سلام عزیزان نظرتون رو بفرمایید دومی بدلیل تناسب " م" و " ی" مورد پسندم قرار گرفت برای شما چطور؟
msoltan2371 Member Mar 6, 2014 #1 سلام عزیزان نظرتون رو بفرمایید دومی بدلیل تناسب " م" و " ی" مورد پسندم قرار گرفت برای شما چطور؟ پیوست ها msoltan2371.jpg 250.7 کیلوبایت · بازدیدها: 16
mamad.noise کاربر فعال انجمن فتوشاپ Mar 6, 2014 #2 به نظر من سومی چون خوانا تره تناسب حروف یکی از فاکتور ها هست اما به نظر من مهمترین فاکتور خوانا بودنه! موفق باشیـــــــــــــــ
به نظر من سومی چون خوانا تره تناسب حروف یکی از فاکتور ها هست اما به نظر من مهمترین فاکتور خوانا بودنه! موفق باشیـــــــــــــــ
ABOLFAZL-PS کاربر فعال انجمن فتوشاپ Mar 7, 2014 #3 سلام. خوبه. فقط یه مقدار باید بیشتر کار کنید روی حروف. مثل حرف "د" و "ط". یا علی
msoltan2371 Member Mar 8, 2014 #4 ABOLFAZL-PS گفت: سلام. خوبه. فقط یه مقدار باید بیشتر کار کنید روی حروف. مثل حرف "د" و "ط". یا علی کلیک کنید تا باز شود... ممنون از نظرتون.. طرحی در این رابطه میشناسید که ایراد کار رو با مقایسه کردن ازش در بیارم؟
ABOLFAZL-PS گفت: سلام. خوبه. فقط یه مقدار باید بیشتر کار کنید روی حروف. مثل حرف "د" و "ط". یا علی کلیک کنید تا باز شود... ممنون از نظرتون.. طرحی در این رابطه میشناسید که ایراد کار رو با مقایسه کردن ازش در بیارم؟
ABOLFAZL-PS کاربر فعال انجمن فتوشاپ Mar 8, 2014 #5 طبق قوانین، لینک سایت های داخلی رو نمیتونم بذارم. ولی تو سایت های معتبر گرافیک مثل نگارخانه سرچ کنید هستن از این قبیل. یا علی
طبق قوانین، لینک سایت های داخلی رو نمیتونم بذارم. ولی تو سایت های معتبر گرافیک مثل نگارخانه سرچ کنید هستن از این قبیل. یا علی