یعنی هم رندر میگیرید و هم همزمان تغییرات رو مشاهده میکنید.
اگه آموزش بیشتری خواستین ، بگین تا توضیح بیشتری بدم

Ali_sb

New Member
با سلام
نیازی به این کار نیست
در خود متریال ادیتور وقتی hdri رو وارد کردید میتونید همونجا موقعیتش رو عوض کنید
همچنین شما میتوانید از vray rt استفاده کنید(active shade) که در واقع کار rt رندر real time میباشد
یعنی هم رندر میگیرید و هم همزمان تغییرات رو مشاهده میکنید.
اگه آموزش بیشتری خواستین ، بگین تا توضیح بیشتری بدم
سلام. فرقی نداره که چه اول اینوایرومنت بدی بعد درگ کنی تو متریال چه برعکس. جفت این کار رو هم کردم . رندر گرفته میشه ولی تو viewport نشون نمیده بک گراندو که بتونم موقعیتشو تنظیم کنم. وقتی بیت مپ میدم میدم نشون میده اما hdri رو نه. نمیدونم مال نرم افزاره یا نه.

rmreza

Well-Known Member
شما نیازی به اینکه در ویوپرت hdri نشون دیده بشه یا نه ندارید.
شما یکم با vray RT کار کنید ، نه نیازی به عکس انداختن دارید نه هیچ چیز دیگه
شما با این کار هم همزان رندر میگیرید و هم میتونید ببنید که hdri که انداختین در کجا قرار گرفته .
اگه خواستین نحوه ی رندر با Vray RT رو یاد بگیرید اعلام کنید تا همینجا برتون یک خلاصه آموزش بزارم
برای آموزش های بیشتر هم میتونید از آموزش های سایت cg-blog استفاده نمایید.
مففق باشید....:cool:

جدیدترین ارسال ها

بالا