نشناختن پارتيشن كمك!

wahab

New Member
با عرض سلام وخسته نباشيد
من يه مشکلي داشتم اونم اينه که من مي خواستم روي لب تاپي که ويستا داشت
پارتيشن مجيک را نصب کردم ولي چون ارور داد خواستم حذفش کنم ولي همينکه
باتن انيستال را زدم يک صفحه آبي اومد و بعد از بالا اومدن سيستم
يکي از پارتيشن هاي من رو نشناخت
دو پارتيشن داشتم سي ودي که دي رو نشناخت
چطور اين مشکل رو حل کنم
با تشکر

emad_67

Member
برو به این آدرس contrl panel>Administrative Tools>Computer Management و در این قسمت بر روی disk management کلیک کن ببین درایو d کامپیوترت موجود هست یا نه اگه بود که یه بار فرمتش کنی باید درست شه ولی به احتمال زیاد باید یه پارتیشن ذاشته باشی که کل فضای هارد رو همونه در این صورت باید از نو پارتیشن بندی کنی

http://toppc.persiangig.com

emad_67

Member
گفتم اول برو به contrl panel>Administrative Tools>Computer Management ببین اصلا پارتیشن d وجود داره یانه من فکر می کنم کل ظرفیت هاردت رو همین پارتیشن سی اومده و باید از اول پارتیشن بندی کنی به هر حال اگه رو درایو دی فایلی هم داشتی اگه پارتیشن دی از بین رفته باشه اون فایل ها هم پاک شده

http://toppc.persiangig.com

wahab

New Member
ادامه دارد!

بايد بگم كه هم از ديسك مناجمنت ميشناسه
هم وقتي از دستور ديسك پارت تو سي ام دي استفاده مي كنم
Active@ File Recovery 7.1.9وبگم كه وقتي از برنامه
كه من نسخه دموي اون رو دارم فايل هامو نشون ميده
ولي چون دمو است اجازه نمي ده بيشتر از64
كيلو بايت را بازيابي كنم
مي ترسم از اين برنامه استفاده كنم چون واسه ويستا نيست
تو اين برنامه هم دي رو مي شناسه
موندم چكار كنم
ممنون مي شم يه راه حل بديد

emad_67

Member
اگه تو disk management پارتیشن دی رو به رنگ آبی نشون میده فکر نکنم مشکل از پارتیشن باشه شما یه دفعه ویندوز نصب کنید شاید مشکل از ویندوز باشه ولی اگه به رنگ مشکی نشون میده یعنی اون پارتیشن شناخته شده نیست تو همون disk management رو پارتیشن دی هاردت right کلیک کن ببین گزینه ای به نام active partiton یا یه چیز تو همین مایه ها داره وگرنه که دیگه من راهی به جز فرمت به ذهنم نمیرسه

wahab

New Member
چطور

من از خدامه كه فرمت بشه ولي ديسك مناجمنت ارور مي ده
شما نرم افزاري نمي شناسيد پارتيشن ويستا را برگردونه
راستي رنگش هم ابي است

iransarir

Member
دوستان منم هارد 80 یکی از آشنایان رو که ویندوزش خراب شده بود اوردم که درستش کنم نمی دونم چی شد که موقع هارد به هارد می خواستم ویندوزش رو عوض کنم کل هاردش on format شد بعد که خواستم فرمتش کنم دیدم که حجم هارد 33 گیگ حالا نمی دونم که از قبل خراب بود یا دست من خراب شد.العان که فرمتش کردم هاردش درسته ولی نمی دونم47 گیگ بقیه کجارفته.هم تو پارتیشن مجیک وهم تو ویندوز وهم تو صفحه اول منوی استارت حجم هارد 33 است ولی من خودم یادمه که این هارد80و براش خریدم و 70 گیگ اطلاعات هم توش ریختم.اطلاعات برام مهم نیست چون ریکوری می کنم ولی حجم پریده خیلی مهمه ممنون میشم منو از این مخمصه بیرون بیارید:-?

emad_67

Member
من از خدامه كه فرمت بشه ولي ديسك مناجمنت ارور مي ده
شما نرم افزاري نمي شناسيد پارتيشن ويستا را برگردونه
راستي رنگش هم ابي است
خوب شما چرا از تو ویندوز می خوای فرمت کنی؟می تونی کامپیوتر و تحت داس بوت کنی و از اون جا فرمت کنی یا در حین نصب ویندوز با همون سی دی ویندوز فرمتش کنی البته اگه درایو تو میشناسه .
با partition magic هم میشه که اونم گفتی نصب نمیشه

emad_67

Member
دوستان منم هارد 80 یکی از آشنایان رو که ویندوزش خراب شده بود اوردم که درستش کنم نمی دونم چی شد که موقع هارد به هارد می خواستم ویندوزش رو عوض کنم کل هاردش on format شد بعد که خواستم فرمتش کنم دیدم که حجم هارد 33 گیگ حالا نمی دونم که از قبل خراب بود یا دست من خراب شد.العان که فرمتش کردم هاردش درسته ولی نمی دونم47 گیگ بقیه کجارفته.هم تو پارتیشن مجیک وهم تو ویندوز وهم تو صفحه اول منوی استارت حجم هارد 33 است ولی من خودم یادمه که این هارد80و براش خریدم و 70 گیگ اطلاعات هم توش ریختم.اطلاعات برام مهم نیست چون ریکوری می کنم ولی حجم پریده خیلی مهمه ممنون میشم منو از این مخمصه بیرون بیارید

اول بیبن که جامپر هارد رو درست نصب کردی مثلا اگه توحالت limited قرار داده باشی ظرفیت هاردت به 32-33 گیگ کاهش پیدا میکنه در غیر این صورت برنامه partition magic رو نصب کن و هارد رو فرمت کن فکرمیکنم با این مشکلت حل شه

wh_ghost

New Member
کمک!!!

با عرض سلام وخسته نباشيد
من يه مشکلي داشتم اونم اينه که من مي خواستم روي لب تاپي که ويستا داشت
پارتيشن مجيک را نصب کردم ولي چون ارور داد خواستم حذفش کنم ولي همينکه
باتن انيستال را زدم يک صفحه آبي اومد و بعد از بالا اومدن سيستم
يکي از پارتيشن هاي من رو نشناخت
دو پارتيشن داشتم سي ودي که دي رو نشناخت
چطور اين مشکل رو حل کنم
با تشکر

منم تازه لپ تاپمو خریدمو دقیقا به همین مشکل برخوردم با این فرق که مال من درایو سی یعنی درایو ویندوز پاک شده و ویندوزم ندارم ! کمکککککککککککککککککک

جدیدترین ارسال ها

بالا